+1 yılÖncelikle bir erkek kafasıyla konuşuyorum.
Ben bi kızı seviyorsam o kızdan cinsel anlamda çıkar menfaat gözlemem 5 yıl sevgili kaldım bu süre içerisinde en fazla öpü*tüm ilerisi olmadı ne ben daha fazlasını istedim ne o verdi. O bana cinsel anlamda yaklaşmadı diye de asla ne bir baskı be de bir ısrar oldu bende ona karşı. Hatta şöyle bir şey söyleyeyim sana benim şuanda evli olup 2 de kızım olmasında ki en büyük sebep eşimle ilişki yaşamasam evlenmiş olmam. Emin ol ki cinsellik kapısını açtığın anda ilk başlarda sürtünme yolu ile yapacaksınız daha sonra o daha ileri gitmek isteyecek ve cinselliğin tadını alan sen buna başlarda karşı koyup sonralarda arzu ve merakına yenilip ona evet diyeceksin ve bu olay ten tene defalarca cinsellik yaşamaya kadar gidecek. Ee gelelim asıl meseleye bi kadın BENCE bana sırf onu seviyorum diye bedenini açıyorsa o kadını karım yapmam. Benden önce de başkasıyla birlikte olmuştur çünkü. Birlikte oldukça ilişkinde bi zayıflık ve ilişkimin sadece cinsel çıkar üzerine kurulmuş olduğunu öyle olma da bile hissedeceksin yapma sakın.
Şimdi de kız babası olarak konuşuyorum.
Yıllarca gözüm gibi baktığım , o ağladığı zaman birlikte çocuk gibi ağladığım, bir şey istediğinde alamayınca içim içimi yediği , onun mutluluğu için her türlü güçlüğü göze aldığım, nekadar babası olsam da ergenlik dönemi başladığından itibaren ona bir yabancıya davrandiğim gibi odaya kapısını vurarak girdiğim , bi istediği olduğunu annesine sordurup öğrendiğim namusuna taparcasına önem verdiğim manevi sağlığı için gözümü kırpmadan herşeyi yapabileceğim canım dan çok sevdiğim kızım 20 yıl boyunca kendisine karşılıksız sevgi gösterilen hayranlık duyan aile bireylerini hiçe sayıp en fazla 4 5 yıl tanıdığı aynı evde bile aylarca kalmadığı huyunu suyunu bilmediği sırf onu çok seviyor diye onun üzüldüğünü düşünüp ona bedenini vermeyi düşünüp hatta veriyorsa o kıza da beynine de yazıklar olsun lanet olsun o kız ben bilmeden bile böyle bişey yapıyorsa Allahım ona gün yüzü göstermesin başka biri demiyorum.11 Yorumla- +1 yıl
Okuduğun için teşekkür ederim biraz olsun duygularına dokunup fikrini değiştirdiysem ne mutlu bana
En İyi Cevaplar
Şart ne olursa olsun sen kimseye uyma güzel kardeşim o şunu yapmış bu bunu yapmış kim ne yaparsa yapsın herkesin yaptığı gene kendine sen kendi yoluna bak onun için yanlış bir karar verme sonra geri dönüşü olmayan bir yola girersin kendini sevdiğin kişi için sakla koru kolla birliktelik için evliliği bekle ve karşındaki kişinin sana bu konuda şart koşmasına müsaade etme şayet öyle bir talebi varsa zaten varsa sıkıntı var demektir seven kişi asla şart koşamaz sabreder hadi kal sağlıcakla...
00 Yorumla
+1 yılBu kadar aman aman bir mesele olmamalı. Herkes günün birinde bunu yaşıyor, bunun bir tabu olarak görülmesi bana mantıklı gelmiyor. Bir çok kadın yapmadım demesine rağmen yapmış olabiliyor veya bir çok erkek de öyle. Bazı şeylerin tespiti mümkün değil. Cinsellik sağlıklı ilerlemediği için kimi insan ayrılıyor şu dönemde. Dolayısıyla önceden yaşayıp, olası problemlerin önüne geçmek de bir hayli mantıklı geliyor bana. Yine de tercih sizin.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar biriyle beraber oldu ya da olmadı diye bunu yapmayın zaten.. Kendi özgür iradenizle istiyorsanız beraber olmalısınız.. Millete göre yaşamıyoruz ve bizim kararlarımızın bedelini de millet ödemiyor.. Kendi yaptığınız şeyin mesuliyetini kendiniz alacaksınız.. Buna göre yola çıkın derim.. Hayatınızdaki insanla bu durumu yaşadıktan sonra ayrılırsanız eğer neler olur ve bu sizi nasıl etkiler buradan yola çıkabilirsiniz.. Keyifli akşamlar..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sadece sevgilini düşünerek hareket etmen kendine haksızlık olur. Birde ayrılırsan daha da pişman olursun. Sende arzuluyorsan yan yana geldiğinizde ileri gitmemeye çalış. Ciddi evlilik konuları da açman gerekiyor. Sevgilinin ciddiyetini ölçmen gerekiyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılİyi de artık millet zaten 16 yaşında başlıyor ki yani çokta kendi kendini kısıtlamamak lazım.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSonrasında pişman olacağım birseyi baskalri yapmış diye yapmiyacaksin herhalde
00 Yorumla
+1 yılKizim sacmalama. Delinin pesine gitme. Ben dershanedeyken ucuk kacik bi arkadasim oldu. Kiz pislige giderken diger kizi hep gotururdu ben gitmezdim. Bigun banada gel sevgilim evine gtcem gel dedi gitmedim. Sey dedi ben bi b*k yersem yanima illa birini suruklerim oda yapti die pisman olmayim die dedi.
O oldu onu duydum ya hickiz arkadasimla samimi olmadim evden okula gttim. Unide kimseye guvenmedim herkes afedersin bk yolundaydi. İki bak arkadaşım hayatini karartma. Bence arkadas ortamim degismeli.
62 Yorumla- +1 yıl
@alikutlu amin kardesim allah kimseyi yolundan sasrtmasin
+1 yılBu bir tercihtir. Yaşamak bişey kaybettirmiyorsa, yaşamamakta kaybettirmez. Birileri yapmış, yapıyor diye bu da yapman gerektiği anlamına gelmiyor. Sen böyle mutlusun. Sevgilinde böyle mutlu ki senden böyle bir beklentiye girmeden devam ediyor.
Cinsellik yaşı 16 ya düşmüş. Bu hiç iyi bişey değil. Bazı şeyler doğru insanla doğru zamanda yapılmalı. Sırf yaşamış olmak için yaşamamak lazım. En doğru zamanda yapılandan daha güzeli yok.
Yaptıgın içinde pişman olmamalı, yapmadığın içinde pişman olmamalısın.
30 YorumlaSenin kararın
Hayır ne haksızlık ediyorsun ne de haklılık ediyorsun
İstemiyorsan zaten zorunda değilsin
Sırf başkaları yapıyor diye haksızlık yaptığını anlamına gelmez
Mesela ben 26 yaşındayım
Benim arkadaşım 17 yaşındayken sevişmiş ben sap kalmışım kendime haksızlık mı ediyorum
Ya da sevgilim var
Arkadaşım 20 yaşında sevgilisi 18 yaşındayken sevişmiş
ben 26 sevgilim 23 hala sevişmedim ben mi ona haksızlık ediyorum yoksa o mu bence hiçbiri ne haksızlık var ne de haklılık var00 YorumlaOffff çok önemli bir şey gibi bakmayın bu cinselliğe. Yok sevdiği insanla olucakmış da yok daha önce yaşamamış da. Bakınız yurtdışındaki insanlar bu konu hakkında konuşmuyor bile artık. Adamlar rahat. Hiç umrunda değil hiç yaşamamış mı 10 kere mi yaşamış 100 kere mi yaşamış falan. Abicim ben de yaşamadım ama sor umrumda mı? Hayır. Benimkisi korkudan ileri geliyor. Bende gymnophobia, genophobia, HIV kaynaklı nosofobi ve femme fatale çekincesi gibi durumlar var. Buna rağmen umrumda değil hani.
10 YorumlaKendi hayatını, düşüncelerini, birilerine göre şekillendirmek bana göre saçmalıktan başka bir şey değil. Benim doğrularım kimseye uymak ya da doğru gelmek zorunda değil. Ben inandığımı ve bildiğimi yaşarım.
Sen de bence çevrendekilere bakarak böyle ciddi bir şeye karar verme. Yaşadın ve pişman oldun diyelim, sonuçlarına o arkadaşların değil sen katlanacaksın..20 Yorumla
+1 yılCok saskinim.. yorumlari okudum.. ve 😳
„Kendini mahrum birakma“
„Nasil Durdun“
Gibi yorumlara inanamadim.. nerde kaldi bizim degerlerimiz?
Bana sorarsan en dogrusunu yapiyorsun..
üstelik duygusal ve hassasim demissin.. bekle helalinle yasa yasiyacaklarini.. sonrasinda pismanlik yasayip üzülücek olan sensin.41 Yorumla- +1 yıl
Zaten sevgili olduğu için bir yere kadar yaşamış bazı şeyleri. Yani o yola zaten girmiş.
+1 yılsevgiline güvenmiyorsun o yüzden bir şey yaşama derim. ayrıca aktif bir cinsel hayatın sorumluluğunu da alacak gibi değilsin.
Cinsellik yaşadın diye karşı taraftan bir evlilik garantisi bekliyorsan hiç o işlere girme derim.
Etrafındakilere gelince, tercih onların hayat onların. Bunda şaşılacak bir şey yok20 Yorumla
+1 yılPişman olma. Seviyorsan ve onun da sevdiğini düşünüyorsan yaşaman gerektiğini düşünüyorum. Yaşarsan ve ayrılırsan da pişman olma. Yaşadığın anda ve o dönemde mutlu olduğunu düşün. Kullanılmış hissetme karşılıklı yaşadınız. İlerde başkası ile sevgili olduğunda seni bu konuda yargılamasına da izin verme. Bu senin hayatın ve senin bedenin. Duygu üstüne olmayan cinseliğin insana zarar verdiğini düşünüyorum ama ortada duygu varsa yaşamalısın.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe haksizliği sacmalamaa. Sakin öyle acima duygularina filan da girme. Bak islam neden nikahı bekle diyor senin icin benim için her insan için belli olmaz cunku ne olacağı belki de evlenmeyeceksin. Sanki susuz nu kaliyor niye haksizlik diye dusunuyorsun? Arkadaslarinin yaptiği çok yanlis ama herkesin kendi günahı kendi bilir. Sen bulaşmamişken bu günaha daha d bulasma
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBirileri yanlışın içinde boğuluyor diye sende aynı deryaya kendini atmamalısın... her koyun kendi bacağından sonuçta... arkadaşların yaşamaış ama ilişkileri ne kadar kaliteli ve uzun vadede gidebiliyor mu sen ona bak.. sonuçta erkekler ilişkiye girince ayrılmak ister genelde bazı şeyler zamanında güzel...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Kesinlikle uzak durmalısın ve kendini evliliğe saklamalısın.
Nikah masasından bile dönülen ilişkiler olabiliyor.7,8 yıllık ilişkiler bitebiliyor. Ne olacağı belli olmaz. Kendini hayatını adayacağın, ömrünü paylaşacağın eşine saklamalısın. Evliliğe özel olmalı cinsellik
Elalemin yaptığına falanda bakma her koyun kendi bacağından asılır sen kendini hayatına odaklan boş ver elalemi00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden yaptığın zaman ilerde ayrılma gibi bi durum olabilir. Bu yüzden kesinleşmeden yapma derim. Nişanlı olmak bile kesin bir şey değil bu yüzden evliliğe sakla. Cinsellik olmadan da ilişki yürüyor, yürüten yürütüyor eğer çok arzuluyorum, dayanamıyorum diyorsan sana kalmış.
00 Yorumla
+1 yıl60 yasina kadar evlenmedin diyelim bunu hic bir zaman yasamayacak misin? Aynı meyveyi yerken dahi her yaşta farklı lezzet aliyorsun. Sen 20 li yaslarin basinda yasayacagin duygular ile 35 li yaslarda yasayacagin duygular ayni mi olacak zannediyorsun? Olur diyorsan beklemeye devam et.
00 Yorumlabence kendine haksızlık ediyorsun öncelikle. kimsenin inancını ya da içinde yetiştiği örfü adeti bilemem. bana bir imzaya bu kadar anlam yüklenmesi saçma geliyor. bu kadar büyük anlam yükleyince sonra beklenti de peri masalı oluyor. gerçeklik bununla örtüşmeyince de gelsin ömür boyu mutsuzluk, tatminsizlik hissi, boşanmalar, aldatmalar, kavgalar, gürültüler...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Haksizlik etmiyosun yapmak zorunda degilsin. Ama evlenecegim insanla olsun dusuncesini de birak. Cunku cevrendeki arkadaslarin gibi evlenecehmgin insanda mjhtemelen yasamis olacak. O yuzden bekaret sorun olabilir ama onun disinda yakinlasabilirsin. Yani sadece kendine sor istiyo musun diye.
00 YorumlaBu yasına kadar beklemişsin yapmak veya yapmamak senin elinde ama evlenmek istiyorsan o tatlı ve güzel ânı ölümsüzleştirmek için yapmamanı tavsiye ederim açıl evlenmek istediğini söyle ona göre devam et hayatına. belki evlenmicek? eğer ki muhafazakar biriysen dikkatli ol derim.
00 Yorumla
+1 yılBence bugüne kadar yaşamadınsa bundan sonra da garanti belgen olan nikah cüzdanı eline almadan da yaşamamalısın. Açık kapıdan giren çok olur ve gireninde içeriye pisletini olur. Bakire olmak değerlidir. Dün hayatında olmayanın yarında hayatında olacağının garantisi yoktur. Evlilik isteyen ve ciddi olan hiç bir erkek bakire kızla yatmak istemez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de böyleydim seni çok iyi anlıyorum canım , bu konuda uzun uza da anlatabilirim ama özetlemem gerekirse içinden geleni yap herşeyi bütünüyle düşün derim ! Her açıdan her şekilde düşünmelisin, uzun uza konuşmak istersen de sor ne istersen , gördükçe yazarım
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBütün her yönüyle düşünmeden yapmasaydın kız keşke 😔 neyse olan olmuş buna takılı kalmanın faydası yok sonuçta boş ver çok da üzme kendini
Soran+1 yılNişan muhabbeti yapıyorduk artık.. çok sevdiğim ve haksızlık ettiğimi düşündüğüm için yaptım şu an ruhum sızım sızım sızlıyor
Soran+1 yılPişmanlık değil ayrılık yüreğimi yaktı mahvetti
Soran+1 yılO benim her şeyimdi benim ilkimdi özeldi insan bunu düşünür hiçbir şeyi düşünmese bile … boynunda ağladım lütfen ayrılmayalım diye benden ayrıldı. 6 ay sonra da sindirmeye çalışıyorum gelip bir şekilde ben burdayım diyo :(
Bu zorunluluk değil bir tercihtir. Sende kimseye bakmadan kendi tercihini yapmalısın. Yaşamanın da artısı ekşisi var yasamamaninda. Kendi kuralların aile yarının dini kurallar vs vs kendine göre analiz edip tercihini yap ancak unutma ne tercihi yaparsan yap bu senin kararın ve herkes buna saygı duymak zorunda çünkü sen sensin..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana anlık zevk verebilir hoşuna da gidebilir ama terk edildiğinde kullanılmış hissedersen bu çok kötü ama bazıları artık kullanılmış hissetmiyor bu devirde kullandım diyor artık bu seviyelere kadar geldik insanlar zevk almaktan memnun hiç için duygusal boyutuna bakan yok yazık gerçekten
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZina bu arkadaşlar nerde yaşıyorsunuz nasıl yetiştiriliyorsunuz da bu kadar yozlaşabildiniz inanamıyorum bazen. 3 günlük dünya, hesabını veremeyeceğiniz işler yapıyorsunuz. Dini boyutunu da geçtim, bedeniniz özel. Onu sakının, seçici olun biraz ya. Anlık heveslere meze etmeyin kendinizi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer koyun kendi bacağından diyorum. Arkadaşlarının kendi tercihleridir bu. Kimseye haksızlık etmiyorsun, seninle cinsellik istiyorsa evlenme yoluna gitsin. Ama bunların ötesinde evlenilecek biri mi sana uygun mu bu da önemli tabiki. Çevrede fazla görünmese de senin gibiler de çok var bu gayet normal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSakın bir şey yapma bence ayrılırsanız üzülürsün bu kişilik meselesi ayrıca sevgilinin nasıl tepki vereceğini ne yapacağını bilemezsin huyu değişirse kendini kullanılmış gibi hissedersin psikolojin bile bozulabilir kötü sonuçlar olabilir belli ki rahat birisi değilsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılOrtalikta namuslu kız kalmamış artık erkeklerden beter hale geldiler önceden erkekler kizi yataga atardi simdi kizlar erkegi yataga atiyor birileri yazmis 16 yasina kadar indi diye o yanlış 13 yaşına kadar indi
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl26 yaşına kadar hiç mi yapmadın ya. Bu iyi bi şey değil. Kendini mahrum bırakıyorsun noş yere. 30 undan sonra seks yapsan nolucak yapmasan nolucak. Gençliğinin tadını çıkar biraz daha da geç olmadan. Ben 19 um ben bile ne zamandır yaptım
457 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHer gelene yap demedim. Düzgün oku
Cevap sahibi+1 yılÖnüne geçenle yapmadım demek
Cevap sahibi+1 yılNe diyorsun ya. Pişman falan değilim ki ne gerek var yapmamaya yani. Biz duygusuz değiliz. Sizden bilmem kaç kat daha fazla zevk alıyoruz. Sen elinle 3 dk da bitirmeye devam et. Yapmamışları isteyen yok zaten. Kendini tamamkayanlar maxxx 15 dakikada bitiyor. Erkek bile demem 2 saat dayanamayana
Cevap sahibi+1 yıl5 dk lık isteyen yok zaten. Hem o dışarıdan saf gördüklerinizin içini görün birde. Yapmamış arkadaşlarıma bakıyorum bi yer hariç yer yeri yapmışlar. Bence saçma. Yani herkes iyi gözükmeye çalışıyor sadece. Rol yapıyor yanii.
Cevap sahibi+1 yılTamam zaten olmayan arkadaşlarım. Ama sevgilisiyle uyumak olsun ab. za gibi erkek bakmak olsun dedikodu olsun hepsi var.
Cevap sahibi+1 yılYaşamamış kişi=ab. za bu her şeyi açıklıyor
Cevap sahibi+1 yılBen konuşurum bana fark etmez. Yapmayan kişiler daha doğrusu kandıran kişiler diyip daha açık olsun genelde ab. za oluyor. Soran kişiye bi şey dediğim yok. Bence beklemesi saçma olmuş. 6 yıllık gençliği gitmiş yani. Bi yaştan sonra yapsan ne yapmasan ne. Hem bakalım evlendiği kişi ilk günkü gibi kalacak mı. Belki anlaşamayaklar. Hatta belki ölecek yani yaş 22 yolun yarısı derler anlatabildim mi
Cevap sahibi+1 yılYa bi zahmet korunun onu da mı ben söyliyim
- +1 yıl
22 yolun yarısı derler derken?
- +1 yıl
@MarcusAntonyus senaraya girme arizona kertenkelesi
Cevap sahibi+1 yılFazla değil ya. Ben kızlarla da yapıyorum
- +1 yıl
@alikutlu Anlamadım?
- +1 yıl
@alikutlu Niye arizona kertenkelesi dedin?
Cevap sahibi+1 yılSen bakma ona ya. boş ver
Cevap sahibi+1 yılYa 15 yaşında mısınız soru varsa sorun yoksa dağılın çocuk kavgası çekmek istemiyorum
- +1 yıl
Yuuh kızlarla da mı yapıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılKızlarla öylesine ya ilgi duymuyorum normaldeee.
Cevap sahibi+1 yılHatta erkeklerden çok kızlarla oldu ama öylesine dediğim gibii. Hem bunu yapan denk gelmiş olman lazım. Siz hangi şehirlerde yaşıyorsunuz ya
Cevap sahibi+1 yılÇoğu kız yapıyor bunu. Kastettiğim şey ilişki değil.
Cevap sahibi+1 yılEskişehir
Cevap sahibi+1 yılDoğu tarafı da değil aslında. İstanbul'da mı büyüdün ailen nereli
Cevap sahibi+1 yılTuhaf. Düşüncelerinle öyle sandım. Irkçı falan değilim zaten.
Cevap sahibi+1 yılEskişehirde yaşıyorum. Bi tarafım türk değil. Annem türk
Cevap sahibi+1 yılHayır
- +1 yıl
Bence bu adamla görüşme, döver bu seni
Cevap sahibi+1 yılNe dövmesi
Cevap sahibi+1 yılKim kiminle görüşmesin
- +1 yıl
Konuştuğun kişi işte, sana yürüyorda
Cevap sahibi+1 yılNe diyorsunuz ya biriniz diğerine arizona kertenkelesi diyor diğeri ona döver o seni, yavşıyor sana diyorr
Cevap sahibi+1 yılNe anlatıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılHem yürüdüğün kişiyi niye döversin?
- +1 yıl
kac yasında yaptın ılk
Cevap sahibi+1 yılİlk yaptığımda baya küçüktüm yanlışlıkla yaptım
- +1 yıl
hımm kendı kendıne mı oldu
Cevap sahibi+1 yılTravma sonrası oldu ben daha çocuktum karışık mevzular burada konuşulacak şeyler değil.
- +1 yıl
tamam yazabılırsın oz el den
Cevap sahibi+1 yılYok kalsın sağol
- +1 yıl
ok sen bılırsın
- +1 yıl
zorla mı yaptılar
Cevap sahibi+1 yılYok
Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı. Sorunun içeriği ve bu soruyu sormana sebep olan duruma bakılırsa yaşamaman çok daha yerinde olacaktır. Hayat bu belli mi olur, ayrılırsınız evlilik olmaz yürütemezsiniz vs. Böyle bir senaryoda pek bunu kaldırabilecek biri değilsin sanki
00 Yorumlahaksızlık değil bu her insan yaşamak istemez arkadaşların yaşadı diye sende yaşamak zorunda değilsin emin değilsen yaşama hadi yaşadın diyelim ayrılınca nasıl etkiler ilersi için bunu düşün ona göre karar ver
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle böyle bir şeyi düşünmeyin. Evlenmeden ilişkiye girerseniz sorun yaşarsınız. O arkadaşlarınızın da pek çoğu sorun yaşayacak. Bu kadar kadın neden diktiriyor sanıyorsunuz? Bekaret önemsiz olsa kim niye diktirsin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendine haksizlik ediyorsun neden cinsellik sadece erkek icinmis gibi dusunuluyor? Cinsellik senin ihtiyacin. Ama eger ki kendin yasamak istiyorsan yasa baskasina bakarak degil.
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar tabi temiz görünmek için birbirine bol bol yalan söylüyor. En yapmaz dediğin arkadaşlarının fantezilerini ağzın açık dinlersin bir gün. Boşuna zulmetme kendine güvendiğin yıllarını verdiğin erkekle adam akıllı seksini yap
00 Yorumla
+1 yılDiyelim ki ayrıldınız yaparsan o zaman ileride eşin olacak kişiye haksızlık yapmış olursun, bence bu hepsinden daha önemli. Mahremini gizlediğin sürece değerli olursun ve peşinden koşar bunu unutma.
00 YorumlaArkadaşlarına göre hareket etmek zorunda değilsin istiyorsan yaparsın tabu olarak görme bunları sevgilin de çok istiyorsa bunları sorun etmeyecek birisiyle devam edebilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik yaşamak için evlenmeyi beklemek bana göre saçma , evlilik zor süreç çoğu erkek bu yükü almak istemiyor, oyuzden yasa hayatini
20 Yorumla Sevgilime haksızlık ediyorum düşüncesi şeytanın sana vesvesesi SAKIN yapma evlendikten sonra helalin olursa istediğin zaman yap arkadaşlarına bakma sen
02 Yorumla- +1 yıl
Helalin var gral.. seven sevdigine helal bakar; seven sevdigini iffetsiz hale düşürmez.. yüzde seksen erkek yattığı kızla gelecek kurmaz.. bakire olduğu halde bile sakınamayan ilişki kurduğu herkesle yapar zihniyeti ile bakar.. ortada bırakılmayı göze almamalı bi kız.. o ne yaptı bu ne yaptı; o ne dedi bu ne dedi diye bakıyorda Allah buyuruyor diye bakan yok. Allah apaçık iffetsiz demiş helal olmayana, öbürünün yaptığı önemli olmamalı.. bunlar onlara imrenilecek halde olması gerekirken, bunlar onlara imreniyor. Güzel kızım sanada gelince namussuzluktuk helal ile olmayan.. yapacak olursan büyük ihtimal terk edilincede anlarsın
Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Haram kardeşim haram siz Cehennemi çocuk oyunu mu sanıyorsunuz
20 Yorumla
+1 yılİnsanlara bakarak mı hayatını şekillendireceksin? Haksızlık da etmiyorsun emin ol
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden bir şey yaşamayın seni seviyorsa saygı gösterir senden böyle şeyler istemez zaten. Bende henüz kimse ile ilişki yaşamadım hatta bir kızın elini bile tutmadım doğru insan karşıma çıkarsa evlenir yuvamızı kurarız.
00 Yorumla
+1 yılTabimi haksızlık değil. Başkalarına değil kendine haksızlık edip etmediğini düşğn ve yalnış bişey yapma
00 Yorumla
+1 yılBunu şöyle düşün ileride ondan ayrılsan bu yaptığın seni mutlu mu eder pişman mı❓️ Buna vereceğin cevaba göre karar ver.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslında sevgilinle bu konunun sorun olması bile kısmen ilişkiniz hakkında sinyalleri veriyor. Bende ilkimin eşimle olmasıni isterim. Bu daha hem özel hissettirir hem de daha günahsız. Bu konuyu sevgilinle konustun mu?
00 Yorumla
+1 yılAdam istiyor diye değil, sen istiyorsan vereceksin. Ama tavsiyem evlenince ver. Daha kıymetli.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. bence bunları düşünmek yerine nişan ve evliliği düşün... ayrıca bunuda kısa sürede düşün... bir an önce evlenmeye bak derim...
00 Yorumla
+1 yıldaha sonrasında pişman olacaksan yapma
kimsenin özel hayatı seni ilgilendirmez buna göre şekillendirme hayatını00 YorumlaEvlenmeden olmaz bence.. Hayatta alınan her kararın sonrasında, pişman olunma ihtimali her zaman vardır..
00 Yorumla
+1 yılYanlıs yapmıyorsun sen ilkini resmiyette oldugun garantilediğin biriyle istiyorsun oyuzden cevreye bakıpta etkilenme
00 Yorumla
+1 yılBunu bir zorunluluk olarak görme en başta. Çok isteyip eminlik göremiyorsan yine de belli bir noktaya kadar yakınlık yaşayabilirsin
01 Yorumla- +1 yıl
Bencede en güzeli sınırlı yasamak
+1 yılHiç yapmadiysan bu saatten sonra da yapma yani iş ciddi olduktan sonra isteme nişan olursa birazdaha güvende olursun yaparsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kim neyi neden ne zaman yapmış bunlar seni etkilememesi biriyle olmak istiyorsan bunun neticeleri olursa kaldirabileceksen yap bu öyle onlar yapmış bende yaparım karşı tarafa eziyetmiymis diyebileceğim bı mesele degil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani arkadaşların ne boh yese hemen aynı bohu yiyeceksin. Hemen normalleşiyor senin için. Bu nedir biliyomusun? Kendi karakterin prensiplerin kararların yok, çevrene göre şekil alıyorsun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kuşum sen zaten kendinin farkındasın. Cinselliğe karşı birisi değilsin. Sadece onu yapacak doğru kişiyi hâlâ arayan birisisin. 🤷🏼♂️
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yok çoğuda yapmadığı halde yaptım diyebilir. Sen evliliği garantiye al sonra düşün o işleri
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTamam kendince sıkıntılar yaşıyor olabilirsin ama sen de şöyle bir durum var
Kendinden emin değil diyorsun hadi dediğin gibi yaşadın ama ilişkin istediğin gibi olmadı Ve bitti ne yapacaksın?00 Yorumla
+1 yılSen başkalarıyla ilgilenme. Önemli olan kendi hislerin ve kararın.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEtmiyorsun ama zaten sevgili de olmuşsun bazı şeyleri sende yaşamışsın olan olmuş yani kısaca. Çok kötü bir durumdayız. Bir şey yaşamamış biri kaldı mi çok merak ediyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazı şeylerin gerçekten bir özelliği olmalı ve bunlardan biri de cinsellik bence. Kendini bozmadan devam et ilişkine. Sevgilin de bu durumu anlayışla karşılayacaktır
00 YorumlaBence birlikte olabilirsin eğer onun sevgisinden eminsen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapma sen bir yaratıcıya inanıyor musun önce onu cevapla inanıyorsan da evlenmeden cinsel ilişkiye girmenin ne kadar günah olduğunu bilmen gerekiyor direk cehrnnemliksin yani girersen.
00 Yorumla- Devamını Gör (85)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat