Ben sadist bir kişiliğe sahibim. Ve bundan acayip zevk alıyorum karşımdaki kadının bana yalvarması ve arzulaması bana aşırı zevk veriyor. Normal sevişemiyorum ama onları yalvartmak üzerlerine işemek (kendi istedikleri doğrultusunda) köleymiş gibi davranmak bana daha çok haz veriyor.
04 Yorumla- +1 yıl
Hayatının hiçbir döneminde kadınlar tarafından sevilmemiş, yakın ilişkiler kurmamışsın. Güçlü bir kadın görünce de ona ulaşmak istemişsin ve ulaşamayınca da sahip olma hırsına bürünmüşsün. Fırsat geçse eline kadına cinsel anlamda tüm sadistik hareketlerde bulunursun. Net
- +1 yıl
@KadıköyRıhtım Evet haklısınız. Yurtta büyüyünce sahip olunmak nasıl bir şey anlamıyorsunuz 14 yaşında yurttan kaçtım ve 20 yaşına kadar sokaklarda büyüdüm. Daha sonra üniversite kazandım hayatın güzelliğini keşfettim ve hayat benden ne aldıysa benden ondan fazlasını aldım. Tüm acılarımı unutmak için acı çektirdim.
- +1 yıl
Hayat herkese ne yazık ki aynı güzellikleri sunmuyor kardeşim. Kimisi daha dünyaya gelmeden önüne uçsuz bucaksız imkanlar seriliyorken kimisi de işte böyle tırnaklarıyla sokaklarda büyüyerek hayatı elde etmeye çalışıyor. Sahiden sevilmek bunu hissetmek çok güzel ve değerli hissettiriyor. Seni güzel hissettircek birinin karşına denk gelmesini temenni ederim
- +1 yıl
@KadıköyRıhtım Umarım bir gün. Hiç sanmıyorum ama benim gibi sevgiyi bu yaşına kadar tatmamış acı ile yoğrulmuş biri bundan sonrada sanırım tadacak birini bulamaz. Yine de teşekkür ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
+1 yılSekstee her iki partnerinde zevk alması lazım birisi az birisi çok olmaz hardcore da buna benzer zevk almayacak partner varsa yapılmamalı
11 Yorumla- +1 yıl
@sevimliihatun teşekkür ederim
+1 yılKadın orgazmı için sertlik şarttır büyüdüğünde öğrenirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellikte kadın daha çok zevk alır eğer travma yaşamamışsa.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. kadının daha fazla zewk alacağı kanısındayım erkek sadece biraz daha erken gelir yapılan sert hareketten dolayı
00 Yorumla
+1 yılBence kadın daha çok alır erkek daha çok efor harcar
00 YorumlaKarşılıklı bence
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen
iki tarafta fazlasıyla zevk alıyor
00 Yorumlaİkisi de ama kadın daha çok
00 Yorumla
+1 yılBen aşırı zevk alıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın daha zevk alir bence bende sertliği biraz da aci vermeyi ve almayi severim
00 YorumlaKadın sende zevk alıyor musun
00 Yorumla
+1 yılQslinda bu kisinin zevk hissiyatina baglidir.
00 Yorumlaİkiside alır sen neden alıyorsun
00 YorumlaHerkesin zevki kendine
00 YorumlaKadınlar her şekilde daha fazla zevk alıyor
00 Yorumla
+1 yılYeterki istesinler her ikisi de alır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Erkek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılerkek tabiki <3
00 Yorumla
+1 yılOna sen karar vericek sin yiyen sensin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılİki tarafta
00 Yorumla
+1 yılErkek gibi görünse de kadın bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadın.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar