Bugün çok tuhaf bir şey yaşadım arkadaşlar anlatmak istiyorum. Beni annem aramıştı, sonra kapattım zannettim telefonu, neyse o telefonu ikimizde kapatmamışız telefon açık kalmış. Sonra telefonumdan malum videolardaki gibi ses belli belirsiz duyulmaya başlandı. Ben de bir yandan telefonun o kilit ekranını aç kapa yapıyorum ses gitsin diye sonra kiliti açıyorum bakıyorum hiç bir video açık deiil. Yemin ederim virüs girdi sandım. Sonra nasıl olduysa telefonun saatlerdir açık kaldığını anladım. Bir kulağıma tuttum sesler yükseldi. Şaşkınlıkla ''anne'' dedim sonda utancımdan kapattım. Ya aynı o videolardaki gibi sesleri gerçekten böyle sesler anne babamdan en azından beklemezdim. Bu da böyle bir travmatik anı. Birkaç psikologla anca toparlarım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Benim anlamadığım telefonu o kadar kurcaladım kilit aç kapa yaptım diyorsun nasıl fark etmedin kurcalarken aramayı?
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte biri duyacak virüs girdi telefona diye panikten elim ayağıma dolaştı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı. Cok normal bence yaslari kac olursa olsun. leyleklerle geldiginide sanmiyorsin herhalde. bir zahmet sen yokken nasi isterseler ses cikartsinlar. telefon kapandiginada dikkat edersin artik sen degil baskalarida duyar falan 🤣🤣🤣
00 Yorumlahaahahaha aynı şeyleri ben canlı canlı yaşamıştım :D
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yaşadın
Soran+1 yılSenin babanla annende mi jony sins le alexis texas a bağlamışlar. Yeminle şu an uyuyamıyorum. Off ya beni duydularsa
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevişme durumuna göre ses ve nefes ritimi değişebiliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılannen baban iş üstünde işte yapacak bir şey yok duymazlıktan gel kerdeş geliyor olabilir yakında yanına 😂 ama kerdeş felan isteme
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ya istemem kardeş
Cevap sahibi+1 yılbence de ileride başına dert olur
+1 yılÇakarken kadının iniltilerni duyup çığlık attırmak zevki 10 a katlar, bende çok zevk alıyorsam inliyorum, heleki kadınların zevkten anırışlarını duymak🤤
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl beklemezdin birakta keyiflerine baksınlar sen evlenince veya bekarken yapmiyacakmisin yapacan e çocuğunun buna sasirmasi saçma degilmi saçma bence
02 Yorumla
Soran+1 yılYapsınlarda o sesler ne öyle
Soran+1 yılÜrktüm yeminle
+1 yılNesi var bunun annen baban insan değil mi
04 Yorumla
Soran+1 yılAnne ve baba onlar ya yapamazlar yok benimkiler yapamaz
- +1 yıl
Saçmaladın bir tık. Fazla muhafazakar yetişmişsin. Onlardan çok kimsenin hakkı yok sevişmeye yılların evli çifti yani onlar
Soran+1 yılMuhafazakar bir ailede yetişmedim amaaaa sesler gerçekten o videodakiler gibiydi, aynısı hatta virüs girdiğini düşündürecek kadar. Kafayı yedim telefonda google a giriyorum hiç bir öyle sayfa açık değil telefonu aç kapa kilit ekranı yapıyorum ses gitsin diye gitmiyor. En son olaya ayılana kadar dakikalarca travma yaşadım. Ayrıca benimkiler ne yapıyorsa yıllardır odasında sessiz yapıyorlardı. Demek ben yokken böyle hoparlöre alıyorlarlar kendilerini.
- +1 yıl
Tamam hiç beklemediğin bir anda hiç tahmin etmeyeceğin bir şekilde bu durumu yaşamış olabilirsin zaten olmaması gereken bir durumdu ama en azından yabancı değilsin. Aile içinde yaşanmış hata. Demekki sen yokken anca rahat rahat brilikte olabiliyorlar. Doğal karşılamaya çalış
Evlenince anneni anlarsın merak etme 😀😃😃
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece annem mi babam da bozkurt gibi uluyordu. Ya tam bir travma diyorum anlıyor musun.
+1 yılniye onlarda cikarabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılannen p*rno mu ızlıyo yani anlamadim
14 Yorumla
Soran+1 yılHayır babamla ikisiydi çünkü anne deyince annemle babam galiba uzaktan uzaktan duydu sesimi bir duruldu ses sonra kapattım zaten telefonu.
Soran+1 yılHem izliyor olsa telefonun açık olduğunu nasıl farketmez bildiğin ben kapatırım diye yatağın yanına bırakmış
Cevap sahibi+1 yılyani cinsellik yaşamalari normal ama senin açindan bi tık şanssızlık olmuş :D
+1 yılAtlatırsın merak etme
00 Yorumla
+1 yılO anki yapılan her dokunuşa kalmış
00 Yorumla
+1 yılBazen inlerim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Niye be olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuh ya cokmu duydun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı