Gizli Üye(25-29)+1 yılSap gibi durumdasın kendini saldım bıraksın. Anlayışlı olsun yeterli bence. Gerisini kendim hallederim :))
Uzun bir ön sevisme bayanın her yerini guzelce öpüp masaj etmek. Dudaklarini boynjnu omuzlarini sırtını özellikle.
Ruhunu tenini sıcaklığını hissetmek. Romantik bir şekilde tabiki. Sonra ona güzelce oral yapmak ve bir yandan da klitoris e Masha yapmak böyle zevkten yerinde duramasin istiyorum. Sonrasında da performansli bir şekilde içine girmek sence hoşuna gider mı bir bayanın :))
07 Yorumla- +1 yıl
Görüşüne saygı duyarım yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 olayı yaşar gibi anlatman peki 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılHahahaha bayanın hoşuna gider mı bu yazdıklarım
- +1 yıl
😂😂 hangi bayanın
Cevap sahibi+1 yılHahahaha genel olarak düşünelim senin mesela hoşuna gider mıydı
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi olgun bayan zaten favorim
Cevap sahibi+1 yılCevap yok mu
Cevap sahibi+1 yılNereye gittin 😀
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİstekli olman bunu söylemen net olman tabi ki cinsellikte sınır koymaman herseyi denemeye açık olman ima etmek yerine net söylemek erkekler sevmez imalı konuşan kadınlardan ya da sürekli cinsellikten uzak duran ya da konuşmaktan uzak duran kadınlardan
02 Yorumla- +1 yıl
Tm peki görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏 gayet açıklayıcı ve net olmuş 🙋🙋
- +1 yıl
Rica ederim erkekler düz mantıktır öyle sevmez dolaylı anlatımları net olmalısın herzaman ve her konuda
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. bir ilişkide erkeği mutlu etmek diye bir kavram olmamalı ilişki erkeğin mutlu olması üzerine kurulursa kadın bir süre sonra bundan sıkılır ve o ilişki biter bencillik olmadan her iki tarafta partnerini tatmin edip mutlu etmeli'ki ilişki yürüsün
00 Yorumla
+1 yılErkeğine hitap eden onu tamamlayan sınır tanımayan biri olmalı tabi bazı sınırlar buna dahil değil anal grup gibi şeyler bunun içine katılamaz. Ama onun dışında senle yaşayamadığı kalmamalı ki iki taraf ta memnun kalsın..
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle mutluluk iki taraflı olursa bir anlam ifade ediyor bunun için de empati kurmak ve karşılıklı anlayış göstermek sorunları ortadan kaldırmak için yeterli olacaktır... Görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
- +1 yıl
Aynen öyle rica ederim 😇
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek kendini mutlu edecek kadında uyum ister, sonra şehvet ister, sonra arzu ister, heyecan ister, öpüşme ister, okşama ister, aktivite ister, pozisyon zenginliği ister, sınırları zorlamak ister, sertlik ister, küfür ister, değişik mekan ve fanteziler ister, bir daha bir daha bir daha ister, ister de ister yani. :)
13 Yorumla- +1 yıl
😂😂 çok şey istiyorsunuz bee 🤣 biraz çıtayı düşürün bence... yorumunuz için teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Çıtayı düşürünce nefes alsın yeter oluyor 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Canım sende okadar düşürme biraz düşür nefes alsın yeter recona ters olur 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılSınırları olmayan bir kadın istiyorlar bildiğim kadarıyla ve gerçekten bütün her şeyi erkeğin üstüne atmayan zevk aldığın zaman bunu güzel bir şekilde gösteren bir kadın en sevdikleri şey.
60 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılİstekli bir partner mutlu eder erkeği
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bir cinsel ilişkiden alınacak hazzın iki tarafında tatmin edici olarak bitmesi için öncelikle bu ilişkinin güzel bir ortamda tutku ile başlamalıdır. Ön sevişme ile başlamalıdır on sevişmeler dudaktan başlayıp karşılıklı soyarak her nokta oral olarak yeterince uyarılması öpülüp emilmeli uyarılması hafiften vurarak ve ısırılarak derinlemesine hissettirilmesi sağlanmalıdır. yeterince tutku ve keyife gelindiginde giriş yapılarak her tür pozisyonda tutkulu bir ilişki yaşayarak. Kadını en az 3 kez boşaltıp son noktayı birlikte titreyerek bosalarak içinde bir süre kalarak öpücükler çok güzel bir ilişki yaşayıp yaşattığını belirterek tesekur sohbeti yapmasında ayrı bir güzelliği olur. Bol keyifli günler dilerim
23 Yorumla- +1 yıl
Gayet güzel ve net olmuş çok haklısınız her şey karşılıklı olursa bir anlam ifade ediyor bunun içinde empati kurmak ve karşılıklı anlayış sorunları ortadan da kaldırmak için yeterli olacaktır... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
- +1 yıl
🙋🙋
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Pozisyon zenginliği ister,
Farklı aksiyon ve atraksiyonlar ister,
Alttayken perde desenlerini inceleyip, üstteyken yastıktaki tüyleri inceleyip statik durmamasını ister,
O şekilde olmaz, bu şekilde istemem, hayır vs gibi kelime ve cümleleri duymak istemez vs vs...
13 Yorumla- +1 yıl
😂😂 gayet güzel ve ilginç bir açıklama olmuş ama bunu yaşarken de pek perdenin modelini yastığın tüyünü şeklini farkedebileceğini düşünmüyorum çünkü en güzel hissi gözlerin kapalıyken hissedersin. Oyuzden gözlerini kapat ve anı yaşa ... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏 seksi şeyyy seni 🤣
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılEn önemlisi konuşmak. Konuşup ne istediğini söylemek ve nelerden hoşlanıp hoşlanmadığını öğretip, öğrenmek. Utanma ve çekinme olmadan kim kimin ne istediğini bilirse o zaman düzgün ve güzel olur her şey. Bu sadece erkek mutlu olsun diye yapılan bişey değil keyif yarı yarıya olmalı.
11 Yorumla- +1 yıl
Evett konuşmak çok önemli fakat kadınların çoğu bunu ilk başlarda yapamıyorlar istesede yapamazlar çünkü kadınlar kültürel toplum baskısıyla yetistirildigi için kendini ilk baslarda ifade edemiyorlar zamanla ve ona guvendikce o samimiyeti hissettikçe daha rahat konuşabilir ya da davranış sergileyebilir buda benim nacizane görüşüm sizinde görüşünüze saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
+1 yılPartnerim benden mutlu olursa bende mutlu olurum partnerime zevk vermek bana da zevk verir diger turlusu ise guzel bir oral ve bedenimin okşanması partnerimin bedenime dokunması. Ben içine git gel yaparken dötüme dokunup sıkması bacaklarıyla kitlemesi hareketli olması daha da tahrik eder. Bence önemli olan burada partnerlerin birbirini tanıması. Seks yapıldıktan sonra koynumda uyuyup sarılması yani sadece gir çık degil mesele ten uyumu birleşme
13 Yorumla- +1 yıl
Gayet açıklayıcı ve net olmuş görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Baktınız ten uyumu yoksa ozaman ten renginizi değiştireceksiniz beyefendi 😂😂
- +1 yıl
Sevdiğim kadinsa ucundaki baska ten rengine bakmama gerek yok :)) o bana baya renkli gelir çünkü 😅😋 yine de tavsiyeniz icin ben tesekkur ederim🙃
Kadın dediğin yatakta bir kedi gibi olmalı kendisini okşatmasını bilmeli sırnaşmalı….
Kadın dediğin… cilveli olmalı yalvartmasını bilmeli kuzu gibi…
Kadın dediğin yatakta arslan olmasını bilmeli pençelerini kullanmalı bazen…
Bazen kucapında kaybolmalı tawşan gibi zıplarken….
Arsız olmalı kadın edebini saygısını örfünü adetini elbisesiyle çıkartmalı ve tam bir hayat kadını olmasını bilmeli …..
Kraliçe edasıyla erkeğinin saçlarını avuçladığı gibi direk emrivaki yaparcasına şeftalisine bastırmalı ve nefessiz bırakmalı….
Köle gibi kullanmasını bilmeli ve vahşice emirler vermeli erkeğine …
Köle olmalı tam bir teslimiyet ile sınırları kaldırıp tüm yolları açmalı erkeğine ….
Kadın dediğin kalçaları bir avuç olmalı…
Çıplak yürürken arkadan aradan taşmalı dudakları ben buradayım diye …. saygılar devamı özelde …211 Yorumla- +1 yıl
Gayet açıklayıcı ve net olmuş görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Olayı yaşar gibi anlatman peki 🤣🤣
- +1 yıl
😂😂 bunu anlamak benim için pek zor olmadı 😂
- +1 yıl
Ama çok şey istiyorsun çıtayı biraz düşür bence 😂
- +1 yıl
😂😂😂 yani bu potansiyeli orada bulursun ancak zaten 😂 ee eğitim şart 😂
- +1 yıl
60 kilonun altındaysa o kız değildir çalı çırpıdır o 🤣🤣
- +1 yıl
Usta neler yazmışsın bee böyle bir kadın varsa ona canımı feda ederim inan ki bakk
Erkek şehvetli kadın ister. Böyle kendini hadi ordan her pozisyonu her fanteziyi yasayacak kadın ister. O vajinanın sıcaklığa girdiği zaman kendinden geçmek ister. Kadinj kanırta kanırta becermek ister.
15 Yorumla- +1 yıl
😂😂 gayet ilginç ve açıklayıcı olmuş olayı yaşar gibi anlatman peki 🤣
- +1 yıl
Tm peki saygı duyarım yorumun için çok teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
🤗🤗🤗
verebileceğin herşeyi ister. birazda sen tahmin edip o istemeden yapıcan edicen falan.. soru kadından erkeğe, erkekten kadına başka bir soru olur mesela.
117 Yorumla- +1 yıl
Bence bu konuda bana haksızlık yapmışsınız ben her yorum yapan insana mutlaka cevap yazarım beğenide değil cevap yazarım bunu sayfama bakarsanız goruceksiniz zaten ve her yorum yapan insana mutlaka teşekkür etmisimdir olumsuz bir yorum yazmış olsa bile
- +1 yıl
Birde benim burada amacım puan almak değil eğleniyorum keyif alıyorum burada olmaktan vakit geçiyor belliki siz beni tanımadığınız için böyle bir yorum yapma gereği duymuşsunuz saygı duyarım... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Estafurullah özür dilenicek birsey yok sadece beni tanımadığınızı düşünmek beni üzdü
- +1 yıl
😂😂 ilk tanışmamızın böyle hararetli olması peki
- +1 yıl
Bilmesemde öğrenmiş olurum 😂
- +1 yıl
Tm pikii sen öyle diyorsan öyle dir bu işin uzmanı sensin 👍 ben değilim ki sayın hocam
- +1 yıl
Herzaman öğrenmeye açık biriyimdir başımın üstüne. 🙏 Sen öğretirsinde ben ogrenmezmiyim hiç sayın hocam 🤣
- +1 yıl
🤗🤗🤗
- +1 yıl
Siz kendiniz bilirsiniz ben kimseye takip edin demedim şimdiye kadar ederseniz de etmezseniz de saygı duyarım ✋
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılPek bir şey istemez. Kadın çok soğuk, isteksiz olmasın yeter. Ha istekli, katılgan, hafif dominant olursa şahane olur.
13 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel gayet açıklayıcı ve net olmuş... görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
- +1 yıl
Bir şey değil. Ben de teşekkür ederim.
- +1 yıl
🙋🙋🙋
+1 yılSınır ve kural koymamalılar erkeğe. Kadınla seks yapıyorsun sert sert sekse devam ediyorsun ve argo kelimeler kullanıyorsun hoppa orada dur engel. Ayrıca oralı sadece erkekten beklememeliler. Erkek kadına oral yapıyorsa istiyorsa yapmasını kadın da erkeğe yapacak. Yok efendim anal olmaz, oral olmaz, sert becerme olmaz, yüzüme boşalma, göğüslerime boşalma ya da sevişirken ısırma iz yapma. Bir erkeği kısıtlamadan seks yapın ve asla seks için koşul koşmayın.
09 Yorumla- +1 yıl
Sende çok şey istiyorsun bee 😂 çıtayı biraz düşür bence
- +1 yıl
Benim çıtam bellidir. Benimle olmak isteyen kadın aşağıdan yukarıya çıkmalı. Kimse için düşürmem Ayşe olmazsa Fatma olur 🙂
- +1 yıl
Tm peki saygı duyarım yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Asıl ben teşekkür ederim nazik hanım.
- +1 yıl
Rica ederim ne demek 🙋kendinize iyi bakın Allah'a emanetsiniz 🙏🙏
- +1 yıl
🙋🏻♂️ Sizde kendinize iyi bakın.
- +1 yıl
🤗🤗🤗
- +1 yıl
Ne kadar ilgili, neşeli ve sıcak kanlısın ya 🙂
Bu platform da senin gibi görüş yapan insanlara nezaketle yaklaşan azdır değil yok yani. 🙂 - +1 yıl
Estafurullah çok teşekkür ederim 🙏 sen güzel baktığın için öyledir o ağzına yüreğine sağlık ne diyim 🙏🙏
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek seni ister desem 😄 ikinci olarak ya bu çeşit bir konu ve her erkek başka bişey ister kimi itaatkar bir eş yatakda kimi tam tersi kimi heyecan dolu kimi sakin kimi grup der kimi değil grup adının bile anılmasını istemez yani anlayacağınız değişik bir durum
014 Yorumla- +1 yıl
Peki sen ne istersin nasıl mutlu olurdun?
