Cinsel Yaşam Sevgilinizin tahrik edici fotoğraf atmasına kıskanır mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Sütyen fotosu bide açık hesap Güncellemeler+1 yıl İnstagrama postlar Güncellemeler+1 yıl Süper soru seçildi vuhu 🥳 Sevgilinizin tahrik edici fotoğraf atmasına kıskanır mısınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Yakışıklı halini herkese göstermesin😐 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Demi🫣 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Benimle sevgiliyse tahrik edici fotoğraflar paylaşmaması gerektiğini bilir diye düşünüyorum. Hala buna rağmen atıyorsa kısıtlamam yol veririm. 2 1 Yorumla Soran +1 yıl 👏👏👏 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Atmasını istemem ama bana atıyorsa sorun olmaz ama başkasına atarsa öylesine ilişkim olmaz 1 4 Yorumla Soran +1 yıl İnstaya Yorumla Hadiiyani +1 yıl Sadece banami Yorumla Soran +1 yıl Açıklamayı okumuyor musunuz anlamıyorum 😅 instagrama, hesabı da açık Yorumla Hadiiyani +1 yıl Instagramdada olmaz ters bir sürü oarkadaslari görür ters bana Yorumla
Aşkınsın Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 405 cevap paylaştı. Atarsa Atar Kendisi bakar Benimle işi olmaz kendini bilmeyen kadınların 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Helal Yorumla Aşkınsın +1 yıl Teşekkür ederim Çok mersi Yorumla
cazsever Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. Bunu kıskanırım ve istemem. Devam ediyorsa ilişkiyi sonlandırırım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 👏 Yorumla
Tanju34 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Öyle biri ile FB ya da geçici bir ilişkim vardır. Aksi olmaz 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bende sevgili olduklarını düşünüyordum fb sanırım🫣😂 Yorumla Tanju34 +1 yıl Çok geniş insanlar da var. Onlar dan da olabilirler Yorumla
Alp21 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Sildirmeye çalışırım. Dinlemezse silerim ama resmi degil🙂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Gzl cevappp Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ben zaten bu tarz girişimde bulunan birisiyle arkadaslik yapmazdım böyle bir sorunda yasamazdım ona da yaşatmazdım zaten 1 0 Yorumla
McCaLLs Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Öyle biriyle sevgili olmamSevgiliyken yaparsada affı olmaz direkt biter ilişki 1 0 Yorumla
byparis Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Herhalde ateşi çıkmış diye anlayıp soluğu yanında alırdım ateşini söndürmek için 😅 1 0 Yorumla
FLawyer34 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Oyle biri sevgilim olmaz ki? 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence de Yorumla
AaronBenElijah Takip Et Master Yaş: 37 , eic 48% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sosyal medya hesaplarına atamaz 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikleee Yorumla
Furkaniv411 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 372 cevap paylaştı. E kıskanmayanın beynini … 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 👏 Yorumla
viopiaylin2 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yani onu kıskanmayan annensini de kıskanmaz 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla
SueɹdʞuɔnK Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Teşirci insanlardan hoşlanmam 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence de Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu devirde gav*at çok kıskanmazlar 2 1 Yorumla Soran +1 yıl O zaman sevmiyorlardır ya Yorumla
Le0nFR Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Tabiki kafayı mı yedin sen o dakika ilişkim biter 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynenn Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Eski sevgilim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Helal Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Eyvallah karşim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sadece sevgilime atarim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ona bile atmam mk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Atmistim eskiden Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı. Yani kıskanmalı tabi hatta arrılmalı 1 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl İzin vermme öyle fotolar paylaşmasına, kıskanırım 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Herkes kıskanır kaldırmasını söyler 1 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kıskanırım tabi sevgilim olsa izin vermem 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kime atıyor? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Açık hesap yazdığıma göre sosyal medya ya instaya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur mu canım öyle şey Yorumla
kimvurduyagidenadam Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Bana atsın yahu ne işi var hesaba atmayla falan 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nereye? 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Sosyal medya/ instagrama kanka nereye olcak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Atsın Yorumla Soran +1 yıl Kıskanmaz mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belli etmem Yorumla
HardFastFierY Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Eski sevgilim 😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Yakışıklı halini herkese göstermesin😐
Demi🫣
Benimle sevgiliyse tahrik edici fotoğraflar paylaşmaması gerektiğini bilir diye düşünüyorum. Hala buna rağmen atıyorsa kısıtlamam yol veririm.
👏👏👏
Atmasını istemem ama bana atıyorsa sorun olmaz ama başkasına atarsa öylesine ilişkim olmaz
İnstaya
Sadece banami
Açıklamayı okumuyor musunuz anlamıyorum 😅 instagrama, hesabı da açık
Instagramdada olmaz ters bir sürü oarkadaslari görür ters bana
Atarsa Atar Kendisi bakar Benimle işi olmaz kendini bilmeyen kadınların
Helal
Teşekkür ederim Çok mersi
Bunu kıskanırım ve istemem. Devam ediyorsa ilişkiyi sonlandırırım
👏
Öyle biri ile FB ya da geçici bir ilişkim vardır. Aksi olmaz
Bende sevgili olduklarını düşünüyordum fb sanırım🫣😂
Çok geniş insanlar da var. Onlar dan da olabilirler
Sildirmeye çalışırım. Dinlemezse silerim ama resmi degil🙂
Gzl cevappp
Ben zaten bu tarz girişimde bulunan birisiyle arkadaslik yapmazdım böyle bir sorunda yasamazdım ona da yaşatmazdım zaten
Öyle biriyle sevgili olmam
Sevgiliyken yaparsada affı olmaz direkt biter ilişki
Herhalde ateşi çıkmış diye anlayıp soluğu yanında alırdım ateşini söndürmek için 😅
Oyle biri sevgilim olmaz ki?
Bence de
Sosyal medya hesaplarına atamaz
Kesinlikleee
E kıskanmayanın beynini …
👏
Yani onu kıskanmayan annensini de kıskanmaz
Aynen
Teşirci insanlardan hoşlanmam
Bence de
Ben kıskanırım
Bana özel olmalı