Yıllar önce reşit değilken benden büyük erkekle cinsellik yaşandı fakat beni yargılamadan önce olayı dinlemenizi tavsiye ederim. Keza reşit değilken nitekim rıza olsa bile suç iştirak eden bir husus iken benimle yıllarca cinsellik yaşarken baska ciddi iliski içerisindeymiş.
O yaşlarda toy olayları kavrayabilicek durumda değildim böyle bir tuzağa düştüğüm için yıllar geçti hala kendimi bile suçluyorum sucum olmamasına rağmen bana bunları yaşattı baskasıyla mutlu mesut evlenirler yakında.
yıllardır ah edıyorum ne bu dünyada ne öteki dünyada mutluluk yüzü görmesin bana yaşattığının kat kat fazlasını yaşasın Rabbim yanına bırakmasın.
Bir genç kıza bu şekilde oyun oynayıp hayatına bakan birisi mutlu olur mu? Hesabım öteki dünyada kesin görülücek biliyorum ama ben bu dünyadada yanına kalsın istemıyorum, yakınlarım senin o yıllarca döktüğün gözyaşının hesabını allah sormaz mı? Onun işi rast gitmez mutlu olamaz için rahat olsun diyorlar. Buarada o kişiye karsı asla bir duygum yok sadece ahımın çıkmasını istiyorum yıllardır gelecek kaygısı psikoloji bozukluğu daha bir çok şey bunların hepsi vebal ne yaşadığımı bir ben bir allah bilir.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer