Arkadaşlarımın geneli cinsellik yaşamış, sevgilime haksızlık mı ediyorum?

26 yaşındayım ve ilişkim bir süredir var daha önce hiç cinsel birliktelik yaşamadım. Kız Arkadaşlarımın çoğu yeni yeni öğreniyorum ki birlikte olmuşlar çok şaşkınım. Kimi evlilik yolunda yaşadıkları insanla kimi ayrılmış. Ben sevgilimi çok seviyorum ve evlenmek istiyorum aslında ama ondan bir eminlik göremiyorum , hayatımı birleştirmek istediğim insanla yaşamak istiyorum. Sonrasında pişmanlık yaşamak istemiyorum. Hassas ve duygusal bir insanım. Normalde asla evlilik öncesi sevgilimle olmam diyordum ama bilemiyorum hiç yapmaz dediğim insanlar bile yapmış. Sevgilimi de çok seviyorum ve arzuluyorum aslında bir noktaya gelip o olayı yapmamak artık benim zorlanmama sebebiyet veriyor. Sevgilime haksızlık mı ediyorum sizce birlikte olmamakla?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben sevgilimle birlikte oldum ve benden ayrıldı 2 ay sonra ayrılalı da 6 ay oldu … Çok üzgünüm … her yerden silmiştim 6 ay önce onu. Şimdi iş hesabımdan story atmıştım açıp ona bakmış. Göreceğimi bilmiyor mu üzüleceğimi.. içim yandı. Takip etmediği halde açıp bakmış … içim yanıyor içim
Arkadaşlarımın geneli cinsellik yaşamış, sevgilime haksızlık mı ediyorum?