Cinsel Yaşam Hasta olan erkek eşini istemez mi? Yorgun olmak ilişkiye engel mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Hasta olan erkek eşini istemez mi? Yorgun olmak ilişkiye engel mi? Güncellemeler+1 yıl Güncel Hasta olan erkek eşini istemez mi? Yorgun olmak ilişkiye engel mi? Cevapla İlişki Soruları Erkek Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Dramaqueen34 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Asla değil tamamen bencillik.Zaten gercek sevgi ve değeri bu tarz durumlarda görürsün 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Öyle ya ama çok hasta değil hani grip olmuş zaten bana bulaşacak ama öpse koklasa ne. olacak ki sonuçta yine aynı yatakta sarılarak yatıyoruz Yorumla Soran +1 yıl Sildim onun görüşü rahatsız edemez Yorumla Dramaqueen34 +1 yıl Bunu normal şartlarda söylemiştim soruyu yanlış anlamışım 🤦♀️ Yorumla Dramaqueen34 +1 yıl Bunun için şöyle diyim :Sen ilgi istıyorsunbbunu gösterse problem olmaz, cok da zorlamamak gerek.Tabi bazı adamlar var ölüm döşeğindede olsa yapıyor Yorumla Soran +1 yıl Yok normal şartlarda değil sohbet edebilir miyiz biraz canımı sıktı bu durum Yorumla Dramaqueen34 +1 yıl Tabi Yorumla Soran +1 yıl Gizli dedi 😃 yazmıyor Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet engel hasta yorgunluk stres bunlar seksi degil sadece herseyi etkiler 0 0 Yorumla
LimOncuuu Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Yorgun olmak hatta başının yoğun olması bile ilişkiyi engelkeyebilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bazen o kadar yorgun oluyorum ki kalkmıyor kalkan aleti de ne yapacaksınn kaldıran iyi ilgilenirse denemek gerekir 0 0 Yorumla
ssefaarslannn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bence degil yorgunda olsam her geve esimle ilişkiye giriyoruz 0 1 Yorumla ssefaarslannn +1 yıl şu an o durumu yasiyomusun Yorumla
Mrcngz3464 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Engel, adam ateşliyse bogazi şişse ağrısı varsa bende uğraşmam 0 0 Yorumla
liader Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Belki onu doyuran başkaları vardır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Şu dediğin çok ayıp Yorumla liader +1 yıl Çok pardon hasta ibaresini görmedim. . Ya halsiz hastaysa yapacağı şeyden zevk almayacaksa zevk veremeyecegini düşünüyorsa istemez yani Yorumla
cowboy3706 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Köyün can derdinde kasap et derdinde 😂 0 1 Yorumla cowboy3706 +1 yıl Koyun can derdinde kasap et derdinde olacaktı 😂 Yorumla
Arrass Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Havada karada farketmez yeterki evet desin :) 0 0 Yorumla
Dêrvîş_feylesof Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Engel tabi. Siz bu ziki ne sanıyorsunuz yaw 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eşim bahane öne sürüyor genelde 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Neden peki benim eşimde hasta diye 2 gündür çok. yakin olamadik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum yazacaktım da gizlisin Yorumla Soran +1 yıl Anladım ever bilerek çünkü erkekler rahatsız ediyor eşim olsa bile Yorumla Soran +1 yıl Neden engel attın ki hem sen yaz dedin sonra engel atıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Değişiksin cidden Yorumla Soran +1 yıl Hemde çok Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ölüyü diriltir hastalık bahanesidir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden peki hasta iken gelmez ki genelde hasta iken yapmaz Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. hasta olan kimse pek seks istemez ki 0 0 Yorumla
ƁЄƝƊЄƛƘƦЄƤ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 80% +1 yıl Hasta sonuç ta 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok hasta değil ki Yorumla ƁЄƝƊЄƛƘƦЄƤ +1 yıl O zaman sende onu yalayıp yut azdır evde çıplak gez sergile kendini Yorumla
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yazık adama 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki? Bana yazık değil mi? Yorumla Amanoof +1 yıl Hasta diyorsun Allah Allah Yorumla Soran +1 yıl Hasta ama insan eşini istemez mi çok hasta değil ama Yorumla Amanoof +1 yıl Hastanın azı çoğu mu olur? Nasıl biliyorsan öyle yap Yorumla Soran +1 yıl Tamam da niye kızdın bu kadar sadece özledimGrip oldu ve zaten aynı yatakta yatıyoruz sarılıp yine bulaşacak bir şey Yorumla cowboy3706 +1 yıl Abla makine değil bu 😂 Yorumla Soran +1 yıl Makina mi dedim sadece öpsün koklasin zaten bana hastalık geçecek neden kaçar ki Yorumla Soran +1 yıl Seni alana yazık asıl Yorumla
HARME_000 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl İstemedi mi 0 1 Yorumla HARME_000 +1 yıl Yine mi istemiyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Asla değil tamamen bencillik.
Zaten gercek sevgi ve değeri bu tarz durumlarda görürsün
Öyle ya ama çok hasta değil hani grip olmuş zaten bana bulaşacak ama öpse koklasa ne. olacak ki sonuçta yine aynı yatakta sarılarak yatıyoruz
Sildim onun görüşü rahatsız edemez
Bunu normal şartlarda söylemiştim soruyu yanlış anlamışım 🤦♀️
Bunun için şöyle diyim :
Sen ilgi istıyorsunbbunu gösterse problem olmaz, cok da zorlamamak gerek.
Tabi bazı adamlar var ölüm döşeğindede olsa yapıyor
Yok normal şartlarda değil sohbet edebilir miyiz biraz canımı sıktı bu durum
Tabi
Gizli dedi 😃 yazmıyor
Evet engel hasta yorgunluk stres bunlar seksi degil sadece herseyi etkiler
Yorgun olmak hatta başının yoğun olması bile ilişkiyi engelkeyebilir
Bazen o kadar yorgun oluyorum ki kalkmıyor kalkan aleti de ne yapacaksınn kaldıran iyi ilgilenirse denemek gerekir
sen hasta ya da yorgunsan ilişkiye girebiliyor musun
Bence degil yorgunda olsam her geve esimle ilişkiye giriyoruz
şu an o durumu yasiyomusun
Engel, adam ateşliyse bogazi şişse ağrısı varsa bende uğraşmam
Belki onu doyuran başkaları vardır
Şu dediğin çok ayıp
Çok pardon hasta ibaresini görmedim. . Ya halsiz hastaysa yapacağı şeyden zevk almayacaksa zevk veremeyecegini düşünüyorsa istemez yani
Köyün can derdinde kasap et derdinde 😂
Koyun can derdinde kasap et derdinde olacaktı 😂
Cok hasta değilsem isterdim
Havada karada farketmez yeterki evet desin :)
Hasta erkek nasıl yapıcak
Engel tabi. Siz bu ziki ne sanıyorsunuz yaw
Eşim bahane öne sürüyor genelde
Neden peki benim eşimde hasta diye 2 gündür çok. yakin olamadik
Bilmiyorum yazacaktım da gizlisin
Anladım ever bilerek çünkü erkekler rahatsız ediyor eşim olsa bile
Neden engel attın ki hem sen yaz dedin sonra engel atıyorsun
Değişiksin cidden
Hemde çok
Ölüyü diriltir hastalık bahanesidir
Neden peki hasta iken gelmez ki genelde hasta iken yapmaz
hasta olan kimse pek seks istemez ki
Hasta sonuç ta
Çok hasta değil ki
O zaman sende onu yalayıp yut azdır evde çıplak gez sergile kendini
Yazık adama
Neden ki? Bana yazık değil mi?
Hasta diyorsun Allah Allah
Hasta ama insan eşini istemez mi çok hasta değil ama
Hastanın azı çoğu mu olur? Nasıl biliyorsan öyle yap
Tamam da niye kızdın bu kadar sadece özledim
Grip oldu ve zaten aynı yatakta yatıyoruz sarılıp yine bulaşacak bir şey
Abla makine değil bu 😂
Makina mi dedim sadece öpsün koklasin zaten bana hastalık geçecek neden kaçar ki
Seni alana yazık asıl
Hastayken isteğimiz olmayabiliyor
Sen hastayken skşebiliyor musun
yani formülü uyguladığın sürece her türlü gelir
Yorgunda olsa bi 20 dk yapmalı bence
Can çekmez
İstemedi mi
Yine mi istemiyor