Kesinlikle sanattır Sadece yapmak değil Onun mayası tutunca o gelene kadar bir çok değişiklik yapılır, ona özel her şey alınır düzenlenir hayatı çiftlerin.
Normalde böyle şeyler yapmayan hatta duvarını bile ya bu yıl da idare eder diyerek boyamaya üşenen baba şekilden şekle girip özene bezene onun gelmesi için her şeyi yapar. Adeta sanatsal bir çalışma başlar o süreçte.
Uyku ile uyanıklık arasında yapılan seksle doğan çocuklar genelde nitelik bakımından düşük seviye oluyorlar. Kişi de ortaya çıkan en çılgın şehvet duyguları en deli dolu tutkularla yapılan seksle kadını hamile bırakmak daha üstün nitelikli çocukların doğmasını sağlıyor
Bence zanaattir. O gece o mekan o anı da tutturmanın kolay olduğunu sanmıyorum. Tek sevişmede zigot oluşması imkansıza yakın. Genelde çok mesaiyi harcanır bunun için. Her seferinde bahsettiğin ortamaların organize edilemeyecegini dusunuyorum ;) .
K: bahsi geçen soruda "çoçuk yapmak" eylemi çoçuk doğurma olarak düşünülmemiştir.
Çok romantik ağırlıklı bakmışsın. Ben anne baba olamayacak, genetik yapısı bozuk kişilere çocuk yapamaz engeli konulmalı diye düşünüyorum. Herkes annr babba olmamalı. Bunu zevk olarak değil, sorumluluk olarak görmek, kritiğini yapmak, mutsuz birey yetiştirecek kimsenin anne baba olmaması gerektiğini düşünüyorum…