- +1 yıl
Yani var aklımda bir kaç şey de burdan yazmamı bekleme ama hayal gücünü geniş tur diyorum sadece
- +1 yıl
Üsluplu birsekilde yazabilirsin aslında herkes yazmış fikrini yorumlarda
- +1 yıl
Sence ben herkesmiyim 😄
- +1 yıl
😂😂😂 beni yoruyorsun aslan parçası 😄
- +1 yıl
Haha bnse senden çok umutluydum yorulmaz bitmez bir enerjin olduğunu düşünüyordum 😄
- +1 yıl
Beni bitirdin reiss 😂 öyle düşün
- +1 yıl
Seni bir kişi bitirmez bnce 😄
- +1 yıl
Reis yorumuna saygı duyarım fakat bu şekilde beni aşağılar gibi yorum yopman tanımadan etmeden beni üzer
- +1 yıl
Senin karşında bir eskort veya bir genel ev kadını yok iş güç sahibi çoluk çocuk sahibi bir kadın var.
- +1 yıl
Bn bişey demedim kizicak ama alimdirdiysam özür dilerim
- +1 yıl
😔😔😔😔
- +1 yıl
Asma suratını ya özür dilerim seni üzmek istemedim valla geçen gün üstüme çıkıyordun şimdi ne oldu 😄
- +1 yıl
İncindimmm 😔😔
+1 yılErkek kadını tatmin ettiğinde ve onu gördüğünde mutlu olur. Sevişmeyi yokuşa sürmemek gerekli , fazla naz aşık usandırır.
102 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Way soruyu kest😉😎 tek bir kırmızı cizgi olunca kafi😇
18 Yorumla- +1 yıl
Aman efendim estafurullah ben teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Yorumuna gelirsek eğer nedemek istediğinizi pek anlayamadım açıkçası
- +1 yıl
tamam şimdi anladım 🤣
- +1 yıl
🤗🤗
Uyum ister sevgi ister aşk ister ben bunları isterim ama diğer erkekler için en fazla bir kadın olsa yeterlidir
Bazıları için öyle değildir tabi ki ama işte hayat bu ben daha ne zaman evleneceğimi bile bilmiyorum belki de hiç evlenemeyeceğim10 Yorumla
+1 yılErkeğin kalbine giden yol midesinden geçer. Güzel masa hazırla, akşam ilgilen. Bakımlı ol, al benin olsun. Sexsi iç ve dış kıyafetler giy. Yatakta onun olmak istediğini hissettir. Her erkek oral sever, oral seks çek. Üzerine otur, göğüsünde uyu, sabah bir posta daha attır. Güzel kahvaltı hazırla ve kapıdan öpücükle uğurla.
10 Yorumlaerkek sevişen kadın ister. sevişme derken yasaksız diyorum. yatakta hareketli olan oral yapan her pozisyonda tamam diyen. kıvrak yılan gibi kadın ister. birde her canı çekince altına almak ister. yoruldum ütü yaptım ev temizledim canım çıktı filan erkeği sokağa iter. mutluluklar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKısa ve öz soyliyim erkek ateşli bakımlı ve şehvet dolu bir an ister güzel bir elbise içinde soyunulmasini bekleyen fıstık gibi bir hatun ister
10 Yorumla
+1 yılKadını biraz kıvrak olsa yeter her türlü mutlu oluyorlar cinsellikte erkekler
91 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkeği mutlu etmek bir kadının sınırlarını kaldırıp cinsellikte bol fantezi ve degişik pozisyon larla heycanı yükselmesi
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Erkek zevk almak ister herşeyin en iyi şekilde olmasını ister değişik pozisyonlar ister tabiki tahrik edici cümlerlerde hoşuna gider
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek farklı şeyler istese de sonuçta boşalmak ister ve bunun tatmin edici olduğunu zannedenler var
10 Yorumla
+1 yıldoğal olması yeterli bence.. başka türlüsü düşünülemez.. 👍
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılAhh ahh ne istemem ki istekli doyumsuz bir kadın olsun zaten erkegi mutlu eder 🤗🤗
10 Yorumla Arzulu ve arzularını dile getirecek bir kadın ister.
10 YorumlaAktif olsun her açıdan bence en önemlisi bu zoraki yapiyormus gibi olmasın
10 YorumlaRahat olmalı. Edilgen olmamalı. Tutkulu ve istekli olmalı.
10 Yorumla
+1 yılVallahi bir erkek ne ister biliyor musun �pülmek ister koklatmak İster erkeğe bırakırsan erkek her şeyi ister
03 Yorumla- +1 yıl
Gayet normal istekler bunlar aslında olmasi gereken şeyler
- +1 yıl
Yani yani
- +1 yıl
🙋🙋
Cinsel Yaşam konusunda 456 cevap paylaştı. Biraz hareketli olmak esnek olmak gerekirse kafanız bir tarafınızdan çıkacak ve birde a*cığınızın olması yeterli
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂 Anladım gayet açık ve net olmuş saygı duyarım yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
+1 yılArzuladığım hoşlandığım gerçek anlamda çok istediğim biri olduğu zaman herhangi bir şey yapmasına gerek yok zaten mutluyumdur
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle 👏👏👏 insan sevdigine sarılmaktan , konuşmaktan bile büyük haz alır ama severse tabiki 🤗 ... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Rica ederim 🙏
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılözgüven, ahlaksızca davranışlar, küfürbaz kadın, show yaparak erkeği azdırmak, şiddetli ve istekli oral seks, pozisyon zeginliğiiç çamaşır detayı, vs vs vs vs vs vs
00 Yorumla
+1 yılBakımlı Bi vücut
Çekici Bi görüntü
Ne istediğini bilen Bi kadın
Ve oral yaptırmayı yapmayı seven018 Yorumla- +1 yıl
Aa iki gözümün çiçeği yorum yazmış 😂 hoş geldin yüreği güzel şeyy
- +1 yıl
Teşekkür ederim güzeller güzeli hoşgördük 😊 nasılsın ❤️🙏
- +1 yıl
Ne istediğini bilen bir kadın olmak için belli bir yaşa ve olgunluğa erişmiş olmak gerekiyor bugün 20 - 25 li yaşlarda bir kadın ne istedigini bilemez. Ve davranamaz farkındaysan da ilişki bile yürütemiyorlar daldan dala konuyorlar çünkü kendilerini tam olarak iyi tanımadıkları ve ne ne istediklerini bilmediklerinden kaynaklanıyor bu zamanla o kadınlık ve kişilik oturuyor
- +1 yıl
Evet o yüzden 30 yas ve üzeri deneyimlerimde çok daha mutlu ediliyorum diyebilirim bu Bi gerçek
- +1 yıl
Çok çok iyiyim teşekkür ederim hatta çok mutluyum diyebilirim çünkü sorularım hep süper soru seçiliyor sanırım hayattaki şansımı burada kullanıyorum 😂
- +1 yıl
Bu yazmıs olduğum teori benim değil bu bilimsel olarak kanıtlanmış bir teoridir bilimsel olarak diyorki bır kadın 30 yaşında gerçekten kadın olur vücudu ve kişiliği oturur diyor ben kendimi bu konuda değerlendirdiğimde gerçekten de öyle olduğunu görebiliyorum 10 yıl önceki benle şimdiki ben bir değil düşünce tavır davranış istek her konuda değişiklik gösterdiğini görebiliyorum
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣 iyi olmana çok sevindim evet takip ediyorum süper seçiliyor umarım her alanda burada olduğu gibi şansın döner ve mutlu olursun hep ❤️
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim bal suratlım sen nasılsın napiyorsun peki günün nasıl geçiyor
- +1 yıl
Teşekkür ederim sizinle iki yorum çok daha iyiyim güzel hatun iş güç müşteriler yıl sonu geliyor koşturuyorum
- +1 yıl
Bide sana mesaj atabilsek ara ara oradanda sohbet edebilirdik
- +1 yıl
Zamanı gelince o da olur merak etme bal surat 🤗
- +1 yıl
Teşekkür ederim güzel hatun 🙏❤️
- +1 yıl
Kolay gelsin ozaman sana kahve yolladim ☕☕☕☕ yorgunluk kahvesi kıymetimi bilmezsin valla 😂🤣
- +1 yıl
Leynnn 😄 yoksa bana dm' den mi yürüycen hınzır şeyyy seni 🤣🤣
- +1 yıl
Neden olmasın 😊
Sadece çok ısındım size
Kahve için teşekkür ederim umarım Bi gün ısmarlarım size
Güzel hatun 😊
- +1 yıl
Bak bak laflara bak sen 😂 hınzır şeyyy seni senini canını yiyeremm haaa 🤣 bende senin samimiyetini seviyorum ve kendime çok yakın hissediyorum teşekkür ederim 🙏🙏 yorumunlada soruya renk kattın 🙏🙏 yüreği güzel adam seni
- +1 yıl
Teşekkür ederim tekrar tekrar sorularınız güzel sizin kadar olmasada hem destek hem eğlenceli oluyor sizin sorularınıza yorum yapmak seviliyorsunuz ❤️
- +1 yıl
Teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏 sende öyle bir mukabele 🙏 eline emeğine yüreğine sağlık iyi ki varsın ve iyi ki burdasın 🙏
+1 yılBebeğim şimdiye kadar bunu ögrenmiş olman gerek
01 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 fenamı bak bildiklerimizi de tazelemis oluyoruz 🤣
+1 yılMerhaba,
Benim bu hayatta artık kimseden bir beklentim yok Cinsellik olarak da bilemiyorum yani00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMutfakta mükemmel bir aşçı. Yatakta bir panter olan bağyan mutlu eder😊😁
05 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 tm peki saygı duyarım yorumun için çok teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
😁😁😁Gene geldi deli dediğini duyuyorum
- +1 yıl
Bizim orada bir laf vardır o aklıma geldi 🤣 koca akşam aş ister gece don ister 🤣 kocanın da koca koca derdi olur derler 😂😂
- +1 yıl
Kiminin derdi minnacıkk😁😁😁
- +1 yıl
😂😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgili iken anal, oral, agza bosalma ne varsa yasamak istiyorum? sen sevgiline yapiyormusun? mutlu etmek icin sorduguna göre yapiyorsun yaparsin kesin!
