Fanteziler ne zaman hangi noktada tehlikeli olur? Bu tehlikeler nelerdir? İnsana kendine veya partnerine psikolojik ve fizyolojik etkileri neler olabilir?

Fanteziler ne zaman hangi noktada tehlikeli olur? Bu tehlikeler nelerdir? İnsana kendine veya partnerine psikolojik ve fizyolojik etkileri neler olabilir?
Fanteziler kendine ve karşında ki kişiye saygını kaybettiğiniz zaman tehlikeli oluyor, özellikle partneriniz uyarmasına rağmen çok uç veya partnerinizin istemeyeceği bir fanteziniz varsa bence bu ilişkide sorunlar ortaya çıkartır, hatta ileride partneri kaybetme noktasına kadar bile gidebilir. özellikle kontrolü kaybetmeye başladığınız zaman reddedilebilirsiniz. zaten her insanın kendi kararı ama bazı fanteziler bana çok saçma geliyor. yani tabi ki mekan olarak ya da bu gibi şeylerde farklılık istenebilir ya da pozisyon olarak ama bunu abartanlar genelde ilişkilerinde mutlaka sorun yaşıyor. partnerinden çok değişik şeyler isteyebiliyorlar.
Evin farklı bir odası, farklı pozisyonlar, yabancı biri, sıra dışı bir ortam, oral seks, romantik seks, bdsm, yakalanma korkusu, kostümler, fetişler ve daha birçoğu... Sizi cinsel olarak uyaran her türlü erotik hayaliniz veya zihinsel imgeniz cinsel fanteziniz olarak tanımlanabilir. "Cinsel fanteziler" başlığı düşünüldüğünde akla birçok soru geliyor mu?
geliyorsa bu kötü zira saydıklarımın dışında her olacak eylem elbette tehlike demektir ama saydıklarım cinsel hayatınızın yükselmesi demektir
bana göre
fantezi sonrası duruma geçişte veya uyumda problem olması halinde kişinin normal sosyal hayatını etkileyebilir... bu da tehlike demeyelim ama konsantrasyon eksikliği gibi sıkıntılara neden olabilir.. örneğin gün içinde araba kullanırken, iş yerindeki çalışma sırasında vs.. yaşadığın fantezileri düşünmeye başladığında, o anı tekrar yaşamak istediğinde yaşadığın gerilim günlük hayatını zora sokabilir..
Ay ben her türlü fanteziye açığım ve severek isteyerek keyifle yapmak bana heyecan verip hazzı doruklarda yaşama fırsatı veriyor. Ama bu fantezilerimizi partnerimizle birlikte eş güdümlü kabulle yapmalıyız. Yani zorla, korkuyla, ısrarla istemeden yaparak, ruhsal, fiziksel ve psikolojik olumsuz iz bırakmamalı. 🥰🌸🍃
Cevap
25Cevap
Kendini ve karşındaki insanı kaybedecek raddeye geldiysen, hastalıklı bir biçimde kendini ve kontrolü kaybetmeye başladıysan sorun var demektir.. Keyifli geceler..
Fanteziler yasandıkça " Fetişlere , Fetişler ise Doyumsuzluğa dönüşüyor.. Artık seks in hazzı tıkanmaya başlayıp, seks içerisinde farklı hazlar yer tutmaya başlıyor 👍🏿
İşte bu yüzden sadece öpüşün 😉
Fanteziler ilişkileri tehdit edecek kadar tehlikeli boyuta geldiği ve sosyal hayatın düzenini etkileyecek boyuta ulaştığı zaman tehlikeli olmaya başlamış demektir.
Psikolojik ve bedensel şiddet haricinde biz hepsini yapıyoruz eşimle bence bu tarz olmalı hepsi
Hart ilişkilerde vurmalı değişik alet edavat kullanımlarında sinir asilirsa tehlikeli olabilir o yüzden herseyin natürel olması tercih edilmeli erkek ve kadında olan ne varsa onunla hedefe ulaşmak tehlikeden uzaklastırir
Bur durak bilmeyince sınırsız hale gelince poku çıkar çok net hersey tadında güzel
kalicı izler ve şiddet olmamalı. gizli tutulmalı. sınırlar bu bence :))
fanteziler sapkınlık derecesine ulaştığı zaman tehlikeli oluyor kimi eşini paylaşmak istiyor, kimi fiziksel acı çektirmek istiyor bunlar çok tehlikeli şeyler
Şiddet olmadığı sürece hepsi yaşamak için var , buna cuckold ve swinger de dahil... ben cuckold ilişki yaşayabileceğim biriyle evlenmeyi istiyorum tabii ciddi düşünen birisi çıkarsa.
fanteziler tehlikeli olmaz renkli olur zevkli olur 😉👍
Karşılıklı sayıyı kaybettiğin zaman tehlikeli olur
Birç8k fantezi yaşadık eşimle enson ki olay baya bir yıprayyı bizi
Fantazilerin dozunu kaçırmamak gerekir her şey yerinde güzel olmalı
dozunu kaçırırsan tehlikeli olur her şey gibi. ama dozunda olursa heyecandan insnaı titretir.
ortadaki elin parmaklari sizin de dikkatinizi cekti mi
Sapkınlığa dönüşünce, zarar vermeye başlayınca
Tehlike boyunca daha güzel oluyor
Partnerin kişilğine zarar verdiğinde
denk olmadığı an..
Ozellikle eş paylasma swinger tarzi tehlikeli
tek taraf zevk almaya başladığında.
Şiddete dönüşmeye başlamışsa
Sapkınlık ve mazojist olundugunda
karşı tarafın rızası olmadığında tehliheli olur
Sınırlar aşıldığında
fanteziler her zaman tehlikeli olabilir
duyulursa, yakalanırsan, sağlığa zarar verirse...
Fantezi tehlikeli olmaz olamaz 🙃🙃🙃
Aşırıya kaçıldığı zaman
Aci verdiginde
Olmaz devam
Bence olmaz