Simdi bizim 1 yildir guzel bi birlikteligimiz var erkek arkadasimi cok seviyorum ama bazen beni dürten bi seyler oluyo ben bazi kizlara karsi da cinsel bi cekim hissediyorum zaten bunu bi kere ben alkolluyken yasamisiz tanimadigim bi kizla opusmusum filan sevgilim anlatti endjdjskksk yani sorsan bi denesek ama bi yandan soyle bisi var aevgilime bi kızın dokunmasini ve onun da o kiza dokunmasini istemem boyle bi sorun var napcaö bilmiyom
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Zaten böyle bir şey yaşanmış, olayı da anlatmış. Belli ki izin vermiş bunu yapmana. Söylesen izin verecek gibi duruyor.
Yok olay soyle tuvalete gittik bi arkadasimla ben de onu bekliyom bi su filan atiyim diye gittim sonra cok guzel bi kiz cok guzelsin rujun ne ya dedi tam cikartiyodum ki opmeye basladi tatliydi kafamda baya iyiydi opüsmüsüz sonra arkadasim bizi ayiramamis duymadim acikcasi da nys sevgilimi cagirmis ve kızdı yani hosuna gitmedi hic
Eee bisexs kız bulun sadece seninle sevişsin sevgikinle temas yok
Sevgilin olmadan tek takıl, yaşa hayatını. Hayatının merkezinde olmasına ne gerek var
yoldan çıkarsın
sonra sevgilin grup bile ister
sana ors. p gözüyle bakar
Konuş derim ama ayrılırsınız gibi
sevgilin ikinizle de sevişmeden duramaz
başka bir kızla fb olursun
Asko aldatamam
söylemen gerekir
Adam drup isteyecek :))
soft şeykere kızmaz
Bekaretini verdinmi ona sen
Yes ilk sevgilim zaten baska biriyle olmadim hic
Peki ayrilirsanz diye dusunmedinmi hiç
Yani bekaret kavrami zaten beyinde olan bisi oldugu icin beynimde iki bacak aramda degil ha gun gelir ben ayrilmak isterim o da benim bilcegim bisi
Hani erkekler bisuru kizla yatsa evlenecegi zaman bakire kiz istiyolar ilerdr sıkıntı olur diye düşünmedin mi, çünkü bende bekaretimi sevgilime verdim ve biraz endiseleniyorum sen ne dusunuyosn
Bak sen de diyosun erkekler cok kisiyle yatiyo diye e onlar yatiyo da biz neden yapmayalim iki taraf da insan degil mi ayrica ileride tut ki evlendim evlencegim insan bende bekaret ariyosa zaten yol veririm boyle sacma canım insanlarla isim olmaz sende böyle dusun bu bizim bedenimiz ve birileriyle cinsellik yasadigimizda degerimiz dusmez ayrica dusunme hic boyle seyleri cok sukur sagligimiz yerinde okuyo musun calisiyo musun bilmem hayatta kendini gelistir sadece gerisi bos askom💙
Teşekkür ederim canım ♥️
Rica ederim sis kendini uzme cok degerlisin🧡🧡🧡