1 aylık evliyiz. Eşim sevişirken sadece öpüşüyor ve boynumu öpüyor. Sonra da içime girmeye çalışıyor. Vücudum iyi göğüslerim popom vs beğeniyor. Ama hiç vücudumu okşamıyor öpmüyor ne bileyim işte sadece içime girmeye çalışıyor. Ben ona onu kırmadan beni daha çok zevke getirmesini nasıl söylerim? Yani aslında vücudumu öp vs demeye de utanıyorum. Sanki istemiyor gibime gelmeye başladı. Normal mi bu durum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Güzelim daha bir ay olmuş, ilişkiden önce her yerin tertemiz olsun, senin zevk noktalarını boyun gerdan göğüs, gobekve klitorisini elle dille uyarıp balkutunu iyice sulandirmalı kalçanın bacak içleri okşayıp öpülmelidir. Bu noktalara iyilikle sen haz aldığını seslenerek belli etki adam o bölgelerini öpsün yalasın. Çaktırmadan kıvranırken istediğin noktalarını ağzına ver oda optukce ses vererek öpulmesinden edilmesinden zevk aldığını belli et. Adam çabuk boşaliyormu öyleyse üstün körü öpüp bir an önce sokup 10 dakikada boşalan tip olabilir. Yani içinde çok kalabiliyorum bosalmasi geç oluyorsa her yerini öptüm yalan vakumlat ama çabuk boşalan tipse dediginle yetinir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bir erkek en çok göğüslere düşer.
seninki düşmüyorsa hödüktür.
sana tavsiyem. Uzat onu? Sen onu dudaklarından başla boyun ve karın bölgesine in. Sonra memelerini suratına yaklaştır. O sırada şeyini penisine daya. O zevkle yalıcaktır. Bazen erkekler işi bilsede yine de öğretmek gerekir.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence bu kadar şeyi beraber yaptığınız birisine bunları söyleyememek ama buraya söyleyebilmek daha büyük bi abes farklılık olabilir. Yani sizin takdiriniz ama en samimi olabileceğiniz kişi büyük bir tatlılıkla beraberlik esnasında basitçe söylenip geçilebilir.
00 Yorumla
Bu durum normal değil tabiki. Belli ki eşiniz sevişmeyi bilmiyor. O öyle davrandığı zaman içine girmeden önce seksi bir tonla şşş yavaş ol bakalım deyip onu yatırıp üstüne çık yapmak istediklerini sen ona yap o da sonrasında sana yapar zaten.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
34Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ortada utanılacak bir durum yok açıkça konus beklentilerini dile getir ön sevişmeyi daha uzun tutmasını soyle yeni evli olduğunuz için bir an önce içinde olmak istiyordur belki bu yüzdendir söylersen değişecektir. Iletişim önemli...
00 Yorumla
+1 yılSevişmede onlar senşn için yeterli olmaz sevişmeyi uzatalımm diyebilirsin çıplak mı sevişiyorsunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı.
u +1 yılÖnsevisme kısmını atlayarak en büyük hatayı yapıyor. Bunu acik bir şekilde dile getirmen gerek. Her şey gir-çık demek degildir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik iki tarafında keyif alması gereken bir durum . Hoşlanıp hoşlanmadığın durumları konuşmalısınız
20 Yorumlaaçık açık söyleyin. sekste ayıp olmaz. anladığım sizi kıvama getirmeden işini bitirmek istiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖpülmek istediğin yerleri sen onun vücudunu öp, o da anlar senin diğer yerlerini öper. Girmek için acele ettiğine göre çabuk boşalmak ihtiyacı vardır. Girmeden dışarı olmamak için.
00 Yorumla
+1 yılEşin cinselliği boşalmak sanıyor, durum vahim cinsel doyum önemli
00 YorumlaGenelde bu durumdan erkekler muzdarip. Erkek hep istiyor kadın isteksiz.
00 Yorumla
+1 yılİslanmam icin beni okşa de. Şimdi bu odun oral da yapmiyordur sana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Utanmıcaksın söylemediğin için bmyle yapıyor adam kahin mi aw
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılkırılacak bir durum yok açık açık söyle bence sadece kendi zevkini düşünmemeli
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılneden acele ediyorsun bu kadar oldu bttiiye mi geitirilir bu işler de kırıtarak :D
00 Yorumla
+1 yılacele etme aşkım de. sende öp l altına sen öp. emdir yalat. uzanıp durmamalısın
00 YorumlaSen ikizlerinu vs opmesini mi istiyorsun.. vay ya nasıl opmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbunu konuşarak ya da sevişme esnasında yönlendirerek yapabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana daha çok dokunmayı, bana temas etmeni çok seviyorum vs diyebilirsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ilişki esnasında yönlendiricen hepsi bu utancak bi durum yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla bizdede var o sorun esimi tam hazirliyorum ben hazir degilim ben hazir oluyorum bu kez esim kuruyor ikimiz ayni anda hazir olamiyorum o yuzden kayganlastirici ile direkt mevzuya giriyorum 😅
00 Yorumla
+1 yılOral seks ya da sevişmeyi uzun tutmuyormu
00 Yorumla
+1 yılEee mesela ağzına ver memeni ima et
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Al elini goguslerine popona götür anlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılacemi heral de eğitim şart
00 Yorumla Seks yapma sende boyle hodukle
00 YorumlaAaa hiç oral yapmadı mı sana?
00 Yorumlaacemidir bence. öğretmen gerekir.
00 Yorumla
+1 yılhiç normal değil senden tiksiniyor mu
00 YorumlaDemek eşin bencil kendini düşünüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılboşa gitsin ya ne uğraşıyosun elin narsistiyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloraldami yokk o haldee
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. öperkende bunları öp yala beni de
00 Yorumla
+1 yılNe gibi
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl ne gibi
+1 yılAçikca konuşun bunda kirilivak bir şey yok
00 YorumlaBen ce karşı cins zevk almadan böyle şey yalnış
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sevgili yap ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTiksiniyodur belki
10 Yorumla
+1 yılAynı kaderi yşıyoruz
00 YorumlaAmatör eşin
00 YorumlaFormülü uygula
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi