Unutamadığım biri var onunla sevişmeli miyim?

Beni kendine aşık edip aniden terk eden biri vardı. Görüşürken çok iyidi bana karşı. El tutuşma yanak öpmenin ötesine gitmedik. İlk sevgilimdi 1 ay sürdü. Tam sırılsıklam aşık oldum nedensiz bıraktı beni. Bir süre sonra terk edişinin sebebini sordum sevişmediğim içinmiş meğer. Çok zoruma gitti. Ayrıldıktan sonra bana çok kötü davrandı sürekli sevişme teklifi yaptı mesajla hep red ettim ona çok aşık olduğum halde. Üzerinden 1-1,5 sene geçti ve onu hala unutamıyorum. Her yolu denedim başkasıyla çıktım, başka biriyle ilk öpüşmemi yaşadım ama hayır hep aklımda o çocuk var. Elimde değil. İşin kötü yanı artık sadece duygusal değil (sürekli arada bir beni yoklayıp sevişme teklif ettiği için) cinsel olarakta onu arzular oldum. Ama soyunmak istemiyorum onun gibi bir erkek için. Kimse içinde soyunmadım bu zamana kadar. Ama bir yandanda unutamıyorum ona son çare birgün onunla sevişmeli miyim bir ümit belki acım ve aşkım hafifler diye?

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada kendisi çok merhametsiz ve güvenilmez bir insan. Ayrıldıktan sonra gördüğüm karakteri acımasız biri. Yani aslında onunla sevişmek hiç istemem. Amacı sadece cinsellik olup kullanmak olduğu için. Sevişmeden sonra canımı daha çok yakabilir ihtimali korkutuyor. Yani ilgisizliği ile. Ama bir ihtimalde belkide sevişirsem daha kolay unuturum kötü hissedersem güzel öpüşemezse filan diye düşünüyorum. Veya bir ihtimal bana iyi davranır diye düşünüyorum… gerçi ilk defa 3 aydır iletişimimiz yok.
Unutamadığım biri var onunla sevişmeli miyim?