Cinsel Yaşam Genç sevgiliniz dedesi yaşında adamla seks yapsa kıskanır mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Sevgiliniz kendisinden yaşça büyük erkekle seks yapsa kıskanır mısınız? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Genç sevgiliniz dedesi yaşında adamla seks yapsa kıskanır mısınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_umtcnr_ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 39% +1 yıl Artık eski sevgilim olacak olduğu için ne yaptığı çok ilgilendirmezdi. Yanıtım hayır olmuştu ama ne çok sevgilisini paylaşmaya meraklılar varmış. 0 0 Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Yani bunun genci yaşlısı yok ki ne yani gençle yapsa kıskanacağız da yaşlıyla yapınca mı kıskanmayacağız. Her türlü cinayet sebebi :D 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hadi canım cinayet sebebi mi? 😀 Yorumla u Dark_Scourge +1 yıl Anladığım kadarıyla aşlı bir adamla olmak istiyorsun erkeklerin genel tepkisini öğrenmek istiyorsun. Bırak bırak o çocuğu yazık sevgiline. Yorumla Soran +1 yıl Neden yazık olsun ki? :) Yorumla
SeyyahFb34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Ben gibiis varken yaşlı moruga gitti diye zevksizligi yüzünden postalar im 0 0 Yorumla
OdlarIxi Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl yani sorun seks yaptığı kişinin yaş farkı mı? 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Hımm her türlüsü olmaz diyorsun yani :) Yorumla OdlarIxi +1 yıl aksi halde baya baya geniş olmak lazım Yorumla Soran +1 yıl :) gerçekten kıskanır mısın yani Yorumla OdlarIxi +1 yıl normal değil mi Yorumla Soran +1 yıl E demek ki seviyorsun. Sevmesen kiskanmazsin Yorumla OdlarIxi +1 yıl bence sevmekle alakalı değilsahiplenme içgüdüsüsen olsan kıskanmaz mısın Yorumla Soran +1 yıl Benden geçti artık birilerini kıskanmak Yorumla OdlarIxi +1 yıl hayırdır guzuum nettiler sana Yorumla Soran +1 yıl Aman boş ver:)) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kıskanırım ama çok farklı bi durum ve farklı şeyler hoşuma gider. Kıskansam da yapmasına karışmazdım belki gizlice izlerdim bile 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Güzelmiş:) hayır hayır diyerek bağırarak orgazm oldum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasııl yaptın mı yaşlı abiyle o mu orgazm etti Yorumla Soran +1 yıl Evet. Penisi bayağı kalın. Gençken sporla ilgilenmiş hep. Hala da tenis oynuyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi şey sordum ama Yorumla Soran +1 yıl Buradan sor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burdan olmaz ama lütfeen merak ettim zaten engellersin öyle çok abartı bir şey sormuycam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç dk yaptı yaşlı amca Yorumla Soran +1 yıl Gittim gece bir defa yaptı erken boşaldı. Sabahsı günü öğlen yeniden yaptı ve orgazm oldum. Yorumla Soran +1 yıl Onun dışında oturduk yemek falan. Kahvaltı. Sohbet ettik. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm anladıım yani erken boşalması kötü olmuş, ama ikincide seni orgazm etmiş. Fiziği falan nasıl Yorumla Soran +1 yıl Fiziği iyi. Kilolu değil. Ama penisi bayağı kalın ve uzun. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Penisi sayesinde orgazm etmiş seni bence. Peki sohbetiniz nasıldı ona ne diye hitap ettim Yorumla Soran +1 yıl İsmiyle hitap ediyorum. Bu ikinci buluşmamızdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm anladıım bakalım üçüncüde ne yapacaksınız. Seni mutlu ediyo bence Yorumla Soran +1 yıl Evet 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tenisten gelip o haliyle seninle birlikte olsun ister miydin :) Yorumla Soran +1 yıl Evet :) ama dinlenme günündeydi. İlk buluşmada bayağı yaptı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm dinlenince daha iyi yapar tanii, tenis kombini nasıl seni ve onu düşündüm de bi :) Yorumla Soran +1 yıl Eee düşününce ne oldu ki? İstek mi geldi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayıır sadece nasıl olcanız merak ettm, onda şort olur kesin üstünde de tişört, sen peki Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. allah herkesin carşısına pazar versin :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hahahha 😀 Yorumla Soran +1 yıl Sağ ol Yorumla
Kemtemin_ Takip Et Bilge Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kıskanmak ıyyy. İğrenme duygusu gelir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha 😂 gençle olsa kiskanmazsin yani? Yorumla Kemtemin_ +1 yıl Bu nasıl kafa mk. Bu tarz kişilere iğrenmeye bakarım. Genci yaşlısı yok. Yorumla
Haraklitos Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yok zevk aliyirss sorun yok.. ve rızası arsa 0 0 Yorumla
Mr_Smart Takip Et Yoda Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. Seviyor musun olgun erkeklerle sevişmeyi? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet. Olgun ama nazik. Anlayışlı. Yorumla Mr_Smart +1 yıl Kadın ruhundan anlayan, önce partnerinin mutluluğunu önemseyen bir erkek nasıl sence? Yorumla Soran +1 yıl Güzel Yorumla Mr_Smart +1 yıl Uzun uzun sevişmeyi, her yerinin öpülüp okşanmasını sever misin peki? Yorumla
Reisaga55 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Evet döverim de 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hadi canım atıyorsun 😂 Yorumla Reisaga55 +1 yıl Bana yazar mısın Yorumla Soran +1 yıl Neden? Ne diyeceksen buradan yaz Yorumla Reisaga55 +1 yıl Mesajdan yaz bana Yorumla
Emrullahaslan Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Yok daha neler erkek sonuçta 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kıskanırsin yani :) Yorumla Emrullahaslan +1 yıl Herhalde yani senin işin ne yaşlıyla genci hızlısı sert di varken Yorumla Soran +1 yıl Genç erkek pek sevmiyorum. Oraya gidince kendimi daha iyi hissediyorum Yorumla Emrullahaslan +1 yıl Senin yaş kaç seni doyuruyorsa zevk aliyorsan iyi Yorumla Soran +1 yıl Yaşım 24 Yorumla Emrullahaslan +1 yıl Yuh daha genceciksin ya seni beceren adamda hiç mi dusunmuyir kızım yaşımda aw diye. Sevgilinle yap aldatiyirsun Yorumla
milkchocolate Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Yuh jfjgh 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Napim saygılı birisi. Penisi de kalın. Tenis falan oynuyor. Sportif Yorumla milkchocolate +1 yıl Bir kere bu kıskanmak değil aldatmak :D sevgilin varsa başka birine gitmek ne karaktersiz misin Yorumla Soran +1 yıl E o da gelmiyor ama. İlgisiz Yorumla milkchocolate +1 yıl İnsan gibi ayrıl o zaman Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl çok iğrenç bir durum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten mi? :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bu tarz ilişkiler yaşamış insanları tanıyorum ve hastalıklı olduklarını düşünüyorum. Sağlıklı bir insan böyle bir karar vermez Yorumla
BlueTree Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl Neden yaşlı 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Olgun erkek iyidir Yorumla BlueTree +1 yıl Daha mı yakışıklılar Yorumla Soran +1 yıl Yoo. sadece güven veriyor Yorumla BlueTree +1 yıl Sekste tatmin edeceğine dair mi? Yorumla Soran +1 yıl Evet. Bı de baksa açıdan da Yorumla BlueTree +1 yıl Diğer açıdan ne? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Artık eski sevgilim olacak olduğu için ne yaptığı çok ilgilendirmezdi. Yanıtım hayır olmuştu ama ne çok sevgilisini paylaşmaya meraklılar varmış.
Yani bunun genci yaşlısı yok ki ne yani gençle yapsa kıskanacağız da yaşlıyla yapınca mı kıskanmayacağız. Her türlü cinayet sebebi :D
Hadi canım cinayet sebebi mi? 😀
Anladığım kadarıyla aşlı bir adamla olmak istiyorsun erkeklerin genel tepkisini öğrenmek istiyorsun. Bırak bırak o çocuğu yazık sevgiline.
Neden yazık olsun ki? :)
Ben gibiis varken yaşlı moruga gitti diye zevksizligi yüzünden postalar im
yani sorun seks yaptığı kişinin yaş farkı mı?
Hımm her türlüsü olmaz diyorsun yani :)
aksi halde baya baya geniş olmak lazım
:) gerçekten kıskanır mısın yani
normal değil mi
E demek ki seviyorsun. Sevmesen kiskanmazsin
bence sevmekle alakalı değil
sahiplenme içgüdüsü
sen olsan kıskanmaz mısın
Benden geçti artık birilerini kıskanmak
hayırdır guzuum nettiler sana
Aman boş ver:))
Kıskanırım ama çok farklı bi durum ve farklı şeyler hoşuma gider. Kıskansam da yapmasına karışmazdım belki gizlice izlerdim bile
Güzelmiş:) hayır hayır diyerek bağırarak orgazm oldum
Nasııl yaptın mı yaşlı abiyle o mu orgazm etti
Evet. Penisi bayağı kalın. Gençken sporla ilgilenmiş hep. Hala da tenis oynuyor
Bi şey sordum ama
Buradan sor
Burdan olmaz ama lütfeen merak ettim zaten engellersin öyle çok abartı bir şey sormuycam
Kaç dk yaptı yaşlı amca
Gittim gece bir defa yaptı erken boşaldı. Sabahsı günü öğlen yeniden yaptı ve orgazm oldum.
Onun dışında oturduk yemek falan. Kahvaltı. Sohbet ettik.
Hmm anladıım yani erken boşalması kötü olmuş, ama ikincide seni orgazm etmiş. Fiziği falan nasıl
Fiziği iyi. Kilolu değil. Ama penisi bayağı kalın ve uzun.
Penisi sayesinde orgazm etmiş seni bence. Peki sohbetiniz nasıldı ona ne diye hitap ettim
İsmiyle hitap ediyorum. Bu ikinci buluşmamızdi
Hmm anladıım bakalım üçüncüde ne yapacaksınız. Seni mutlu ediyo bence
Evet 😊
Tenisten gelip o haliyle seninle birlikte olsun ister miydin :)
Evet :) ama dinlenme günündeydi. İlk buluşmada bayağı yaptı
Hmm dinlenince daha iyi yapar tanii, tenis kombini nasıl seni ve onu düşündüm de bi :)
Eee düşününce ne oldu ki? İstek mi geldi
Hayıır sadece nasıl olcanız merak ettm, onda şort olur kesin üstünde de tişört, sen peki
allah herkesin carşısına pazar versin :)
Hahahha 😀
Sağ ol
Kıskanmak ıyyy. İğrenme duygusu gelir
Hahaha 😂 gençle olsa kiskanmazsin yani?
Bu nasıl kafa mk. Bu tarz kişilere iğrenmeye bakarım. Genci yaşlısı yok.
Yok zevk aliyirss sorun yok.. ve rızası arsa
Seviyor musun olgun erkeklerle sevişmeyi?
Evet. Olgun ama nazik. Anlayışlı.
Kadın ruhundan anlayan, önce partnerinin mutluluğunu önemseyen bir erkek nasıl sence?
Güzel
Uzun uzun sevişmeyi, her yerinin öpülüp okşanmasını sever misin peki?
Sevap yapmış olur yapacaksan bana yap 😂
Evet döverim de
Hadi canım atıyorsun 😂
Bana yazar mısın
Neden? Ne diyeceksen buradan yaz
Mesajdan yaz bana
Yok daha neler erkek sonuçta
Kıskanırsin yani :)
Herhalde yani senin işin ne yaşlıyla genci hızlısı sert di varken
Genç erkek pek sevmiyorum. Oraya gidince kendimi daha iyi hissediyorum
Senin yaş kaç seni doyuruyorsa zevk aliyorsan iyi
Yaşım 24
Yuh daha genceciksin ya seni beceren adamda hiç mi dusunmuyir kızım yaşımda aw diye. Sevgilinle yap aldatiyirsun
Yuh jfjgh
Napim saygılı birisi. Penisi de kalın. Tenis falan oynuyor. Sportif
Bir kere bu kıskanmak değil aldatmak :D sevgilin varsa başka birine gitmek ne karaktersiz misin
E o da gelmiyor ama. İlgisiz
İnsan gibi ayrıl o zaman
Buna yapanın adı ne
Ne?
çok iğrenç bir durum
Gerçekten mi? :)
bu tarz ilişkiler yaşamış insanları tanıyorum ve hastalıklı olduklarını düşünüyorum. Sağlıklı bir insan böyle bir karar vermez
Neden yaşlı
Olgun erkek iyidir
Daha mı yakışıklılar
Yoo. sadece güven veriyor
Sekste tatmin edeceğine dair mi?
Evet. Bı de baksa açıdan da
Diğer açıdan ne?