Yılbaşının simgesi olan kırmızı çamaşırlar cinsel hayatımıza renk katar mı?
Kırmızı aşkına❤️

Yılbaşının simgesi olan kırmızı çamaşırlar cinsel hayatımıza renk katar mı?
Kırmızı aşkına❤️
Katmaz mı… En tahtik edicidir o… Ateş kırmızısı, elektrik kırmızısı belki nar çiçeği kırmızısı olmalı, varla yok arasında, yumuşacık narin incecik, parçalanmaya hazır tek kullanımlık olmalı bol dekolteli tüllü dantelli esnek çok esnek olmalı. 👙 ❤️🔥😎
Hoş Bi görüntü olabilir ama bence eşlerin birbirine ısınması renk katar olaya bide ben tamamen çıplak olmayı isterim yatakta sevişirken herkesin kendi kararı.
Cevap
66Cevap
Renk katan şey malzeme değil tutku ve çekimdir istemektir
Cinsel hayata iç çamaşırlarından ziyade duygular renk katar diye düşünüyorum.. Keyifli geceler..
Mavi ton olsun kırmızı sevmem
Renk katan bence renk değil daha çok arzu ve tutkudur
Bence bunun için önce bir partner olması lazım ki ondan sonra Kırmızının tadına varalım Öyle değil mi
Gerçek zevk sahipleri seksi çamaşırların kırmızı değil siyah olması gerektiğini siyahın daha çok haz verdiğini bilir. Kırmızı ne öyle köylü gibi.
işte aradığım yorum
Hiç sevemedim şu kırmızıyı.. Siyah ya da beyazla gelsin 🥰
Tabiki renk katar güzel bir koku havada sonra Los ışık ve güzel bir müzik sevdiğin arzuladigin kadın yatağın yanında güzel bir menü ( en güzel menü koynunda ama ) sabaha kadar hem. ruhun doyacak hemde nefsin
Kırmızı iç çamaşırı giyip karşıma dikilen kadın iktidarsızlık yaratır bende :D
Kızmızı evet güzel renk beyaz tende güzel duruyor :) Tanıdığım erkekler genelde siyah seviyordu.
@ggk222 :D ben ruh halime göre hangi renk istersem onu giyerim :) mavi ve beyaz hoşuma gidiyor daha çok :D
:D zaten önemli olan Cilve, istek, arzu, istek :D giymekle iş bitmiyor :D Ama ben hazırlanırım seviyorum :D sadece vücut çorabı çok bunaltıcı geliyor :D
@ggk222 :D sevdiklerim onlar bi dolap var :D seçmek isterse :D ama ben mutluysam mutlu ederim :D zaten sıkıntı yok
@ggk222 potansiyelin yüksek herhâlde :) :D
@ggk222 hm anladım :/ durum vahim desene evlenecekte kız bulmakta zor bu dönemde :/
@ggk222 :D önemli olan cinsellikte iyimi işte :) aşk bi yerde yerini saygı sevgiye alıyor zaten :)
@ggk222 kadın olduğunu gördüğünde şaşırma :D
@ggk222 :D ilk günden korkutma :D sonra pişman olursun :D kadının yönlendirmesi daha güzel bence :D yatıp seni bekleyecek hali yok :D tabi bunlar zamanla olur :)
@ggk222 :D bu kararın çook değişecek :D onun çareleri var ya :D sıkıntı yapma
@ggk222 :D ilkinde acıdan bir şey anlamaz ilk defa yaşıyorsa :D neyse kendine cici bak :D
@ggk222 :D
@ggk222 yazsam da beni göremezsin :D o yüzden yazmım dedim :D
@ggk222 :D :D
Pembede hoş oluyor
Bence mükemmel oluyor yatakta özellikle kadının giymesi
Erkek mi giyecekti bide 🙂
Yilbaşi yilsonu yilortasi, kirmizi, siyah pembe, mor. Geçin bunlari, ergen muhabeti bunlar. Gönüller 1 olsun, aşk olsun.
Arzulu ve tutkulu anlarda çamaşırı kimsenin gözünün gördüğü yok. Yılbaşında kırmızı şart değil , güzel olsun yakışsın yeter.
Renk katan iç çamaşırı değil diyen arkadaşlar, sıradan günlük iç çamaşırlarıyla gördüğünüz partnerinizi eminim çok arzuluyorsunuzdur. 😄
hergün aynı rutine girince arzular azalıyor maalesef. günlük kıyafetlerle çıkar eşimi tahrik ederim diyorsan çok doğru düşünmüyorsun derim. sonra adam süslü kızlara neden gidiyor, bakıyor diye düşünür dururrsun. bu erkek için de kadın için de geçerlidir. kendine bakacaksın, özen göstereceksin. seksi sıcak tutmanın yolu budur. kelebek
Haklısın
Tutkulu kadinlar her daim seksi ic camasiri ile gezer 🙂
herkese kırmızı çamaşır yakışmaz kişi kendine yakışanı giymeli sarışınlara siyah tanga daha çok yakışıyor mesela
Ben bile kırmızı giyince kendimden tahrik oluyorum
Okadar mı iyisin bee
O kadarmi iyisin
Aydan yaz bana
Sen kendini bide ciplak gor
Renk tercihi zevke göre değişir.. Mesela ben beyaz tende kırmızı renge bayılırım
Allah var hiç ilgimi çekemiyor kırmızı siyah favorim😋😋
Kırmızıdan çok Calvin Klein siyah tangasi renk katar tavsiye benden
Ben kırmızıyı bir türlü sevemiyorum. Benim için siyah. Ama genelde tercih edilen renk kırmızı.
Siyahın aseleti ayrı tartışılmaz tabikide
@06romeo olabilir ama ben siyahciyim
Kırmızı birçok şeye aciklayamacak cevapları sunar bencee
Kırmızı saten... veya siyah👍🏻
Renk katar kırmzı olmazı olmaz daha çok hoşlanıyorum kırımıziyi gorunce
Erkekte katar mı bilmem. Kızlar katar mı? 😄
Olay çamaşırda ya da renginde değil bence. Önemli olan tutku ve arzu...
Siyah ve beyaz renk tercih ederim cinsellikte özellikle transparan kıyafet
Tek başına değil siyahın da tonları olmalı kırmızıda
Kesinlikle katar.. o gece ortamın biraz loş ve sakin olmalı..
İş renkler de değildir onu giyen kişinin isteği ve arzusuna bağlıdır.
Kuş ötmüyorsa istediğin kadar kırmızı Giy fark etmez
Ben doğal şeyleri seviyorum. Siyah çamaşırla geleni geri çevirmem.
Katar katarda partner yok simge yapacağım, nolacak şimdi
Şahsen ben kırmızı değil daha farklı renkler hoşuma gider beni tahrik eder
üstüne yakıştıktan sonra her renk gider bence. çamasırın tarzına bağlı
O rengi renk yapan içinde ki kadındır. Önemli olan kadını görüp kudurmak ve kudurtmaktır.
İllaki yılbaşında diye bir kural yok her zaman giyilebilir ben seviyorum giysin tabi
erkek için tutkuyu çağrıştırıyor o kesin. Kadını da daha özgün ve seksi kılıyor. Haliyle kırmızının anlamı eşittir ateş olduğundan cayır cayır yanmaya hazır ikili çıkıyor ortaya
G. tümdeki Noel Baba ile ne kadar seksi olabilirim ahahahah
Bi kirmizi renk katacaksa hic katmasin daha iyi
kırmızı çamaşırlar cinsel olarak bana etkisi yok
Cinselliğin rengi istek tutkudur kırmız maviyle bir alakası yok profil güzelmiş
herşeyi katar )))
Kesinlikle evet
Ben siyah beğeniyorum
Ben siyahın kadınıyım.
Ben siyah rengi seviyorum partnerim siyah giyerse daha çok istekli oluyorum
Kayabilir farklılık olur
Kırmızı Duyguları kamçılar herzaman
Kırmızıyı sevmem
bordo lacivert beyazın efsanesi
Ben kırmızı sevmiyorum 😅
Sanmam. Siyah daha keyf verir
heyecan ve zevk katar
Heyecan katar ;)
Varsa yilbasinda benim için giyebilirsin renk katarsin geceme
Bu kadar beğendiler bence bir şanssss
Çamaşır pek renk katmaz. Ama yinede paçalı don olmasin
Başta siyah ya da beyaz ekru en iyisidir. Sonra diğer renkler gelir. Birde iç çamaşırının tasarımıda güzel olmalı sadece rengi yeterli olmaz.
En sevmediğim renk
Kesinlikle
Kızmızı iyidir
şans getirsin diye giyiyordum bi ara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?