Biriyle flört etmeye başladım. İyi biri ama çok eski kafalı değişik bi yapısı var. Pek eğlenemiyorum, Ciddi bir şey olsaydı tabikide sorabilir sıkıntı yok. Bana bakire misin değilsen şimdiden söyle yazmiyim dedi. Arkadaşlar şaka mı😂 Nefret ediyorum böyle erkeklerden yemin ediyorum bakireyim. Ama olmasamda kimene bu ne kadar iğrenç bişey buna göre insan seçmek Çok kötüsün bu zihniyette olanlar. Ben şimdi bu çocuğa ne diyeyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılOradaki amaç su kadına güvenmiyor erkek baştan daha hiç bir şey yokken aramızda dürüstçe bana söylesin ileride örnek ileri seviyeye geldi ilişki bakire değilse kız bana bakireyim diye yalan soylemesin bunu yaşamayın diye kendini garantiye alıyor bence
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılbakir biriyse bence böyle bir şeyi kıstas edinmesi gayet normal ancak her haltı yediği halde bakireliği sorun edenlerin böyle bir konuda konuşmaya hakkı yoktur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
12Cevap
Niye bekaretini sormakta ne gibi bir sorun var?
Bende bakir birisiyim ve ilişki düşündüğüm kişinin bekaretini düşünürüm doğrusu çünkü benim kuracağım ilişki evliliğe kadar yürümesi gerekir ve bunun için uğraşacağım böyle bir hayal kuran kişi böyle şeyleri en ince ayrıntısına kadar düşünebilir
Böyle erkeklerden nefret ediyorsun sonra kötü bir erkeğe denk geliyorsun aldatıyor yalan söylüyor sonra bütün erkekler şer... siz oluyor değil mi sizin düşünceniz çok yanlış10 Yorumla
+1 yılOlabilir belki bakir çocuk bakire arıyor zaman kaynı olarak görüyor buna eski geri kafalılık denmez herkesin isteği farklıdır
10 Yorumla
+1 yılNeden kendisi bakireyse bakire kız istemesin ki?
Sorabilir adamlar bodoslama sextinge dalıyor asıl sen buna huylaan
00 Yorumla
+1 yılHenüz samimiyet ilerlemeden bunu sorduysa ona göre ilerlemek isteyecek ve zamanla nasılsa bakire değil birlikte olabiliriz kafasında olabilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yol ver gitsin, bakire olsan n e olur olmasn ne olur
00 Yorumla
+1 yılSen kimsin ki bana bu soruyu soruyorsun seni hiç ilgilendirmez de.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHani özgürlükler ülkesiydik bakire olup olmamak özgürlükse sorup sormamakta özgür olmalk
00 Yorumla
+1 yılaynen ben seni cok iyi anlıyorum ben olsay senınlen o konuyu tartısmam * herkesde yeterkı sevgı olsun
00 Yorumla
+1 yılsorun nerede anlamadim normal sordugu soru bakireysen ustune kalir ondan anlamadin mi
00 Yorumla
+1 yılSormaktan zarar gelmez ama
00 Yorumla
+1 yılYani konuşmaya devam etme bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen bakiremisin diye sor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılS. g derdim ben olsam
00 Yorumla
+1 yılCahillerden uzak dur
00 YorumlaÖnemi var demek ki
00 Yorumla
+1 yılBakireyim ama arkadan yaptım de 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu yüzden iyi ki lezbiyenim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDirekt konuşmayı kes
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHepsi sorar mi neden bana denk gelmiyor bunlar acaba?
Cevap sahibi+1 yılBu dürüstlük değil ki başka bir şey neyse konuşmayı kesmeli konu kapandı djdbd by
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne