Tüylü anal plug aldım. Sevgilime söylemeli miyim tepkisini bilemiyorum?

Uzun süredir beraberiz. normal bir ilişkimiz var. çok sık yapamasak da cinsel hayatımız güzel ikimiz de memnunuz. Laf arasında farklı şeyler deneyelim, her şeyi senle yapmak istiyorum felan dedi birkaç kez ben de onayladım ama hiç fantezi oyuncak kıyafet vs vs konusu açılmadı normal seks oluyor ve bitiyor en fazla pozisyon deniyoruz. Ben de pembe tüylü anal plug aldım baya oluyor ama ona gostermedim henüz birkaç kez mastürbasyon yaparken kullandım sadece.

Sizce onla beraber kullanmalı miyim? Düşününce şimdi çok saçma bulabilir sonuçta tilki kuyruğu felan gibi duruyor ne bileyim. Baya da tecrübeli zaten başından evlilik ve çokça ilişki seks felan geçmiş biri ama belli böyle değişikliklere açık değil. Hatta jartiyer takım almıştım onu da hiç görmedi üstümde. Acaba ikisini birden mi götürsem bir dahaki sefere. Zaten uzun süredir görüşemiyoruz bence güzel olur ama tepkisini bilemiyorum:( sevgiliniz böyle bir şey aldığını söylese ne derdiniz

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ben her seyi ilk kez onla yaptım hani absurt bulabilir mi böyle bir şeyi
Tüylü anal plug aldım. Sevgilime söylemeli miyim tepkisini bilemiyorum?