Sevgilimle ilk başlarda ilişki yaşarken gayet iyiydi ama şimdilerde erken bosaliyor boşalmamak için çabalıyor bosalacagi zaman çıkarıyor falan ama yinede yapamıyor erken bosaliyor o da çok üzülüyor kondom takınca problem olmuyor ama normalde tutamiyor bunu nasıl düzeltebiliriz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılSeni en başta ki zamanlardan daha fazla arzuluyor olmalı.. kondom kullanmayı tercih et o zaman her ne kadar hoşuna gitmese de bir de geciktiricili olanlar var onları da tercih edersen istediğin süreyi biraz daha uzatabilirsin bu bir yolu sadece tabi bir çok yolu var
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılsonradan erken boşalmak, senden artık daha çok haz aldığı anlamına gelir. yeni pozisyon mu öğrendiniz ya da artık daha mı ıslaksın vb durumlara bakmak lazım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojik onunki bende ilk ilişkilerimde erken boşalırdım zamanla şimdi 1 saate yakın sürüyor boşalmam.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma 10 ay falan oldu ve ilk zamanlarda böyle bişey yoktu
- +1 yıl
Dedim ya aklı bir sorunda olabilir iş para vs vs gibi şeyler.. düzenli seks hayatı olan erkek en az 1 saat geç boşalmalı kadın doymalı.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen dikkat ettim de bu süre karnım aç olduğu zaman uzuyor karnı açken deneyin derim belki faydası olur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılStresten kaynakli olabilir birde kondoma alismistir normal şekilde olunca da hemen bosalma oluyordur. Vajinanda genisleme vs oldu mu
06 Yorumla
Soran+1 yılGenişleme olunca mı oluyor bilmiyorum ki nasıl anlicam olup olmadığını
Cevap sahibi+1 yılHaftada kac defa birlikte oluyorsunuz
Soran+1 yılDeğişiyor ama 3 4 defa oluyoruz
Cevap sahibi+1 yılVaktin var mı peki tkp edebilir misin birkaç birsey sorabilir miyim
Soran+1 yılEdebilirim de sende gizlisin bende
Cevap sahibi+1 yıltamam
Gizli Üye(18-24)+1 yılKaç Aydır yapıyorsunuz haftada ne sıklıkla yapıyorsunux
013 Yorumla
Soran+1 yıl10 aydır yapıyoruz değişiyor ama haftada ortalama 4 5 kere yapıyoruz
Cevap sahibi+1 yılHaftada 4-5 çokmuş 2-3 haftada bir defa yapabiliyoruz biz denk geliyor yani. Sizin nerdeyse 1 sene olmuş bi de senden sıkılmadı mı ya da sen arzu hep aynı mı
Soran+1 yılHayır sıkılma gibi bişey olmadı yani hala aynı yukseliyoruz ikimizde yani bence bu sıkılcak bişey değil hahahhahhaaa
Cevap sahibi+1 yılSeninle evlilik düşünüyor mu normal zmnlar da dıssrda nasıl davranıyor sevdiğini gisssddiuor öısın
Soran+1 yılGösteriyor düşünüyor da sonrası ne olur bilemem ama zaten onun arkadaş ortaminin içindeyim yani
Soran+1 yılİstersen kullanıcı adını yaz ya da ben yazıyım konuşalım
Cevap sahibi+1 yılSorunu begendim
Cevap sahibi+1 yılTakip edersen yaz burdan ettim diye çünkü bildirim gelmiyor abzem
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yılAyy öyle mesaj atamadım sana
Soran+1 yılTıklayınca üzerine mesaj atamıyorum
Soran+1 yılTweetiiiiii kullanıcı adım bu atabiliyorsan atsana takip
Cevap sahibi+1 yılYazdım
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa git tedavi ol ya da yiyemeyenin malını yerler de belki korkup doktora gider
00 Yorumla
+1 yılSdadzdxcc geç bosaldn bul
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ne oldu da erken boşalmaya başladı
00 Yorumla
+1 yılDemekki zevk vermiyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani zevk vermeyince erken mi boşalır
- +1 yıl
Bende öyle olur
- +1 yıl
Ogrenirsem gitsin bian önce diye
Soran+1 yılHayır o bitsin istemiyor bitmemesi için uğraşıyor ama yapamıyor
+1 yılBaşka şeyler düşünmeli boşalma odaklı bence
00 YorumlaZor düzelmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok üzüldüm
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Sprey denesin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimin erken boşalma problemi var. Bu durumu düzeltebilir miyiz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat