Yorumlarınız nedir.
Kadınlar istekli , isteksiz ya da kararında olan erkeklerimi tercih ederler
Yorumlarınız nedir.
Kadınlar istekli , isteksiz ya da kararında olan erkeklerimi tercih ederler
Hayır asla istemedim ve onaylamadığım bir şey seks sadece iki tarafında isteyerek yapabileceğim bir şey karşı cins her gün isteyebilir ama ben her gün isteyemeyebilirim rahatsız olabilirim canım sıkkın olabilir vücudumda bir yerim ağrıyor olabilir. Fazlasıyla istekli insanlar bu konuda anlayışsız oluyorlar ne yazık ki bu yüzden istemezdim.
Düşün dedi belirttiğim gibi anlayışsız insan anlayışsızdır. Hasta olmadığın takdirde evet yaparım ama ben hastayken o ateşler içinde yanıyorsa seks için anlayışsızdır yani bu kadar net
Erkeğin istekli olması çok güzel bence yani vardı öyle bir sürekli benimle sevişmek istiyordu buda benim hoşuma gidiyordu ve çok iyidi de
Ya öyle olması gerekmiyormu zaten ,
Yani yorgunluk , stres , ağrı sızı bile en iyi bu şekilde alınır. Bunun saati , ani zamanı yeri olmaz diye düşünüyorum
tabi uyumadan önce sevistik gece uyandı benide uyandırdı seviştik sabah seviştik yani erkeğimin bana zevk verip arzulasindan daha güzel ne olabilir ki
👍😀Bana sen gibi laizm bir tane
Kadını her zaman ateşli tutarsan sıkılmaz. Kadınlara doğru yaklaşırsan senden çok daha fazla seks isterler ama yaklaşmasını bilmezsen akşam başı ağırır ;)
Başı ağrıyana bahane bitmez
:))))) ya varya kadının uyuzuna ras gelde gör
Onu biliyoruz canım ,
Marifet onu bulmakta :)
Bekarmisin sen
Cevap
3Cevap
İstekli olması rahatsiz etmez ama 10 konudan 10 da cinsellige başlarsa sıkılırım. Hersey dozunda güzel bence
7/24 değil.
Tabiki
:) ya yasanmamisliklar var ise başta normaldir
Ben istekli birini tercih ederim
:)) sürekli her gece yakaladığı yerde olsa dahimi
Bir süre sonra aldatma olur
Kim kimi? :)
İsteği olan isteğini tatmin edecek birini bulur
Kesinlikle
Türk kadinini rahatsız eder
Eğer kadının isteği düşükse edebilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?