04 Yorumla- +1 yıl
Banamı diyorsun?
Cevap sahibi+1 yılEvet sana, mutlu etmek icin yolar aridigina göre, heryola hazirsindir
- +1 yıl
burada sorulan sorular benle alakalı değildir sadece genel olarak sorulmuş sorulardır
Cevap sahibi+1 yılSorular herkes cevap verir, genel, o dogru ama sorudaki icerik senin ilgi alanin, bende sana onun icin soruyorum, sen yapiyorsundur , ya da yapacaksin destek mi bekliyorsun?
- Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı.
+1 yılSiz yatağa uzanın yeter hanımefendi başka bir şeye gerek yok gerisini bana bırakın
03 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 tamam pikiii 😄 kısa ve net olmuş görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Rica ederim hanımefendi yatakta önemli olan performans değil kadının zevk alması önemli
- +1 yıl
🤗🤗🤗
- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılBen diye bir sey yok biz var. Karsilikli mutlu olmak var.
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle mutluluk iki taraflı olursa bir anlam kazanır bunun için de empati kurmak ve karşılıklı anlayış bu sorunu ortadan kaldırmak için yeterli olacaktır... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
- +1 yıl
Guzel sorularina yorum yazmak guzel
- +1 yıl
🤗🤗
+1 yılRahatlık ve özgürlük ister,
Ten uyumu çok önemli. Ten uyumu ister
05 Yorumla- +1 yıl
Baktınız ten uyumu yoksa ozaman ten renginizi değiştireceksiniz beyefendi 😂😂
- +1 yıl
😂Keşke ten uyumu denilen şey sadece ten rengi olsa. O zaman iş kolay. :)))
- +1 yıl
😂😂 sadece ten uyumu yeterli değil ki zaten ruh uyumu da çok önemlidir birbirini anlayabilmek empati kurabimek bunlar cinselliğin temelini oluşturan unsurlardır... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
ben teşekkür ederim. İyi bak kendine. Bol sevişmeli günler :)
- +1 yıl
🤗🤗🤗
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yani mutlu etmenin yollarını bilmiyor olamazsin diye düşünüyorum. :)
09 Yorumla- +1 yıl
Aa selvi boylu beyefendi yorum yazmış 😂 hoş geldin selvi boylu beyefendi 😂
- +1 yıl
Yorumuna gelirsek eğer ben bunu bilemem çünkü her erkeğin mutlu olduğu faktörler farklıdır her erkek aynı şeyi sevmiyor ya da istemiyor olabilir burada önemli olan seni mutlu etmenin yolları nelerdir sen nelerden mutlu olursun 🤗
- +1 yıl
Ben içinde duygusallık barındıran baskın karekterleri seviyorum kadına hükmetmesini bilmeli , cinsellik sırasında yapılan konuşmalar , sözler vss beni aşırı derecede çok tahrik eder ve nerde sert ya da yumuşak olması gerektiğini bilmeli
- +1 yıl
Bende seviyorum çünkü acayip beni tahrik ediyor... yorumun için çok teşekkür ederim selvi boylu beyefendi ağzına yüreğine sağlık 🙏🙏
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim 🙏 selvi boylu beyefendi yorumunla soruya renk kattın kendine iyi bak Allah'a emanetsin 🙏🙏🙏
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBilocan yapmaktır
140 Yorumla- +1 yıl
O nedemek anlamadım
- +1 yıl
- +1 yıl
😂😂 googlede baktım Türkçe açıklamasına darbe ve haykırış diyor 😂😂.
- +1 yıl
Blowjob s*kso demek ahshsh
- +1 yıl
😄😄 öyle demiyor ama 🤣
- +1 yıl
Bende ilk defa senden duydum bu kelimeyi s@kso mu demekmiş 🤣 hep bunlar cahillikten işte 😂 rabbim kimseyi cahillikle imtihan etmesin cahillik zor şey 😂🤣
- +1 yıl
Tureng sözlük kullan canısı :) google çok saçma.
- +1 yıl
tamam gülüm öyle yaparım 🤗
- +1 yıl
ben sana gülüm demem gülün ömrü kısa olur
- +1 yıl
🤣🤣 ne dersin peki hınzır şeyyy seni 🤣
- +1 yıl
Sen bana deve tabanı ya da kaktüs de onların ömrü uzun oluyor 🤣🤣
- +1 yıl
kaktüs diyim o zaman :d
- +1 yıl
Aşk olsun ben kaktuse mi benziyorum şimdi insan papatya der cam güzeli filan der zalımmm 😂
- +1 yıl
Papatya dersem yapraklarını koparırım ama bak 😈
- +1 yıl
🤣🤣 insan bana kiyarmi bee 😂 insan bana dokunmaya kıyamaz bırak yapraklarını koparmayi soldurmamak için çaba gösterir
- +1 yıl
Mecazen dedim yahu sularım yoksa her gün 😇
- +1 yıl
Bahçıvan mısın sen reiss her gün suluyorsun 🤣 bir çiçeği hergun sularsan çürür 🤣 agaa 2 3 günde bir sulamak yeterli olucaktir çünkü az sularsan kurur çok sularsanda çürür ...
- +1 yıl
Sen beni kurutarak değilde sanki çürüterek öldürmeyi hedeflemişsin.. sayın bahçıvan beyefendi 😂😂
- +1 yıl
belki azıcık sulayacağım nerden biliyorsun 😂😂
- +1 yıl
Ama hergun diyorsun 😂
- +1 yıl
2 günde bir sularım o zaman haklısın 😉
- +1 yıl
Öyle çünkü çiçekler 2 3 günde bir sulanır 😂 yoksaki kökü çürür acemi şey seni 😂 beni göz göre göre çürütecektin 😂😂 hemde en güzel çağımda
- +1 yıl
En güzel çağında bidee tüü bana 😂
- +1 yıl
Aynen yazıklar olsun sana bir kadının en verimli yaşları 30 lu yaşlardır bilim bile bunu doğruluyor ama sen naptın benim gibi genç ve çıtır bir kadını çürütmek istedin 😂😂
- +1 yıl
Beni yaşarken öldürecektin 😂😂 kadın düşmanı seni 🤣
- +1 yıl
Ne kadın düşmanı be kadınları çok severim ben hepiniz birer çiçeksiniz <3
- +1 yıl
Belli oyuzden hergun sulayıp çürütmek istiyorsun 😂😂 nasıl seviyorsan artık 😂
- +1 yıl
Mecazen dedim onu bee 😂
- +1 yıl
Deme öyle deme öyle 🤣 ben onu gerçek sanıp solabilirdim ama 🤣
- +1 yıl
Sen bana solar mısın hiç 😊
- +1 yıl
Bakmasını bilmezsen eğer solarım tabiki çünkü bir kadın sevildiği değer gördüğü yerde çiçek açar 🌺💮🌹🌷☘️🌹🌿🌷🌹☘️
- +1 yıl
Benim saksımda ol ben bakarım sana 😂
- +1 yıl
Hergun sulayarak mı? 😂
- +1 yıl
Herkes sular sevdiğini 😅😅
- +1 yıl
O öyle olmuyor işte " herkes öldürür birgün sevdiğini demek daha doğru olur sanırım
- +1 yıl
Ramiz karaeski değilim ben :d
- +1 yıl
Aşık Veysel de değilsin ama 🤣
- +1 yıl
Sendeki güzellik 10 para etmez bendeki bu sevda olmasa 😅
- +1 yıl
Aynen öyle seversen sevdiğinin Kahrıda hoş gelir lütfuda ama gerçekten severse tabiki
- +1 yıl
Çünkü o güzel olduğu için değil sen onu sevdiğin için güzeldir o 🤗
+1 yılHayır dememek ve isteklerini görmek (absürt şeyler dışında anal, cucklond gibi) yani reglken bile aslında oralla, elle bile olsa erkeği mutlu edip uyumasını sağlamak.
017 Yorumla- +1 yıl
sence bir erkek nasıl memnun olur?
- +1 yıl
Bu soruya cevap vermek çok zor çünkü her erkeğin mutlu olduğu alanlar farklı olur ama genel olarak bakarsak cinsellik konusunda memnun edilmek ve bu konuda istekli ve ilgili olmak her erkeği mutlu eder 🤗
- +1 yıl
bunu şundan sordum; tecrübelisin ve iyi bir bakış açın olduğundan dikkat çekici bir cevabın olacağını düşündüm :D Ama genel olarak bence ne yapman gerektiğini biliyorsun ve bu da senin avantajın :P
- +1 yıl
Birde erkekler sıkıntıya gelemiyor daha çok sakinliği ve huzuru seviyorlar bizde biliyorsun ki trip li insanlarız TC kadınlarının geneli böyledir hep konusmak ve ilgi görmek isteriz biz bu konuyu bazen abartabiliyoruz ve karşımızdaki insanı sikabiliyoruz
- +1 yıl
haklısın ama erkek aslında karşı tarafta ''bu kesin bana verir'' izlenimini almışsa inan bana sabrediyor :D Tam tersiyse kaçıyor hani ne için kendini sıkacağım karşılığını zaten alamayacağım mantığıyla. Haliyle en baştan onu iyi süzüyor.
- +1 yıl
Yani tecrübe denilen şey zamanla oluyor kadının yaşı ilerledikçe kendini daha iyi tanıyor ne istediğini biliyor hem vücut yapısı hem karakter olarak oturmuş oluyor. Ben kendimden örnek veriyim 10 yıl önceki düşüncelerim ya da davranışlarım şu an bir değil bu bilimsel olarak ta bu şekilde açıklanmıştır bir kadın 30 yaşlarında gerçekten kadın olur ne istediğini bilir daha önceki yaşlarda biraz toy ve acemi oluyorsunuz sonra kendinizi keşfediyorsunuz . umarım sorunuzun cevabını verebilmişimdir ..
- +1 yıl
Erkek o kadında o izlenimi almışsa bilinçli kadın o izlenimi çoktan almıştır. Bunu da bilin çünkü kadınin hisleri çok kuvvetlidir bir erkeğin ne amaçla yaklaştığını anlar ve hisseder merak etmeyin vermeye niyeti varsa zaten verir ya da yoksa mesafe koyar zaten
- +1 yıl
işte zaten her kadın öyle olmuyor. Örnek vermek gerekise sen gibi kadın istediğinden olur bu durum sadece erkek bunu başardığını düşünür... Bu da tamamen tecrübe ve sezgilerle ilgilidir. Bahsettiğim kategori daha toy olarak her şeyi saf sevgiden ibaret sananlar için
- +1 yıl
🤗🤗🤗
- +1 yıl
senin uzmanlığını seviyorum yalnız. Siteye lazımsın her daim :D
- +1 yıl
Estafurullah uzmanlık deyilde gerek yaşımın verdiği olgunluk gerekse hayat tecrübem den kaynaklanıyor yinede çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
- +1 yıl
olsun bizzat da cinsel konularda seviyorum bu tarz bilgin kişileri. Burada saçmalayan, bir şeyden bir haber kadınları görünce hele de
- +1 yıl
Tm peki saygı duyarım tekrar teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
bol bol cinsellik üzerine soru sor, görüş paylaş ve herkese destek ol. Senden beklentim bu :D
- +1 yıl
Tm pikii 🤣🤣
- +1 yıl
Adamsın 🥳
- +1 yıl
Eyvallah reiss 😂😂 saygılar
+1 yılÖzgürlük, yenilikçilik ve iyi anlamda zorlayan bir partner
00 Yorumla
+1 yılAlımoı bakımlı seksi. Kilosuna dikkat eden ve orgazm olurken inleye inleye titreyen bir kadın
00 Yorumladoyumsuz sekse düşkün fantezilere açık anal oral vajinal seven kadın beni mutlu eder
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSınırları kalmış bir kadın zevk alan veren bir kadın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılKadın akıllıysa her türlü mutlu eder saymamıza gerek yok
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle bir erkek tahrik edilmeli tahrik edilirse cinsellikte çok aktif olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence önemli olan erkeğin değil kadının ne istediği
04 Yorumla- +1 yıl
Aslında orası öyle çok haklısın seksi şeyyy seni 🤣
Cevap sahibi+1 yılAhahaha 🙈
Teşekür ederim 😇😇- +1 yıl
Rica ederim ne demek sende varya az hınzır değilsin hee hınzır şeyyy seni 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılAma öyle yani
Erkek her şekilde zevk alır marifet kadına zevk vermek 😇
Kişiye göre değişir , kimi cinsellikle mutlu olur , kimine sadecw sarılmak yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGülen bir yüz, dolgun göğüsler, güzel bir göğüs çatalı:))
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Rahat, tecrübeli ve istekli olmak...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılBana göre balık etli olmanız yeter
10 Yorumla
+1 yılBakımlı kadın ister
10 Yorumla
+1 yılDoğaçlama hocam Allah ne verdiyse yardırıyok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeks zaten mutlu eder. Ama seksi giyim olabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. İstekli olduğunu belli etsen bile yeter bide oral yaparsan
00 Yorumla
+1 yılSen boş ver cinselliği , bi çay demle ve cennete gitmenin yollarını araştır
00 Yorumla
+1 yılbakımlı kadın guzel bir opusme oral ve pozısyon zengınlıgı
00 Yorumla- Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler