Yeni tanıdım çok beğenmiş ciidi düşüncem diyo. cidi düşünen insan cinsellik için yanaşirmi? zamanla ailemle tanistiririm diyo inanasim gelmiyo bilgisi olan ciddi dusnen insan böyle yaklaşmaz bence
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İnanasım gelmiyor diyorsanız iç güdüleriniz onun tekin biri olmadığını haykırıyor. Kulak verin derim. Çoğu alıştı ciddi falan kelimelerini kullanmaya. Öünkü normal kızlar doğal olarak evlilik lafına hemen tav oluyor. Direk cinsellik istiyorum diyemez ya kafasına bi şeyler yer en azından... Dikkatli olun.
09 Yorumla
Soran+1 yılYa yanasmaya çalışıyor soleyincede ben neyaptmki diyo
- +1 yıl
şeref yoksunu biri. Sırtlan türünden. Cinsellik konusunun ''A''sını da başlamasına izin vermeyin kendi sıkılıp kaçacak. Ciddi olan bırakmaz. Ama öyle naz yapıyormuş gibi değil direk konumasına izin vermeyin. Ne zaman adam gibi ailesile çevresile tanıştırır o zaman anlarız. Ama bazıları bunun için aileden birilerini bile katabilir yalandan yani. Yerinizde olsam uzak dururdum. Bunlar yağcı yaffşak olur iki güzel lafa aldanmayın derim. Ayrıca vizyonsuz heriftir ki aklına cinselllikten başka bi şey gelmiyor. 90% böyle tipler internette bunun için sürünyor.
Soran+1 yılİnternette değil tesadüfen tanistk biri aracı oldu durumu çok iyi neden bana bole yaklasiyosn dedim begendm dedi ozaman şey yapacam anenle tanıştır inanayım derim
- +1 yıl
Yani hemen annenle tanıştır inanayım da yakışık almaz. Bunu o demeli. Ama cinsel konulara hiçmi hiç girmeyin. Ciddi niyeti varsa zamanla anlarsınız. Baktınız annemle tanıştırayım demiyor o zaman dersiniz. Yani yeni taışınca bu denmez. Erkek derse iyi olur. Gerçi annesiyle bile yalandan tanıştıranlar var. Dikkatli olun yine de.
Soran+1 yılTskrler ama zamanla tanirsin dedi ben ağır Olcan bakalm ne olcak
Soran+1 yılBoşverdm konu sevişmeye giti
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ciddi düşünen direk cinsellikle yanaşmaz seni kandırıyor
05 Yorumla
Soran+1 yılTamamdr
Soran+1 yılTskrler
Soran+1 yılİşte devam ederim dedi bende pek inanmadgm icin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
+1 yılbu zamanda babana bile guvenme lafı bosuna denmıyor bak her dolandırıcı aman ha zarı koru
00 Yorumla
+1 yılKlasik yaklaşım, pek inandırıcı değil tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten ciddi adı altında yanaşıyorlar
12 Yorumla
Soran+1 yılOzamn ciddi değildir
Cevap sahibi+1 yılEvet maksat sen ver ben bir tadına bakayım sıkılınca hadi bye olur
Gizli Üye(18-24)+1 yılPeki aranizda cinsellik konuları geçiyor mu
09 Yorumla
Soran+1 yılO konuşmak istiyo ile bende kapatıyorm
Cevap sahibi+1 yılİliskiniz basladigindan beri cinsellik konusmaya çalışıyorsa amaci azcok bellidir cinsellik için geldigi
Soran+1 yılGörür görmez bahsetmeye başladı neymiş çok seymisim
Cevap sahibi+1 yılVaktin var mı tkp edebilir misin birkac birsey sorabilir miyim
Soran+1 yılNasıl mesaj atcamki sana
Soran+1 yılAkşam yazarım olur mu
Soran+1 yılSen buraya hesabın adını herşeyi yaz ben mesaj atım
Cevap sahibi+1 yıltamam
Cevap sahibi+1 yılTkp edersin
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılYaşanır
00 Yorumla hemen verme
00 Yorumla
+1 yılTadına baktım peki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Yeni tanıdığm biri beni çok beğendiğini ve cidiye alçağını soluyo sizce ınanmalı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat