selamss🖤
bazi kişiler sanal sekse oldukça karşı olup ve dahi bunu yapanın kendisine saygısı olmadığını söylüyor. Peki sizce de sanal seks yapan kişinin kendine saygısı yok mudur?

selamss🖤
bazi kişiler sanal sekse oldukça karşı olup ve dahi bunu yapanın kendisine saygısı olmadığını söylüyor. Peki sizce de sanal seks yapan kişinin kendine saygısı yok mudur?

Merhaba,
Neden kendinize saygımız olmasın ki mesela ben bedensel engelleyeyim aktif bir cinsel hayatın yok sağlıklı olarak cinsel olarak biz ihtiyaçlarım var ama evlilik deseniz yok sevgili olmak deseniz yok yani aktif olarak bir kadınla ilişki içinde olma durumum söz konusu olmadığı için bir de genelde her gittiğim yere aileme gidip de çok bir sosyal hayat imkanım olmadığı için sanal sexting yapan insanlar olduğu zaman yapıyorum bu saygısızlık değildir iki tarafta istedikten sonra zevk aldıktan sonra neden olmasın ki şimdi bazı insanlar sanal cinselliği saçma görüyor olabilir o onların tercihidir, nasıl mesela aktif cinsel yaşamda insanları çeşitli fantezileri varsa sevdiği yönler varsa mesela kimse soft sever kimisi hard sever, ya da kimisi farklı cinsel pozisyonları sever yani sonuçta insanların tercihi farklı olabilir sanalca sevdik de öyle bir şey yani herkese veya bir kısmını zevkli gelmeyen herkese zevkli gelmeyecek diye bir kural da yok, şahsen ben bu durumdan çok zevk alıyorum hatta konuştuğum insanlar kızlar bir daha bir daha istiyor çok da zevk alıyoruz yani o zevk almadığını saçma olduğunu söyleyenler nasıl yapılacağını bilmediği için bence herkesin tercihi kendine göre değişir.
Hayır alakası yok, belki ilerisi için hazır değildir belkide karşı taraf ile sadece sanaldan bir birlikteliği vardır realde hiç görmemiştir ama ondan o ilgiyi o isteği duymak onu mutlu etmiştir belki sadece kendini değerli hissetmek istemiştir.
💙💛
Bunun kendine saygı veya saygısızlıkla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Ancak sanal seks kavramının bana cazip gelmediği ve hitap etmediği de bir gerçektir. Yazıyla seks olmaz bence. Seks birebir yaşanarak olur.
Teşekkürler
Saygılık ya da saygısızlık bir durum olduğunu düşünmüyorum bunun.. Tercihler diyelim.. Biriyle bir şey yaşamak istemiyor olabilir kişi.. "Temas olmasın ama zevk alayım, başkasını arzulayayım ve arzulanayım" düşüncesine sahip birisi de olabilir. Saygı duymak zorundayız.. Ya da belki " bekâret " kavramina önem veren biridir..
Kendini sekstingle avutuyor da olabilir bu kişi, daha önce seks yapmış olup şimdi partneriyle uzak mesafe ilişkisi içerisinde de olabilir.
Ya da sekstingden gerçekten zevk alıyor da olabilir.. Düşüncelerini okuyamayiz.. İşte bu yüzden tercih..
Bazen bazı kişiler için seksting bir eğlence gibi olabilir..
Bazen de zaman kaybı, boş ve sadece bir hayal..
Bazı kişiler için ise farklılık
Ya da bazı kişilerin tek gerçeği
Bilinmez..
Cevap
12Cevap
Hayır sadece sanal çok gereksiz
Hiç öyle düşünmüyorum kendi adıma benim hiç ilişkim olmadı bı süre sonra da insan videolardan sıkılıyor güzel bı çözüm bence.
Birisiyle birlikte olmak tabiki sextigin çok çok ötesinde ama o daha saygısızca bence bı insan bir kişiyi sever ve bir kişiye ait olur şimdilerde kimin kaç kişiyle birlikte olduğu belli değil sevgili olup iki gün sonra ayrılıp başkalarıyla birlikte olmak bence insanın kendine saygısı olmadığı gösterir bu arada kimse için söylemiyorum ya da kimseyi yargılamiyorum kimse yanlış anlamasın beni herkesin kendi düşüncesi özgür iradesi var isteyen istediğini yapar. Saygılar sevgiler...
Saçma bir düşünce. Bunu diyen insanlar genelde ya kendini çok bir şey sanıyordur ya da erişemediği ciğere mındar diyordur.
İnsanlar karşılıklı olarak birbirini tatmin ediyorsa bunun sanal olması neden rahatsız ediyor ki? Hayatlarınız sanal üzerinde zaten
Istey3n istedigini dusunsun yalniz yapmaktansa biriyle bubsekilde uapmak cok daha zevkli. Bunu diyenler kaliplari olanlardir
Sanal seks yapan, ömründe karşı cins görmemiş çılgın bakir/bakirelerden oluşan ergenlerden ibarettir, bir ergenin kendine saygısı olamaz
Ne alakası var. Ben yapıyorum gayette kendime saygım var.
Hayır bence herkes farklı yollar ile tatmin olup zevk alabilir
Bence de kötü bir şey çünkü ne tarz yerlere düşeceğini bilemez kimse görüntülerinin.
O karşı olanlar büyük saçmalamış, başkalarının zevk aldığı şeyler hakkında böyle küstahça düşüncelerini belirtmiş olmaları hadsizlikten başka bişey değil
Hiç alakası yok p*rno izleyeceğini sanaldan birileriyle rahatla daha mantıklı
Eziklik olarak görüyorum. Geçmişte ben de yapmıştım evet, bu düşüncem kendim için de geçerli.
seks sevdir bunun sanalı da yapılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?