Cowgirl pozisyonunu erkek neden çok sever bı arkadaşım bunu seven erkekliğini sorgulasın dedi anlamadım
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Sorgulamak abartı olmus ama seviştikten sonra sekse geçerken güzel bir pozisyon bence. Soft başlayıp sert ilerlemek hoşuma gider ve o soft esnasında bence hoş.
Ayrıca göğüsleri daha rahat emebiliyorsun öyle hem de seks içinde oluyorsun.
ya pozisyonun erkeklikle ne alakası war her pozisyonun ayrı bi zewki ayrı bi hazzı var. cowgirl pozisyonunda kız aktif olarak git gel yapıyo sadece. diğer pozisyonlardada erkek aktif rol oynuyo hepsi bu
Bnaa normal sıradan bir pozisyon gibi geliyor ne mahsuru varmış sormadın mı
Hakimiyet kızda oluyormuş
iyi de o kız hakimiyetin erkekte olmasını isteyen biriyle pozisyonun suçu ne :D hakimiyet kimde olursa olsun o an kız da isteyebilir hakimiyetin kendinde olamsını dogal degil mi sence bu? anladıgım kadarıyla o pozisyonu sevmeyen arkadaşın hard seks seviyor ve hakimiyetin tamamen erkekte olmasını ıstıyor dogru mudur?
ben mesela kadının ağırlığını hissetmek ve daha da sert yapmak için severim. Saçından çeker kalçalarını tokatlayıp sıkar ve hoplatırım yani öyle yatıp bakma gibi bir durum yok tabi onun partneri yatıyorsa onu bilemem :)))
O nasıl bir pozisyon ki �lk defa duydum Ben altıma alıyorum basıyorum Bu kadar yani Başka yok
Niye sorgulasın ki kız kucakta egikince meme ağzına gekiyi
ne alaksı var ya herkesin zevki fantezisi başkadır arkadaşın saçmalamış
başlangıçta kadını alıştırmak için iyi onun dışında üstte olmayı seviyorum
Şey vardı bir de erkekgin misyoner pozisyonunda durduğu kadının erkeğin üserine oturduğu pozisyon vardı. Cowgirlcilar erkekliğini sorgulicaklarsa bu bahsettiklerim nelerini sorgulicaklar 🥳🥳🥳
Ne alaka karşındakinin üstümde tepinmesi hoşuma gider sanki azginliktan kudurmus gibi geliyor bu da hoşuma gidiyor
Erkeğin hicbirsey yapmadığı pozisyon ben daha çok bacak omuza bide doggy pozisyonu seviyorum
Zikilme tabirinin karşılığı değil.
Dalganın üstünde sörf yapıldığı için..
Ne alaka güzel Bi pozisyon bencede
arkadasin zekasini sorgulasin
Ne alaka adam alttan bile beceriyorsa
erkeğin hiçbişi yapmadığı pozisyon çünkü.
arkadaşın haklı
Soft başlarken yine fena olmaablir ya. Öyle bitirmek çok amelece
@Teacherisback yapılır mı yapılır ama en sevdiği olacak kadar iyi bir pozisyon değil bence
Bu mantiğa göre. Kadının hiçbisiy yapmadığı pozisyonlarda da kadın, kadinliğini sorgulasin o zaman
En iyi pozisyon diyemeyiz canım. Bence sadece sevişme sırasında kadın üstte sürtünmeye başlayıp o sırada göğüslerini emerken hoş bir geçiş pozisyonu olarak g örğüyorum sadece.
Yoksa en sevilecek daha güzel pozisyonlar var. Çok daha iyileri hem de.
@Fevzi34 Haıcm kadınlar sekste erkeğini azdırıp baştan çıkarmayı sever bundan tahrik olurlar. Bu yüzden aksine altta olmak domine edilmek erkeğini kudurtmak onlara kadınlığını daha yogun hissettirir. Düz mantık her zaman hayat kurtarmaz
@Teacherisback ne mesela en iyisi
@Fevzi34 onu dinleme onun kim olduğunu biliyorum tavsiye alıncak birisi değil
@Fevzi34 Bu kişisel bir şey yani kişiden kişiye dğeişir ama ben gibi biraz baaskın olmayı seviyorsan pronebone kesinlikle çok güzel bir pozisyon. ya da adını bilmiyorum ama kadın kolunun üstünde yan uzanırken bacağını belimden arkaya atıp o andaki pozisyonda benni çeker.
sevgilisi olduğunu bile sanmıyorum
@Teacherisback o senin fikrin saygı duyuyorum. Ama katılmıyorum. Şahsen kadının altta olması ya da pasif rol alması beni kudurtmuyor. Aksine soğutuyor
Beni biliyorsan zaten sevgilim varken bu sitede olmadığımı biliyorsundur. Beni bildiğini sanmıyorum
@gizli üye boş beleş olduğu belli zaten kanka :) ne dicek diye merak ettim sadece
Çocuğum yavaş dön yavaş başın dönecek
@Teacherisback aynen kanka aynen en iyisisin. Sensin. Fenasın. Ciddi bir bilgi edinmek istediğimde kütüphane arşvlerini tarıyorum. Buradan tanimadiğim bi hıyardan neyin aklını alacağım
@Fevzi34 Kız bana laf atınca sen niye bu kadar atarlandın artislendin onu anlamadım. Ansiklopedi ve kütüphanelerde çok arasın favori pozisyonları ama bulabilr misin kim bilir.
MLA citation ne desem suratıma bacaksın tahminen değişik areketlere giriyorsun. Garip
Cismin ağırlığın olsun. Kalıba göre şekil alma
@Teacherisback favori pozisyonlardan bana ne. Başkalarının çok sevmesi benim de sevmek zorunda olduğum anlamına gelmiyor. Kız sana yazdı diye atarlanamadim. Çoçuğumlu moçuğumlu konuşuorsun. Bu beni dumur ediyor.
Davranislarimin nasıl olmasi gerektiği hakkında bana nasihat veremezsin. Hitabetimi beğenmediysen boş ver gidebilirsin
Sen bana soru sordun ben sana cevapladım. Sonra kız bana ters yapınca sen kızdan fena ters yapıp laf sokmaya falan calıstın. Ergence ruh hali değişimlerini bir kontrol altına al istersen.
Kimse sana sevmek zorundasın da demedi. Bu tavırlara sen kendin girdim yaranmak için birine ;)
@Teacherisback kime ne yaranicam. Bu siteden birine ne mi. Hem de gizli profilden. Ne yapacaktık. Aa benimle aynı fikirdesin hemen snein yatağına girmeliyim mi dicekti. Herkesi sizin gibi eli skkinde gezmiyor
Ben soruyu makarasina sormuştum. Çok bilmiş tavırlarını test etmek icin
@Fevzi34 Sakin evladım sakin sürekli bir atar çok komik oluyor :D Hala bana laf sokmaya calısıyorsun.
"
Fevzi34
29 dk
@Teacherisback o senin fikrin saygı duyuyorum. Ama katılmıyorum. Şahsen kadının altta olması ya da pasif rol alması beni kudurtmuyor. Aksine soğutuyor
"
Fevzi34
27 dk
@gizli üye boş beleş olduğu belli zaten kanka ne dicek diye merak ettim sadece
Yorumla"
Yoruma göre biçim almadan bir konuş sen önce
Eminim öyledir eminim.
@Teacherisback
He bu arada insnalara evladım diye hitap etmekten kaçınmalısınız. Hitap ettiğiniz kişi aile bağlarindan dolayı kendini kötü hissedebilir.
Aynen aynen cahilim ben dostum.
Hiç bir öncesinden münasetim olmadığım birine de laf sallamaya bayılırım hatta
Şimdi de sizli bizli yorumlara geçiş yaptın. ERgenlikde normal tabi mood swing ler
@Teacherisback cehaletle önseziyi birbirine karistiyorsunuz
Bana neyin ne olduğunu öğretmek istiyorsan önce dik dur karşımda sonra öğret. Kaba göre şekil almadan
@Teacherisback ben sana bisiy ögretmeye çalışmıyorum. Sadece uyarıyorum. Yanlış bildiğin şeyleri düzeltirsin ya da düzeltmezsin açıkçası umrumda degil
Diyorum ki sen daha o konumda değilsin. Beni uyarmak istiyorsan ya da öğretmek (ki kendimden genç insanlardan da çok şey öğrendim ben. Öğrenmekte ters bir şey yok) önce kendin bu konuma uygun ol. Senin tavrını, konuşma tarzını bir pembe yorumuyla değiştirmenle zaten bütün kredibiliteni kaybettin ki. Sana mı kaldı beni uyarmak derim sana o konumda ben.
Kaba göre şekil almak iyi bir seydeir aslında. Çok büyük boyutlarda basınç altında bile hasar almadan kurtulanilirisn. Ama sabit bir şeklin varsa o basıncın altında tost olursun. Hala katisindir ama artık bir karizman yoktur
Her zaman değildir. Bazen de dik duracaksın düşüncelerinin fikrinin arkasında durmayı bileceksin. Her pembeye göre farklı şekil almayacaksın mesela.
Hala pembeli yorum diyor ya xd çok albenili bir yorum yapmışım. Ve bir o kadar da davetkar. Hele o kanka diye hitap edişim yok mu. Direkt üstüme atlar diye hayal etmiştim. Ama sen tüm planımı çözdün
" boş beleş olduğu belli zaten kanka ne dicek diye merak ettim sadece"
Neyse evladm sen pembeliye göre kalıp almaya devam et sonra da 20 tane görüş atarak kalp almadığını anlatmaya calış.
@Teacherisback tamam karıcığım bir daha yapmam
Arkadaşın cahil, tecrübesiz galiba
genelde kadınlar sever bu pozisyonu
Düşün bakalım
Neden sevilmesin
doggy
Denediniz mi hiç
güzel cunku