Kızların en yakın erkek arkadaşı olmak her zaman daha çok iş görüyor zaten. Kız üzülür sana gelir, bir şey olur sana söyler. Hiç erkek bulamaz seninle yakınlaşır, sevgili olmak saçma
bu işin en sıkıntılı tarafın, kızın erkekten gerçekten hoşlanmaya başlaması ve tripler atması... şu an bunu yaşatan birisi var ve inanılmaz geriyor beni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
kanka atıp yorumlatanlar var, bazen kalkmıyor değil.
Bu doğru ya cidden
Ben ne arkadaşlarımdan ne de sevgililerimden foto istemem ama yağıyor içim dışım nude oldu
Ne güzel işte. Benim sevgili işleri kesat ama arkadaşlarımdan çok yararlanıyorum
Kızların en yakın erkek arkadaşı olmak her zaman daha çok iş görüyor zaten. Kız üzülür sana gelir, bir şey olur sana söyler. Hiç erkek bulamaz seninle yakınlaşır, sevgili olmak saçma
Aynen öyle bir de hiç gitmiyorlar sevgili gibi, hep yanımda. Sevgilisi olsa bile ilgileniyo
Evet lkkdsjl kanka bir erkek olsa bile seninle ilişkime hiçbir şey diyemez diyecek kadar da saflar kıyamammm
Kızla samimiyetimizin bu kadar yakın olduğunu bilmiyor ki ksjxkdkkd bilse kahrolur çocukq
işte gerçek erkekler, alfalar biziz o yeahhhhh fkljs
Benim alfalık iddiam yok ama sen diyorsan öyle olsun mdkxmx
bu işin en sıkıntılı tarafın, kızın erkekten gerçekten hoşlanmaya başlaması ve tripler atması... şu an bunu yaşatan birisi var ve inanılmaz geriyor beni
8 yıllık arkadaşım şu ana kadar hiç hoşlanmadım o da aynı şekilde. Gönderdiği fotolara attır geç kanka çok kapılma ben öyle yapıyorum
ben kapılmıyorum da kız kapıldı gün sabahın 6'sına kadar konuştuk ne desem tamam diyor zaten
Ona sadece tatmin için konuştuğunu ama ilişki boyutuna geçirmek istemediğini hissettir
Niyeti başkadır yani arkadaşlıkla alakası yok.
Sevgilin değilse sıkıntı büyük.
Değil. Sevgilisi var
Yazık o zaman sana.
Niye
Diğer görüşler referans niteliğinde oku
Erkeklerden hoşlanıyom kanka derim sjsjsj
Kızlara da yakın erkek arkadaşı benzer bi foto atsa diyelim ldmdmdfkmdmx
Engellerim
Arzular şelale derim 😉👍🏿
Verecek diye düşünürüm 😁
Pompa düşünürüm
Ilgi istiyor kudurmuş vb.