arkadaşlar merhaba benim 1senelik oturmuş çok güzel giden bir ilişkim var erkek arkadaşım şu son 1-2 aydır sevişme esnasında kulağımı emiyor öpüyor falan? daha önce yapmazdı şimdi neden yapıyor bu bir tür fetiş olabilir mi yoksa normal bir şey mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu sana keyif vermeyen bir durum ise bunu söyle ona bizim en büyük hatamız doksan dakika boyunca gözümüzün önünde oynanmış bir futbol maçını günlerce konuşuyoruz akşam aynı yatakta uyuduğumuz kadına tek kelime etmiyoruz iyi mi bu çekingenliği ben anlayamıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılabi çok doğru söyledin ya futbol örneği cuk oturdu
- +1 yıl
Genellikle bu tarz konuların başına '' Ata Erkil '' i yapıştırıp, köşeyi döndükten sonra taksiye binip uzaklaşan çok gördüm de böyle yürümez bu ilişkiler, Ata tamam başımızın üstünde yeri varda bu Erkillik de bir bokluk var onu düzeltmemiz lazım
😂😂😂
En İyi Cevaplar
yahu bu her şeye fetiş deme furyası nereden çıktı? evet arkadaşım el ele tutuşunca da el fetişi olduğu için yapıyor bunu. adam hassas noktalara temas edip uyarmaya çalışıyor işte seni. yapmasa bu sefer de gir-çık yaptı olur. ne yapsın garibim anlamadım ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılay sen niye bu kadar dert edindin ki bunu travman mi var hahahaha
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların büyük kısmı kulak memesinin emilmesinden zevk alıyor bi yerde okumuştur bunu sende deniyor
02 Yorumla
Soran+1 yılayy keske bana sorsaymis deli midir nedir
- +1 yıl
Hoşlanmıyormusun?
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bı yerden duymuştur kadınlar seviyor tahrik oluyor diye kesin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılbelki zamanla böyle şeyler hoşuna gitmiştir ilgisini çekmiştir farklı şeyler yaşamak istiyordur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Buraksan daha nerelerini öpüp emecek kıvama gelmiş yanıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevip bundan zevk alacağını düşünmüş olmalı ama sevmiyorsan bunu söyle
05 Yorumla
Soran+1 yıltuhaf hissediyorum ya hic hosuma gitmedi oyle yaptiginda geri cekiyorum kendimi ama baska gun yeniden yapiyor
Cevap sahibi+1 yılO zaman sevmiyorum de. ya da usulca kafasını boynundan memelerine falan götür. Sa... lak değilse mesajı da alıyordur. Emilecek o kadar yer varken kulak memesi diye tutturmakta mallık afedersin
Soran+1 yılof abi haklisin bu erkeklerin allah belasini versin
Cevap sahibi+1 yılBenim niye belamı veriyor şimdi ya. Ben gayet emilecek şeyleri emiyorum. Ben masumum mk ahhaa
Cevap sahibi+1 yılBence seninkine akıl fikir versin, sevişmeyi ögrnesin biraz
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanlar kulağın arkasindan kulaktan öpülmekten tahrik olabiliyor o da sen zevk al diye yapıyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılay bilmiyorum benim hosuma gitmedi hic ama dediginiz muhtemel
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevişmenin içinde olan şeyler bunlar. Yeni öğrenmiştir daha aşkısı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 901 cevap paylaştı. Kadınların bunu sevdiğini öğrenmiştir muhtemelen 😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Bu bir sorun mu şimdi senin için
11 Yorumla
Soran+1 yılevet sorun
+1 yılSenin zevk alabilmen için emiyor
10 Yorumla
+1 yılO kadar meme vajina boyun varken niye meme
00 Yorumla:D zevk aldığını düşünüyor samıt
00 Yorumlameme varken kulak mı emilir yaa :))
00 Yorumlaben olsam bunu soru diye sormazdım...
02 Yorumla
Soran+1 yılsen benim yerimde olamazsin
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. adına bakıyor işte
00 Yorumla
+1 yılNormal bunlar güzel seyler
10 Yorumla
+1 yılSen napıyon ona başka neler yapıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılhoşuna gitmedimi
00 YorumlaFetiş
00 Yorumla
+1 yılCanı cekmıstır