Çok seviyorum, mutlu olması için çok emek veriyorum, ilişkimiz bir yıl oldu. Ten uyumumuz harika. Ne istiyorsa nasıl istiyorsa o şekilde yapıyoruz. Oldukça güzel ve seksiyim, temizim. Libidom yüksek. Her türlü fanteziye açığım. Fakat bir yıl olmasına rağmen beni hala gerektiği gibi sevemiyor aklı hala eski sevgilisinde. Neden neden neden neden
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
bazen ne yaparsan yap sevgi her faktörü etkisiz kılıyor anlamadığım şey şu bunların farkındaysan nasıl hala o kişiyle devam edebiliyorsun bence çok saçma yara bandı olarak kullanıldığını görmüyor musun
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum. Beni seviyor gibi de. Yani hiç bir yanlışı olmadı. Bana karşı çok iyi ve ince. Bir yıl oldu ilişkimiz muhakkak bir şeyler derinlerine işlemiştir diye umuyorum
En İyi Cevaplar
Kendin yazmışsın, seninle her şeyi yaptığı için ve sen her şeye evet olur dediğin için… Bi kadının sınırı olmalı, duruşu olmalı, bunu da ben istemiyorum yapamam demeli gerektiğinde. Böyle devam ettikçe de sevmez zaten, asıl bu yüzden sevmez
010 Yorumla
Soran+1 yılBir yıldır dengeli bir ilişkimiz var ama iletişimimiz çok iyi. Bir çok çiftte olmayan bir diyalog tarzımız var. Ayrıca o istiyor o öpüyor vs. Sevgilim neden reddedeyim ki? Seks bağı daha da arttırmaz mı? İnsan temas ettiği insana daha da bağlanmaz mı?
- +1 yıl
Gerçekten seks yapmak bağı artırır yalanına inanıyor musun? %90 ı malum abazanlar tarafından desteklenen ve öyle olmasını istedikleri için uydurulmuş bir cümle. Madem artırıyor da, burada neden sabahtan akşama kadar birlikte olduktan sonra terketti vs gibi defalarca soru açılıyor? Senin yaşantını dini inancını vs bilmem de, evlilikten önce, evlilikten sonra yapılacak her şeyi yaparsan inan ki değerin kalmaz. Aklı hep ulaşamadıklarında olur. Ve bir süre sonra, senle her şeyi yaşadığı için doyumsuzluk başlar sıkılır ve yeni arayışlara girer. Ulaşılmaz olan ve zor ulaşılan, uğraştıran her zaman daha çekicidir. Her şeye eyvallah dersen onun gözündeki duruşunu zedelersin. Ayrıca sevgili olmak, ille de seks yapmak değil bana göre. Dediğim gibi ben evlilikten önce karşıyım, senin yaşantını ve dini inancını bilmiyorum. Sadece fikirlerimi yazdım
Soran+1 yılEvet ben deistim. O bahsettiğin karakter özelliği değil mi? Evlenmeden yapmış olmasaydım karışı olarak seks yapsaydık yine bıkardı. Sonuçta sevgiliykende seks yaptığı benim karıykende seks yaptığı benim. O zaman hep bir başka kadın arayışı olacak?
- +1 yıl
Şöyle bir şey, evlilikten önce yaşanılan sekste erkek kadını farklı görüyor bu çoğunlukla böyle. Evlilikten sonra ise helali oluyor nikahı kıyılıyor. Dediğin gibi evet biraz karakteri de etkili ama büyük oranda olumsuz sonuçlanıyor seven kadınlar için. Esra Ezmeci’yi takip ediyor musun? Harika önerileri var, bence bi gözat, kitaplarını vs oku. Aranızdaki gizemi kaybetmeyin diyor ve kolay ulaşılmayın diyor… sizin için çabalasın uğraşsın diyor…
Soran+1 yılTeşekkür ederim takip edeceğim. Ama böyle anlatınca sen ben utanıyorum. Yani şu saatten sonra ulaşılmaz görür mü beni. Sevgili olduğumuz hafta beraber olduk biz. Bir yıldır da düzenli olarak oluyoruz. Ben sevdiğim için art niyet düşünmedim. Aslında düzgün biridir, güvenilir biridir. Ama bir yıldır sadece sevgiliyiz ve en ufak bir evlilik iması dahi yok. Ben 25 yaşındayım o 29. Hani küçük de değiliz
- +1 yıl
Gerçekten dediğim gibi… Aslında bazı şeyler en başından olmalı. Sen çok çabuk birlikte olmuşsun. En az 2-3 ay birlikte olmayın diyor o kadın mesela. Hani size ulaşmaya çalışsın çabalasın ki o çabası aşık ettirsin sevdirsin diyor. Yani bilemiyorum karşı tarafa da bağlı bundan sonra nasıl olacağı. Ama sen o kadını takp et
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım.
- +1 yıl
Rica ederim. Bir de ben seni anlıyorum, çok sevmenin ondaki her kapıyı açacağını sanıyorsun ama çoğu zaman karşı taraf için öyle olmuyor. Çok sev tamam ama belli etme bir noktadan daha fazla. Hani bişeylerden çok emin olmamalı. Sen sanıyorsun ki ben onu ne kadar seversem o da beni o kadar sever… Maalesef öyle olmuyor 😞 Umarım üzülmez mutlu olursun 🙏
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. Umarım çantada keklik görmek yerine emeğimi görüyordur. Çünkü onu çok seviyorum.
- +1 yıl
Çok iyi anlıyorum hem de seni… İnşallah öyledir 🤗
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Değer verdiğin her istediğini yaptığın için öyle, biraz da ona onun gibi davran bak nasıl olucak
04 Yorumla
Soran+1 yılO bana karşı çok iyi. Çok kibar. Çok ince. Sadece bir yıl oldu. Resmiyet istiyorum artık. Hani adı konsun istiyorum bir yıldır sadece sevgiliyiz
Soran+1 yılGel beni iste demiyorum açık açık. İmalarda bulunuyorum bazen öyle cevap vermiyor. Gülümsüyor falan
+1 yılOna çanta da keklik olduğun hissini vermişsin , insan sahip olduklarının elinin altında olan şeylerin değer ve kıymetini bilemezler. Biraz uzaklaş kıymetin anlaşılır
05 Yorumla
Soran+1 yılÇantada keklik gördüğü biriyle bir yıldır sevgili olur mu
- +1 yıl
Bütün ipleri onun eline vermişsin neden sevgili olmasın, anlattıklarından bu çıkıyor
Soran+1 yılAşkta iplerin hesabı mı var? Karşılıklı bir çekim vardır ve sürdürsün. Gerçekten böyle mi düşünüyorsun. Köpek çeksem mi iyiydi
- +1 yıl
Sen öyle algıladıysan o senin düşüncen ama ben o manada asla düşünmemiştim zihnin bu kadar kirli olmamalı. Sana başarılar ne halin varsa gör
Soran+1 yılBen kötü bir şey söylemedim ki. Köpek çekseydim sevgi dolu davranmak yerine kıymetli mi olurdum dedim dediklerimden ne anladın tam olarak?
Gizli Üye(36-45)+1 yılben sundum yine kaybettim sen vaatle mi kazanacaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılVaadetmekten kastım mutlu ediyorum her bakımdan öngörmüyor mu
Cevap sahibi+1 yılhepimiz istediği ne varsa verdik deriz hepimiz onun istediği gibiyim deriz ama işte insan oğluyuz hep olanı görmez olmayanın peşinde koşarız
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Ben böyle bir kızı bulsam başımın üstünde ve kucağımda taşırım indirmem
00 YorumlaAklı hala eskisinde neden hala berabersnki
01 Yorumla
Soran+1 yılEski sevdiği Aslında imkansız çünkü onunla olması. Bize şans veriyorum unutturmaya çalışıyorum muhakkak unutacak. Unutmak sorunda. Sevdiği evli başkasıyla
+1 yıltemiz misin? belki değilsindir.
02 Yorumla
Soran+1 yılHer gün duş alırım ağız diş bakımımı aksatmam. Tüyden hiç hazetmem. Her zaman dikkatliyimdir bu konularda
- +1 yıl
hmmm doğrudur
Gizli Üye(18-24)+1 yılAranizda cinsellik oluyor mu peki
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılEski sevgilisiyle de cinsellik yasadiysa ondan zevk aldiysa ondan dolayı da olabilir
Soran+1 yılAslında eski sevgilisi bile değil çıkmamışlar platonik
Cevap sahibi+1 yılVaktin var mı tkp edebilir misin dinlemek isterim seni
Cevap sahibi+1 yılBirlikle olurken hijyenine dikkat ediyor musun
+1 yılZor kadın olmadığından
03 Yorumla
Soran+1 yılZor kadın sevdası neden?
- +1 yıl
Her iki cinste zoru sever ondan
Soran+1 yılO bana geldi ben hiç uğraşmadım elde etmek için ama çok seviyorum
+1 yılBakire değil misin yoksa ve kendini ziyan etme.
013 Yorumla- +1 yıl
Ozelden yazar misin
Soran+1 yılDeğilim.
- +1 yıl
Kac yasindasin trol mu soru bir kiz olarak hic kendine saygin yok mu bedenin önemsiz davraniyorsun
Soran+1 yılNe alakası var. 25 yaşındayım. Bunun bedene saygıyla ne alakası var? Kendimi seviyorum. Beğenilmek hoşuma gidiyor. Arzulanmak da hoşuma gidiyor. Bakire olamak değersizlik mi ne alakası var
- +1 yıl
Hic evlendin mi
Soran+1 yılEvlenmedim
- +1 yıl
Ozelden musait olunca konuşmak istiyorum istersen bir kiz olarak üzülüyorum senin için
- +1 yıl
Yaptığın zina ve ahlaksizluk kendini kullandirmak
- +1 yıl
Nasil hazmedemiyorsun
- +1 yıl
Beklenti yok ciddu ilişki yok jendini feda ediyirsun kendini ziyan ediyorsun
- +1 yıl
Bak ben feda ettim geri cektim kendimi zor olmali bir kadinin durusu olmali
Soran+1 yılBen deistim. Ayrıca ne alaka ya niye kendimi kullandırmak olsun bende onları kullanıyorum
- +1 yıl
Gozdenur8362 instagram yazar misin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım