5 ay boyunca flört olarak konuşup açılmayan bir erkek daha sonrasında gorecegimu gördüm yasayagimi yaşadım bazı şeylere doydum gereksinin duymuyorum artik ve sana ciddi bi şekilde yaklasmak gelecege yonelik olarak konusmak istiyoruk diyen bir erkek yineds cinsel beklentide olur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çok garip bir durum bu anlattığın. Sanki ne istediğini bilmeyen kararsız bir kişiliği var onun. Cinsellik olmadan ciddi bir birliktelik olmaz bence, sadece arkadaş kalmak istemiyorsanız tabi. Ama arkadaşlıktan ileri bir ilişkide cinsellik karşılıklı tatmin edilecek dererecede ve yeterince olmalı. Sevgiyle kal, hep mutlu ol. Umarım aradığını bulursun. 🌸😎
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılDoydum diyen erkekle yaparsın illaki bir kaç tane belki ama bu sefer sen çok istersen o da olmaz onu sana vermez ilişki biter seninde soyman gerek ki öyle kişiyle uzun ilişkin olsun
02 Yorumla- +1 yıl
Doydum diyorsa cinsel birlikteliği az yaşar
Sen ileride doyumsuz bir kadın olursan sana o seksi vermez
Sende bu sefer ondan sıkılıp ayrılırsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBana cinsellikde ilişkinin bi parçası gibi geliyor.
Evlenmeden kadın yaşayamaz kadın bakire olmak zorunda fakat erkek yapınca sıkıntı yok gibi düşünce var toplumumuzda bence cahilce bir düşünce.
İnsan gerçekten sevdiğine dokunmaz şöyle böyle diyende var bence o insan sevdiğiyle cinsellik ister arzular sevdiğimiz biriyle cinsellik yaşayıp ona dokunmıycaksam kiminle yaşıycam.
İllaki belli bir zamandan sonra olur.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Asıl cinsel beklentisi olan erkek tipi bu.
Çalıların arkasında avını bekleyen leopar gibi. Kadınları çözmüş. Cool tavırlar sergileyip hedefe ulaşacak.
115 Yorumla- +1 yıl
bence dee:))
- +1 yıl
Bu tarz söylemler kadınları çekiyor çünkü. Malum abazalar, her lafı cinselliğe getirip olayı taciz boyutuna getirenler çok olduğu için cinselliği ikinci plana atanlar daha cazip geliyor. Ama bu biraz abartıp; herşeyi yaşadım, doydum vs şeklinde saçmalamış :)
Erkek ya da kadın eğer aseksüel değilse, cinsel problemleri yoksa belli bir yaşa kadar bu istek / ihtiyaç devam eder. Doydum ne yav:) - +1 yıl
Genelev mi kaldı :)
Cinselliği sağlıklı her erkek / kadın sever. Buradaki asıl olay, bunu sürekli dile getirip karşısındakini bıktırıp, itici duruma düşmemek.
Eğer sürekli bu konuyu açmıyorsa bu iyi bir şey. Ama ben doydum, yedim de geldim vs lafları abartı. Sen ister misin sıfır cinsellik içeren uzun süreli bir ilişki mesela? :)
- +1 yıl
Sadece acaba dürüst muydu onu merak ettim. Çünkü bana sen kaç kişiyle birlikte oldun da güvenin kırıldı dedi bende sen ben aklına gelebilecek her şeyi yaşadım dedikten sonra bana boyle bisey soramazsın ki birlikte oldun çok çirkin bi keleme dedim. Muhataplik anlamın da dedim. Özür dilerim haklısın. Fakat yalan söyleyip kimseyle bisey yaşamadım desem inanacakmiydjn yalan söylesem daha mi iyiydi dedi
- +1 yıl
Senin tarzını anladığı için öyle söylemiş olması kuvvetle muhtemel. Yani sen evlenmeden olmaz diyorsun. Tam tersi karakterde biri olsa karşısında, yani söylemleri ve hareketleriyle cinsellik yaşanması daha kolay bir kadın olsa böyle bir şey söylemesi mümkün değil.
Ayrıca dediğin gibi; ben herşeyi yaşadım söylemi bir kadına söylenmez direkt olarak. En azından bir ilişkinin başında ya da tanışma aşamasında. - +1 yıl
Ya bi kaç muhabbet oldu normal.
Bende yersiz ve gereksiz samimi erkekten hoşlanmam dedim.
Hatta reddettigim aksam bak aylardır görüşüyoruz ayarsız saygısız bir mesajını ki buna alkollü olduğun zamanları da katıyorum gormedim, buluştuğumuz da saygısız yersiz, samimi apir sapır bir davranışını gormedim fakat bir ilişki istemiyorum dedim. 2 gece önce konuşurken 3 buçuk 4 yıldır ilişkim yok dedim niye dedi. Hoşlandığım biri olmadı etkilenmesin kimseden dedim. Bir erkek seni nasıl veya ne şekilde etkileyebilir ki dedi biraz konuştuk. Sonra ben bir kelimeyle ya da bir davranışla hemen soğuyorum dedim. Peki evlendin ve eşin senin hoşlanmadığın bir kelime söyledi l zaman ne olacak dedi - +1 yıl
Her türlü yürüyecekmiş aslında ama sen önünü kesmişsin söylemlerinle.
Çoğu patavatsızlık yaptığının farkında olmuyor, hatta bunu sosyalleşmenin bir gereği sanıyor.
Ayrıca herşeyi yaşadım diye, total skoru tutmak marifet değil, aynı şeyi kadın söylese yakıştıracağı sıfat malum. Ahh bu erkek milleti diyorum kısaca:) - +1 yıl
Işte ben buna erkeklere güvenmiyorum dedim kaç kişiyle birlikte oldun da güvenin kırıldı diyosun bunu şey yaparım ben takarım ister istemez dedi. Bende bu ne çirkin bi cümle benim hayatımda sadece bir ilişki oldu. Ayrıca sen ben herşeyi yaşadım diye altına basa basa söylerken bana boyle bisey soramazsın bu çelişki olur dedim.
Özür dilerim ben Muhataplik anlamında dedim dedi
+1 yılElbette olur bu da bir strateji güven hissetmen için yazmış. Aşkından ölmüyorsan cinsellik bir yerde kapını çalıyor.
02 Yorumla- +1 yıl
Direkt yargılamak istemem ama öyle duruyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılSana simdi gecmiste herseyi yasadim cinsellge doydum oyle mi geldim diyor sana
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBunlari dediginde peki hic cinsellik vs gecti mi neye gore bunları dedi sana
Cevap sahibi+1 yılPeki nasıl gecti bu konular
Cevap sahibi+1 yılSende onu seviyorsun değil mi
Cevap sahibi+1 yılNesiniz peki kanka mi
Cevap sahibi+1 yılReddettiysen niye konusuyorsun seninde ona karsi bir umudun var eminim ilgisi hosuna gidiyor
Cevap sahibi+1 yılEvet biliyorum bunu
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir de. Zaten taktik de olabiliyor.
00 Yorumla Sence olmazmi. Olmuyorsa kac kac kac
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılBundan daha iyisi mi var
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. değil ki bunları diyebiliyor demek ki
02 Yorumla
+1 yılHayatın bir gerçeği de ondan
00 Yorumla
+1 yılBirinci derece öncelikli
02 Yorumla- +1 yıl
Yook
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri