Cinsel Yaşam Sevişirken aklınıza olmadık bir kişi geldi mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Hiç sevişirken aklınıza olmadık bir kişi geldi de gözünüzün önünden gitmediği oldu mu? Güncellemeler+1 yıl Geldi ise kim? Sevişirken aklınıza olmadık bir kişi geldi mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Mastürbasyon sırasında olmuştur o yoğunlukta çünkü herkesi düşünüyorsun tüm olayı anılar aklına geliyor 0 0 Yorumla
Tanertr Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 63% +1 yıl Yok artık daha neler. Önümdeki ise konsantre olamam. Gelmedi gelmesin de 😂 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kılıçdaroğlu geliyor benim aklıma :/ 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Hahahah tüm libido gitt Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Vermicem lan sana oy aday olma işte :D Yorumla Soran +1 yıl Sevişirken bunu haykırdı isen karşı tarafın tepkisini düşünemiyorum Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Espri yaptım :D elime kız eli değmedi henüz :/ Yorumla Soran +1 yıl Hıhı tabi Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Çok utangaç biriyim ben :/ Yorumla
ardaartun22 Takip Et Xper 4 Yaş: 48 +1 yıl mutlaka gelir... bazen de dikkat dağıtmak için özellikle düşünülür 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evet ya adını söyleyecektim neredeyse 2 8 Yorumla Soran +1 yıl Aman aman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla eşim boşardı beni Yorumla Soran +1 yıl Neydi ki adı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende kalsın ve o da tanıyor Yorumla Soran +1 yıl Ok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuşabilir miyiz biraz Yorumla Soran +1 yıl Konuşuyoruz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özelden Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Lise hocam geldi 4 17 Yorumla Soran +1 yıl Neyse ki iyi biri gelmiş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi biriydi beni ara sira uyarirdi oturusuna dikkat et diye☺️ Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seyy frikik veriyomusum da Yorumla Soran +1 yıl İyi yapıyormuşsun😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya yok utanirim kasten yapmiyodum ciddennnn☺️☺️ Yorumla Soran +1 yıl Onun için mi yapıyordun sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seyyyyy evetttt☺️☺️☺️ Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gosterene kadar ugrasirdim doncular kadar don gormustur sayemde☺️ Yorumla Soran +1 yıl Başkaları da görmüştür Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dikkat etmedim ki ama umarim olmamistir yoksa utanirimmmmmm☺️☺️ Yorumla Soran +1 yıl Yaşın kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 24 ne oldu ki Yorumla Soran +1 yıl Gizliden çıksana bir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ciktim Yorumla Rimuru +1 yıl Okurken yukseldim 😄 Yorumla
Compedan Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Senin oldu mu ne gibi mesela 0 1 Yorumla Compedan +1 yıl Sen diyen oldu mu 😂 Yorumla
Serkan3207 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evt geliyor bazen 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. eşimin kuzeni 1 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 973 cevap paylaştı. Evet geldi 😅 senin? 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Geldi 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Geliyor bazen 0 0 Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ne yazık ki evet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sevişmedim ki olsun! 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ona göre ayet vardı, fakat unuttum tam nasıl olduğunu!Benim aklıma gelmez, ben eşimi düşünürüm ve kendimi ona teslim olurum, hem bedenen, hem de ruhen! Yorumla Serkan3207 +1 yıl Yine de olmuştur düşüncede Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Serkan3207 derdin ne la, dövdürecen mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Serkan3207 Allahtan bekarım, evli olsam kavga hazırdı! Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Mastürbasyon sırasında olmuştur o yoğunlukta çünkü herkesi düşünüyorsun tüm olayı anılar aklına geliyor
Yok artık daha neler. Önümdeki ise konsantre olamam. Gelmedi gelmesin de 😂
Kılıçdaroğlu geliyor benim aklıma :/
Hahahah tüm libido gitt
Vermicem lan sana oy aday olma işte :D
Sevişirken bunu haykırdı isen karşı tarafın tepkisini düşünemiyorum
Espri yaptım :D elime kız eli değmedi henüz :/
Hıhı tabi
Çok utangaç biriyim ben :/
mutlaka gelir... bazen de dikkat dağıtmak için özellikle düşünülür
Evet ya adını söyleyecektim neredeyse
Aman aman
Valla eşim boşardı beni
Neydi ki adı
Bende kalsın ve o da tanıyor
Ok
Konuşabilir miyiz biraz
Konuşuyoruz
Özelden
Lise hocam geldi
Neyse ki iyi biri gelmiş
İyi biriydi beni ara sira uyarirdi oturusuna dikkat et diye☺️
Neden ki
Seyy frikik veriyomusum da
İyi yapıyormuşsun😂😂
Ya yok utanirim kasten yapmiyodum ciddennnn☺️☺️
Onun için mi yapıyordun sadece
Seyyyyy evetttt☺️☺️☺️
Ne güzel
Gosterene kadar ugrasirdim doncular kadar don gormustur sayemde☺️
Başkaları da görmüştür
Dikkat etmedim ki ama umarim olmamistir yoksa utanirimmmmmm☺️☺️
Yaşın kaç
24 ne oldu ki
Gizliden çıksana bir
Ciktim
Okurken yukseldim 😄
Oluyor tabiki
Senin oldu mu ne gibi mesela
Sen diyen oldu mu 😂
olur olur öyle şeyler
Hayir senin hic geliyor mu peki
Evt geliyor bazen
eşimin kuzeni
Evet geldi 😅 senin?
Geldi
Geliyor bazen
Bende çok oluyor
Ne yazık ki evet
Sevişmedim ki olsun!
Ona göre ayet vardı, fakat unuttum tam nasıl olduğunu!
Benim aklıma gelmez, ben eşimi düşünürüm ve kendimi ona teslim olurum, hem bedenen, hem de ruhen!
Yine de olmuştur düşüncede
@Serkan3207 derdin ne la, dövdürecen mi?
@Serkan3207 Allahtan bekarım, evli olsam kavga hazırdı!
Hayır
Evet
Oldu.