Cinsel Yaşam Ne yaparsınız yan yana? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Partnerinizin yanında en çok ne yapmak istersiniz? Ne yaparsınız yan yana? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Öp beni yala beni şap beni şup beni mayyak mayyak işler yapmak isterim ewt tşkk 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ayy kız 🤭🤭🤭 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl kolumu boynuna dolayıp saçlarını pembiş yanacıklarını hafif hafif okşamak ve öpmek... 1 0 Yorumla
cowboy3706 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Mısır patlatıp pijama giyip film izlemek 😂 çok ormantiğim 0 0 Yorumla
Dopaminx Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Boynunu emmek ve saçlarını okşamak favorilerim. 0 10 Yorumla Soran +1 yıl umsun Yorumla Soran +1 yıl masumsunn Yorumla Dopaminx +1 yıl Anlamadım? Yorumla Dopaminx +1 yıl Evet öyleyim Yorumla Soran +1 yıl bakislarin oyle degil Yorumla Dopaminx +1 yıl Ne var la bakışlarımda? Yorumla Soran +1 yıl ayyyyy masum sun sandim Yorumla Soran +1 yıl tatlisin ama yaa Yorumla Dopaminx +1 yıl Sende öyle Yorumla Soran +1 yıl 😊😊😊 Yorumla
Sebepsizcesine Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 73% +1 yıl fanteziler olmazsa olmazın sanırım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl tabikide Yorumla Sebepsizcesine +1 yıl anlat Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Ahtapot gibi sarılıp uyumak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl bunu yazmanın yeri mi sence 0 19 Yorumla Soran +1 yıl Niyeki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl beklentilerim neler yapmak istediklerim o kadar delice ki yasak yerim yani bu herkes için öyledir tabi sıradan değilse Yorumla Soran +1 yıl Sende kibarlastir🤭🤭 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl zevk suyunun nereye damlar gibi akışı desek anlar mısın Yorumla Soran +1 yıl anlamamak mumkunmu🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Diğer şeyleri bir düşün neler olacak Yorumla Soran +1 yıl hayal degil faaliyet icraat onemli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kelimeleri bilen faaliyette sadece sözle kalmaz diye düşünüyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bazı şeyleri severek ve zevk alarak yapmak gerekir ve öyle olunca zevk verir Yorumla Soran +1 yıl tabikide Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aslında konu nereden nereye geldide herşeyi mükemmeli değerini özelliğini sevişerek yaşamak unutulmazı veriyor Yorumla Soran +1 yıl haklisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl öylemiyim acaba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl daha çook şeyler eklenir çok Yorumla Soran +1 yıl ama sir olarak kalucak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayatımız bir sır küpü bunuda taşır Yorumla Soran +1 yıl doldu benimki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende hala sır tutacak sır alacak kadar yer var özelden yazmak istermisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soruyu beğenerek bir adım atana selm yazarsın sanırım Yorumla
PastırmaKrali Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ona oral seks 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hiç zevk almamistim Yorumla PastırmaKrali +1 yıl Becerememisler demek ki Yorumla Soran +1 yıl Bidaha yapmicam sanirim Yorumla
itfaiyefinizsv Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Yalamak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Koku olmasa tamam Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. oral olabilir 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Zevk almadım hayal kırıklığı oldu Yorumla _Thanos_ +1 yıl zevk almayı bilmiyorsun o zaman Yorumla Soran +1 yıl zevk verilmedi Yorumla _Thanos_ +1 yıl Yat uyu Yorumla Soran +1 yıl hih uyux Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Öp beni yala beni şap beni şup beni mayyak mayyak işler yapmak isterim ewt tşkk
Ayy kız 🤭🤭🤭
kolumu boynuna dolayıp saçlarını pembiş yanacıklarını hafif hafif okşamak ve öpmek...
Mısır patlatıp pijama giyip film izlemek 😂 çok ormantiğim
Boynunu emmek ve saçlarını okşamak favorilerim.
umsun
masumsunn
Anlamadım?
Evet öyleyim
bakislarin oyle degil
Ne var la bakışlarımda?
ayyyyy masum sun sandim
tatlisin ama yaa
Sende öyle
😊😊😊
fanteziler olmazsa olmazın sanırım
tabikide
anlat
Öpüşmek isterim ama çılgın mı olacak
Ahtapot gibi sarılıp uyumak
Sadece sevişmek okşamak vs
bunu yazmanın yeri mi sence
Niyeki?
beklentilerim neler yapmak istediklerim o kadar delice ki yasak yerim yani bu herkes için öyledir tabi sıradan değilse
Sende kibarlastir🤭🤭
zevk suyunun nereye damlar gibi akışı desek anlar mısın
anlamamak mumkunmu🤣
Diğer şeyleri bir düşün neler olacak
hayal degil faaliyet icraat onemli
Kelimeleri bilen faaliyette sadece sözle kalmaz diye düşünüyorum
Bazı şeyleri severek ve zevk alarak yapmak gerekir ve öyle olunca zevk verir
tabikide
aslında konu nereden nereye geldide herşeyi mükemmeli değerini özelliğini sevişerek yaşamak unutulmazı veriyor
haklisin
öylemiyim acaba
daha çook şeyler eklenir çok
ama sir olarak kalucak
Hayatımız bir sır küpü bunuda taşır
doldu benimki
Bende hala sır tutacak sır alacak kadar yer var özelden yazmak istermisin
Soruyu beğenerek bir adım atana selm yazarsın sanırım
Omzunda uyumak
Ona oral seks
Hiç zevk almamistim
Becerememisler demek ki