Off sacmalama ya guvenli iliski kurduğun kendini gelistirmis tecrubeli insanlarla yaparsan emin ol senin 250 gr a tenezzul etmez. Nasil zevk aliyorsan oyle yapar. Sahsen benim düşüncem bu yonde. Napcam senin bakire vajinani
Biz 3 kez görüştük, kalacak yeri de ben tuttum, masör kendisi. Devasa para harcadım daha da görüşmem ama pesimi de bırakmıyor kanka gibi olduk her gün yazisiyoruz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Gönül isterdiki eşiminde benimde böyle bir geçmişim olmasını, ancak var işte. İstemezdim ama bilmek zorunda
Uok canım sayılmaz tabii ki jrkrk anlatmam herhalde ya
Nerden okuyosun bu hikayeleri ya
Keşke hikaye olsa
Ama pişman değilim
Devam et o zaman
Çok param gitti etmicem
Bedava yapicak cok adam var sen enayiymissin
Bedava yapan adam bana tecavüz eder
Bunda kontrol bendeydi akillim
Off sacmalama ya guvenli iliski kurduğun kendini gelistirmis tecrubeli insanlarla yaparsan emin ol senin 250 gr a tenezzul etmez. Nasil zevk aliyorsan oyle yapar. Sahsen benim düşüncem bu yonde. Napcam senin bakire vajinani
Duygu olmayınca güzel olmuyor
Masorle ne duygun vardi? Sen sacma kafadasin belli
Denedim ve gördüm işte
Neyse bisey demiyorum
anlatma ama yoklukta iyi gitmiştir :))
İyi geldi ama sonradan bir tiksinti oluyor
Ben bir kere denedim. Yabancı biriydi. evet sonradan tiksinti oldu ama yine deneyebilirim :D
Masöz muydu esc mi neydi
internetten tanışıp anlaştığım bir yabancı. cinsel ilişkiye girmeden yalaştık
Ztn mikroptur ya yapılmaz onlarla
O da anal istedi ama nereye grdigi çıktığı belli değil nasıl güveneyim
aynen... Ben tek seferlik görüştüm. öyle anlaştık. bi daha ne yazdım, ne aradık. ne yazıştık. denemek istedik denedik. Analsız
Biz 3 kez görüştük, kalacak yeri de ben tuttum, masör kendisi.
Devasa para harcadım daha da görüşmem ama pesimi de bırakmıyor kanka gibi olduk her gün yazisiyoruz
Hmmm... bana göre devamlılık saplantı yapar. tek seferlik olabilirim ama devamlı değil mesela
Evet ederim bilmeye, bilmemiz gerekli
Bilince eline ne geçecek
Kullanıp dusunmekten baska
geçmişine saygı duyarım ama bilmeye hakkım var hakkı da var
ne hikayeler var ya
Bahsetmelisin
Böylesi şeyler bahsedilmemesi gerek bence
sanami yapti oral 😅
Yes..
himm
Hayır
Sayılır