Cinsel Yaşam Erkekler bacak bacak üstüne nasıl atabiliyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Şeyiniz sıkışmıyor mu arada Erkekler bacak bacak üstüne nasıl atabiliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
TheDad Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Genelde 4 şeklinde atarım en rahatı o oluyor 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 4 şekli nası oluyor Yorumla TheDad +1 yıl 4 teki çizgileri bacaklar olarak düşün. Sol bacak sabit sağ bacağı dışa doğru açıp 45 derecelik acıyla kırıp sol bacağın sütüne atıyorsun Yorumla TheDad +1 yıl Çok düşünüp kafayı yakma bu fotodaki erkek gibiwww.megabeyin.com/.../ Yorumla Soran +1 yıl Sağol sayende kafaya takmicam artık Yorumla TheDad +1 yıl Np Yorumla
burhandeja15 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Ben atmam atamam atarsam da genis atıyorum ayagıma dizime koyuyorum diğer türlü sıkısıyor ayaklar rahat edemiyor 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Ereksiyon olmadığımız sürece sorun yok 😂 0 0 Yorumla
Theurfalı Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl O yüzden açılı bi pozisyonu kullanıyolar ya kızlar gibi atamıyoz can acıtıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kaldırıp onu da bacaklarının ustune koyuyorlar askim😃😅 2 1 Yorumla sessizcedönermisin +1 yıl Ay ahahahhshaha kahkaha attım gece gece Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Sıkışıyor o yüzden atmıyorum ya da atacaksam birleşik şekilde atmıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hayir onu kenara alip yatiriyoruz. Sende peki yuz ustu nasıl Uzaniyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Normal şekilde uzanıyorum işte ayrıca ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne alaka mi sen nasil Uzaniyorsan memenin üstüne bizde o şekilde ayak ayak üstüne atiyoruz. Tahminim ettigin gibi her dakika penisimiz sertlemis halde durmuyor sadece tahrik edici seyler olunca sertleşiyor onunda hemen inmesini bekliyoruz Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Sıkıştırmadan atılabiliyor Yukarı ya da aşağı alınabiliyor alet. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sıkışıyor ama olsun seviyorum bacak bacak üstüne atmayı ama uyanıkken sıkışıyor kereta 😂🤭❤️ 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. ona göre ayarlayıpda atıyoruz ve fazla sıkmıyoruz 0 0 Yorumla
mami6138 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 88% +1 yıl Taktınız biz bacak bacak üstüne atmamiza 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Başka derdim yok zaten bunu takıcam aynen Yorumla mami6138 +1 yıl Adamsın reis ama sikismiyor merak etme Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ayak bilekte tutarım ben o ne öyle kadın gibi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya yuh bunuda mı cinsiyete bağlıyorsunuz mk Yorumla u KasiKesh +1 yıl Öyle derler erkek toplumunda enteller senin dediğin gibi takılır Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Gösterirdim şimdi ayıp olur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Senin sikine mi kaldım asko Yorumla
Zyeprrexa Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. yoo sıkışmıyor 0 0 Yorumla
Muratkan28 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Sıkışıyor ben atamıyorum çok büyük 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hm mesala kaç cm Yorumla Muratkan28 +1 yıl 192 yim. Tahmin et fizik yapımdan? Yorumla
mythh Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 598 cevap paylaştı. Hayır hemde hiç 0 0 Yorumla
theprotection Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı. Sıkışıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Genelde 4 şeklinde atarım en rahatı o oluyor
4 şekli nası oluyor
4 teki çizgileri bacaklar olarak düşün. Sol bacak sabit sağ bacağı dışa doğru açıp 45 derecelik acıyla kırıp sol bacağın sütüne atıyorsun
Çok düşünüp kafayı yakma bu fotodaki erkek gibi
www.megabeyin.com/.../
Sağol sayende kafaya takmicam artık
Np
Ben atmam atamam atarsam da genis atıyorum ayagıma dizime koyuyorum diğer türlü sıkısıyor ayaklar rahat edemiyor
Ereksiyon olmadığımız sürece sorun yok 😂
O yüzden açılı bi pozisyonu kullanıyolar ya kızlar gibi atamıyoz can acıtıyor
Kaldırıp onu da bacaklarının ustune koyuyorlar askim😃😅
Ay ahahahhshaha kahkaha attım gece gece
Sıkışıyor o yüzden atmıyorum ya da atacaksam birleşik şekilde atmıyorum
Hayir onu kenara alip yatiriyoruz. Sende peki yuz ustu nasıl Uzaniyorsun
Normal şekilde uzanıyorum işte ayrıca ne alaka
Ne alaka mi sen nasil Uzaniyorsan memenin üstüne bizde o şekilde ayak ayak üstüne atiyoruz. Tahminim ettigin gibi her dakika penisimiz sertlemis halde durmuyor sadece tahrik edici seyler olunca sertleşiyor onunda hemen inmesini bekliyoruz
Sıkıştırmadan atılabiliyor Yukarı ya da aşağı alınabiliyor alet.
Kalkık değilken sorun değil kalkıkken atılmıyor uğraştırıyor
Sıkışıyor ama olsun seviyorum bacak bacak üstüne atmayı ama uyanıkken sıkışıyor kereta 😂🤭❤️
ona göre ayarlayıpda atıyoruz ve fazla sıkmıyoruz
Taktınız biz bacak bacak üstüne atmamiza 😂
Başka derdim yok zaten bunu takıcam aynen
Adamsın reis ama sikismiyor merak etme
Ayak bilekte tutarım ben o ne öyle kadın gibi
Ya yuh bunuda mı cinsiyete bağlıyorsunuz mk
Öyle derler erkek toplumunda enteller senin dediğin gibi takılır
😀😀😀yok kaçıyor kenara
Gösterirdim şimdi ayıp olur
Senin sikine mi kaldım asko
İnikken hissetniyorsun kalkınca sıkışıyor
yoo sıkışmıyor