merhaba ben 29 yaşındayım daha yeni cinsel hayatım başladı daha doğrusu sadece bakire değilim ama sanırım tam da başlamamış. çünkü kimle beraber olmaya çalışsam olamıyorum ve tanıştığım insanlar muhtemelen bu ne ya deyip istemiyor. penetrasyondan hiç zevk almıyorum, girişte canım çok acıyor ve işkence gibi geliyor. sizce bu yüzden mi ilişkilerim yürümüyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Eğer acı cekiyorsan. Yeterince islanmadan ilişkiye giriyorsun. Bu senin değil partnerinin suçu. Ön sevişmeyi uzun tutmalı. Hatta ilişki esnasında bile ön sevişmeye devam edilebilir. Bu ikinizede haz verir. Haz veren şeyler libidonuzu attırır ve mükemmel bir birliktelik sağlarsınız
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yaşla ilgili bir sorun yok, ilk deneyimin başarısızlıkla sonlanmasi seni bu işi yaparken kasmadan acıyacak diye kendini teim edemez durumdasınız. Yapmanız gereken güzel bir ön sevişme ile sulandirmak gerekir sulanan yerede hem öpüşerek hem sevişerek yavaş yavaş sokarak köklemek gerekir, giriş aşamasında davranisinla ilgili bilgi verebilirsen sebebi konusunda bilgi istersen o asa. adaki sorununu çözmek istersen özel bilgi sorabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba hayırlı geceler hanımefendi sizdeki sorunun aynısı eşimdede mevcuttu ve evliliğimizin ilk aylarında hiç birleşme yaşayamadık ama bunu zorda olsa aşabildik tabiki eşimin kendisine olan güveni sayesinde sizde kendinize güvenin derim hanımefendi
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlatirmisinz gizlden cksaniz
Cevap sahibi+1 yılOlur
Gizli Üye(25-29)+1 yılAh benim gibi çıtırı alsan pamuk gibi yapardık birbirimizi 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılYuhh
Soran+1 yılGercekten
Cevap sahibi+1 yılHmmm
Soran+1 yılNe hmmmmm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
29Cevap
+1 yılSorun sende değil seni zirveye çıkaramayan partnerlerin olmuş
11 Yorumla- +1 yıl
Dikkat ettim sadece benim yorumumu beğenmişsin tanışıyomuyuz
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖn sevisme ve oral seks olmuyorsa kuru kuruya oluyorsa normal
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilimde benzer durumda ve gerçekten çok zorlanıyorum cidden. Çok acıdığını belirtiyor ve çok can sıkıcı olmaya başlıyor..
02 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya
- +1 yıl
Evet ya :(
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. saglam bi on sevisme belki ek olarak sana detayli bi oral seks. ustune senin kontrol ettigin bir seans ve pozisyon ile aşarsın tum sikintilarini. seni sevecek ve onemseyecek birini bulman kafii
00 YorumlaSeks önemli bir şey ama sanırım kendini kasıyorsun. Seni rahat hissedecek biriyle yapmalısın. Girişte çok mu yanıyor canın
04 Yorumla
Soran+1 yılEvt
Soran+1 yılBiraz
Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Kendini zwvke bırakmadığın için hiç zevk alamıyorsun ve bırakılman bence direkt seks olarak girmen konuya bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yani bu ogrenilecek bir şey degil tamamen istekle alakalı olan bir şey
00 YorumlaTabiki bundan dolayı yürmüyor. Seni alan yandı
00 YorumlaŞimdi canın acıdığında napıyorsun neden bu yğzden olmasın bunla alakalı değildir
01 Yorumla
+1 yılDuygusal orgazma ulaşmadan fiziksel orgazm bekleme daha yenisin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAnal penetrasyondan bahsediyosan normal ama vajinal penetrasyondan bahsediyosan vajinismus olma ihtimalin var bi kadın doktoruna görün
04 Yorumla
Soran+1 yılAnal degil ya
Cevap sahibi+1 yılNormal değil o zaman acı çekmen
Soran+1 yılNasil duzeleck
Cevap sahibi+1 yılDoktor daha iyi bilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha hazır değilsin bence, önce kendini keşfetmelisin, sonra seks olayına gir
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil kesfedicem
Cevap sahibi+1 yılKadınlığını keşfedeceksin, nelerden zevk alıyorsun, nasıl sevişmek istiyorsun, hazzını arttıran olaylar neler, bir erkek seninle nasıl konuşmalı vb..
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. aynen öyle adam git gel esnasında partnerinden reaksiyon alamazsa ilişkidende zewk alamaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılhep öküzlere denk gelmişsin demekki seni anlayabilecek anlayışla yaklaşacak biri olmalı bencil olmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeninle tanisanlar sadece cinsellik icin mi birlikte oluyor peki
00 YorumlaBilmiyor olabilirsiniz
00 YorumlaDaha büyürsün zamanla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninle sevgili olanlar sadece yatağa mi atmaya çalıştı ozamann
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNasıl birini arıyorsun peki
Tecrübesizlik dicem değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanın çok acıyosa bozulduğun zaman naptın
06 Yorumla
Soran+1 yılAgladim
Cevap sahibi+1 yılEee sonra devam etmedin mi
Soran+1 yılHayir
Cevap sahibi+1 yılO zaman birlikte olmadan önce biraz kendine güven canının istediği bi anda hazır hissettiğin bi anda karşında seni anlayacak biriyle denemelisin o anki kişiliğini biraz anlatabilirsen yardımcı olurum
Soran+1 yılOlmuyor iste herseyi hazirliyorum kafamda ama o an olmuyor
Cevap sahibi+1 yılÖn sevişme falan uzun sürüyo mu şu an sevgilin ya da yaşadığın biri var mı
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani tahammül eden biri yok mu sana
04 Yorumla
Soran+1 yılMalesf
Cevap sahibi+1 yılFizikte sıkıntı vardır
Soran+1 yılYooo
Cevap sahibi+1 yılBoy kilo kaç
Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Partnerler sorunlu bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAlışırsın zamanla
00 Yorumla
+1 yılolgun birini bul
00 Yorumla
+1 yılPartneriniz çok erkenmi davranıyor?
00 Yorumla
+1 yılSana eğitici laızm
00 YorumlaO ne demek ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük ihtimalle
00 Yorumla
+1 yılSelam hayır ne zöndr boyke
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVajinusmus
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılDenemek lazım 😄
00 Yorumla
+1 yılNasıl birisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHizlimi ilişki oluyi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri