Yoksa sosyal hayatta nasılsa bir erkek cinsellikte de öyle midir
Var, ben öyleyim
Yok, normalde nasılsam cinsellikte de öyleyim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yoksa sosyal hayatta nasılsa bir erkek cinsellikte de öyle midir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
hiç belli olmaz sakin görününler daha saldırgan :D
Cidden mi
evet
Normal hayatla seks hayatı 180 derece ters. Bazen ben bile kendimi sorguluyorum sen sakin bir adamsın bunları nasıl yapabiliyorsun diye.
Burcunuz ne peki
Kova
Teşekkür ederim
Rica ederim
Cinsellik farklı bir dünya. Birçok kişinin oradaki davranışları ve ruh hali başkadır. Hiç görmediğin bir yanını görebilirsin.
beni normal hayatımda tanıyan birisi bende hiç ama hiç beklemediği özelliklerle karşılaştı
Nasıl yani
bazı şeyleri hiç ummamıştı yaşıma yapıma göre en büyük beklentisinin sevişmede harika olacağımı düşünmesiyle bazı şeyleri yaşayınca ne gülümsemesini nede hayranlığını gizleyemedi
Teşekkürler
ben teşekür ederim bazı şeyleri sanırım çok değiştirdim kendimde
Ne gibi
kendimce önce hoşuma gitmeyen bazı şeylerimi nasıl istediğim hale getirebilirim diye araştırıp bazı şeylerle istediğim yapıya ulaştırdım ve sonrada siz kızları zevklerini tanımak içinse çok lez filmleri izleyince sanırım neyi nereye ne kadar yapacağımı çok net anladım şimdi ise sana yazsam bile olanlar olur
fazla net olamadım ama anlayacağını düşündüm
Çok emin olmayın😂
oldukça eminim desem
Sizin görüşünüz
tabi benim görüşüm de aslında bazı şeyleri pek açık yazamadım hepsi bu dış görünüşün ve özellikle fiziksel yapının aslında hiç olmayacak denen ama mükemmel olan özellikleri sürpriz gibi sunması
Ben her daim alfayım. Sosyal hsystta da böyle, cinsellikte de böyle
Havalı çekici mi
Havalı çekici olmak gibi bir çaba içinde değilim. Benim doğam böyle
Çaba içindesiniz demedim
Tanımlama yaptım kendimle ilgili. Eleştiri gibi almadım zaten
Aaaa bilmiyor musun bu uygulamada ki her erkeğin yaragı 50cm ve hepsi panter
😂
Yatak bambaşka bir şey, kişilikle hal hareketlerden bağımsız.
Genelleme yapamayız yani
Aynen yapılmaz genelleme.
Buyrun beni çağırmışsınız
Normalde nasılsınız
Uyumlu sempatik sevecen.
Benim çok fazla fantezilerim var mesela, ama asla dışardan öyle birisi gibi değilim mesela.
Sakin efendi biri misiniz
Evet öyle söylerler genelde, hem de fazlasıyla efendi. Yani tam aradığın kişi olabilirim emin ol buna. İstersen yaz bana d_m den iletişim kuralim zaten anlarsınız biraz da olsa
Burcun ne peki
Koç burcuyum ama hiç alakan yok derler bana, askerde bile çok sakindim lnan. Bilsem yalan söyleyip koç demezdim yalan soylerdim mesela. Ama yalanı da asla sevmem şeffaflık her zaman doruk noktası benim için.
Teşekkür ederim
Hayır
Sebebini sorsam? Ama gerçekten kaybettiginize pisman olursunuz. Benimle biraz konuşun hoşnut olmazsaniz engellersiniz basit yani.. burçtan dolayı on yargılı olmayin lütfen hiç doğru bir karar olmaz. İnsanlarin birbirini anlamaları için firsat vermeleri gerektiğini düşünüyorum.
Benim amacım buradan birini bulmak değil
Benim de değil. Sadece sohbet edelim sorun değil sonra ne karar verirseniz verin ama tam beni tarif etriginiz için merakımı cezbettiniz
Lütfen rica ediyorum sizi bekliyorum gerçekten :)
Farklı oluyor benim için
Ne açıdan
Ben normalde sakin bir insanım ama cinselliğe gelince partnerim tatmin olmadan ben olmam mesela ve genelde sert davranırım
Burcun ne
Aslan
Normal tabi
Neden normal?
Aslanlar öyle olurmuş
Burç olarak araştırmadım ama doğrudur ben memnunum, partnerimde genelde oluyor😁
Teşekkür ederim
Rica ederim😉
ben tam öyleyim :)
Ben aynıyım sanırım
Ritme göre ayak uydurulur
Siz özünüzde nasıl birisiniz normalde