Evli bir arkadaşım erkeklerde iktidarsızlıktan bahsetti ve korkuttu beni
evlenmeden önce nasıl anlaşılır bu durum
Evli bir arkadaşım erkeklerde iktidarsızlıktan bahsetti ve korkuttu beni
evlenmeden önce nasıl anlaşılır bu durum
Saçma sapan şeyler. Durduk yere niye iktidarsız olsun da evlenmeden test edip anlayacaksın. Her şeyi nasıl test edip anlayacaksın bir arkadaşın dedi diye. Söylediğin kelimenin on çeşidi yüz ayrı şekli ve derecesi var. Hadi buyur o zaman tamam diyelim ki iktidarsız değil öğrendin bi şekilde, peki hem iktidarsız değil hem de Homoseksüel veya Biseksüel ise onu nasıl anlayacan, hadi onu da test ettin bi şekilde anladın, hem iktidarsız değil hem de heteroselsüel, peki ölçüsünü nasıl ölçeceksin, hadi buyur aşırı iktidarlı istekli, hatta manyak sapkın birisi, grup yapmak istiyor seni de buna zorlayıp zorlamayacağını nereden bileceksin. Ya bi gidin bin tane olasılık üzerinden ya şu olursa ya bu olursa diye araştırma mı yapılır. Buldun kocayı, beğendin sevdinse, alet de kalkıyosa basacan nikahı o kadar.
Meşhur bir söz var binmeden bilemezsin. Heleee dur iktidarsızlık çok çeşidi var.
1. Aletin kakmaması ya da yumuşak kalması ya da hemen sönmesi.
2. Daha büyük tehlike erken boşalma. Kimi erkek 2 dakika da gelir. Bu çok kötü bir olay seksten hiç zevk alamazsın. Düşün sen daha ısınırken o oyundan ayrılıyor.
3. Aletin şekli. Kısa ve ince ise buda seni tatmin etmeyecek. Çay kaşığı ile çorba içmek gibi. Yani içine giren şey ben burdayım demeli.
Şimdi düşündüm çözümü buldum. Tanıştığın kişiye şunu soyle oğlanın sert resmini isteyeceksiniz.
Sonra sanal sexintg yapacaksın. Telefonda boşalacak. Çaktırmadan kronometre tut. 3 yada5 dakikaya gelirse yol ver gitsin. O adam kadını mundar eder. Yani duşa girdiğine değmeli 😉 erken boşalma tedavisi zor olan psikolojik bir durum. Bu konu beyinde oluşan bir konu. Zihin kontrolü ile uzatir ya da kisaltirsin. Ben kadını takip ederim. Kadın gelmeye yakın yol veririm. ya da kendimi kolay tutabildigim pozisyon vardır. Hızlı geldiğim pozisyon vardir. İlk rolantide giderim kadın pişmeye yakın bende gaz veririm. Birlikte patlama oldumu tadından yenmez. İlişkiyi ayakta tutan tamamen sekstir.
mastürbasyon ile gerçek seks aynı değildir mastürbasyon ile 2 dakikada boşalan gerçekte 20 dakikada boşalmayabilir. Ayrıca 2 numaralı yorumunuz da yanlış. Erkek bakirse boşalma hemen olacaktır bu doğaldır onun iktidarsız olduğunu göstermez seks yaptıkça bu süre uzar.
İktidarsızlık ilişki sırasında erkeğin erekte olamaması durumudur. Birden çok sebebi olabilir. Evlenmeden önce ilişkiye girerek öğrenebilirsin :D Ya doktor raporu varsa veya güveniyorsan sorarak öğrenebilirsin ama bu öyle sık karşılaşılan bir durum değil zaten.
Cinsel iktidarsızlık penisin sertleşmeme sorunudur.. Sevgilin ile öpüşürken ya da onun vücuduna dokunduğun zamanlarda o bölgesine dikkatli bak.. Eğer penisi ereksiyon halinde ise iktidarsızlık sorunu yoktur..
Cevap
51Cevap
Evlenmeden önce deneme sürüşüne çıkarak
Sana şöyle bir ipucu vereyim öpüşme vb bir ana yaklaştığında karşı taraf mum gibi kalıyorsa pantolonunda bir hareketlenme yoksa , sen sevismek istediginde denerken ne kadar ugrassan da bisi olmuyorsa ya da hic boyle birsey olmadığında bir anda istegi geliyorsa ve bunu kontrol edemiyorsa iktidarsızdır.
Saol
Şimdi bir anda istek gelende de mi var sıkıntı
Evet durduk yere uygun olmayan bir ortamda olmaması gerektini bildigi halde yerinde duramıyorsa engel olamıyordur aynı sekilde istedigi halde o an yakinlik olsa bile tepkisiz kalması birlesmeye hazir hale gelmeye cok ugrastirmasi ama hicbisi olmaması da aynı olay. Beyinin cinsel bolgeyi olması gerektigi yerde olması gerektigi sekilde uyaramaması halidir o.
Beyinle şeyi arasında irtibat yok yani anladım şimdi
Olası ihtimaller ise kisi sigara kullanıyorsa ve ictigi miktar gunluk normal bir bireyin icebiliceginin cok ustundeyse , alkol almıssa yaklasık bir kac gun etkiler , uyusturucu kullanıyorsa veya yasantisi beslenmesi duzensizse bu olayin yasanma riski bir hayli artar
Bunların hiç biri yok
Tamam o kisi saglıklıdır , psikolojik olarak da bir durum yoksa bunalım vs hersey olması gerektigi gibi olur. Psikolojik olarak o anda olamamak , cesitli endiseler yine basarısız eder
Soyle bir ornek vereyim o gun patronu muduru vs bir arkadasindan dolayi onun canını sıkmıs olsun kendisi yanında mutlu ve atılgan davransa bile aklından o gun duydukları gecerse o ana odaklanamaz ama kesin olarak iktidarsizlik demek icin süreklilik arz etmesi gerekiyor. Yani bir gün degil birkac sefer olmalı kisideki isteksizlik.
Şüphelenmemim sebebi 28 yaşında ama kıllı değil benim kolumda daha çok kıl var
Ve sakalları çıkmıyor
Ama bi kere öpüştük
Ve kalkmıştı şeyi hissettim baya bi 5 dk
Köse olması sadece testestoron hormonlarının genlerden baskın gen olarak dogmadını gösterir bu dedigin olayı göstermez sonucta x ve y yani ana babadan gelen kromozomlardan olusuyoruz ve hangi taraf baskın geni tasıyorsa o soydaki gorunum ozellikleri oluyor cok maskulen bir gorunumu olmaması onu bu duruma sokmaz.
Zaten o hormon salgısından dolayı kıl çıkıyor daha az salgılanan bir soya cekim varsa kıl da az olur
Sen ne iş yapıyorsun
Universite mezunuyum ama bolumum dahilinde çalışmıyorum
Ne ki bölüm
Calisma ekonomisi ve endustri iliskiler ve isletme bolumleri
Evet, var: Kendisine sormak. Komiksiniz ya🤣 Pragmatik bir yaklaşımla - Pragmatik bir ilişki kurup gönül bağı bekliyorsunuz.
Sen dogmatik düşün
Biz yobazlar böleyiz
Yalnız, yobazlar dogmatik düşünür zaten🤣 Allah'a bin şükür ki "Din dogmatiktir." tuzağına düşmeden dinimi yaşayabiliyorum.
Test sürüşü yaparsın. Bir de tabi iktidarsızlık diye keskin bir şey yok. Performansı düşük olan var, yüksek olan var bir de daha yüksek olan var ;)
evlenmeden birlikte olursan anlarsin daha önce anlamanın yolu Yok bence.. evlenince de olmazsa zaten bu boşanma sebebi ilk celsede bile bosar diye biliyorum
Erekte olamamak ( halk arasında iktidarsızlık ) genellikle psikolojiktir. Cerrahi müdahale gerektiren durumlar hariç tabiki. Ancak 10 iktidarsız erkeğin 9 u stres vb sebeplerle bu sıkıntıyı yaşıyor.
Bütün yorumlar saçma evlenmeden ilişkiye girmeden çözemezsin ben bir yıldır evliyim ilk günden bu yana iktidarsızlık vardı yeni yeni anladım olduğunu bide eşim kabul etmiyor
Hanfendi birde muayene olursa evlilkten önce ancak öyle anlaşılır
Eşinin şakaları vs çıkıyor mu
Gür saçlı
Kılla mı
Bunları internette okumuşsun sanırım binlerce hastalık var ve bu hastalıkların bazılarında veya bir kısmında bu ve buna benze belirtiler vardır senin bu dediğin doğru teşhis koymaz
Cevap verse aşırı merak ettim
Neyini merak ediyon ki
Bir yıldır evliyim doktor teşhisi bebeğim internette okumadım bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz 😊
Okudun okumadın onu bilmem ama bi araştır istersen olur mı tatlım
Ben okudum da senin okuman yazman yok sanırım söylediklerimi bi tekrar oku idrak et doktor diyorum hani 6 yıl okumuş doktor teşhis koydu diyorum okey😉
Yok ben yüksekokul doktorlarından bahsediyorum
Anladım 😊
İyi sevindim😁
Anladım derken dalga geçmek anlamında anladım 😁
Benim dalgam ağlatır seni o yüzden dalgaya vurmadım olayı😁
Neyse ben seninle daha falan bu konuda tartışmıcam tatlım sen haklısın deyip kırtulcam senden 👍
Merak etme ağlayan tiplerden değilim ayrıca zaten ben haklıyım
Tanımadığım için bilmiyordum aglayanlardanmısın diye sen hep haklı ol ok sorun yok
Birlikte olmadan anlaşılmaz ki ya da sevişme esnasında yeterince sertleşme olmuyorsa ya da çabuk sönüyorsa
Eğer daha ileriye gitmek istemiyorsan küçük bir sevişme programı ile biraz belli olur ama süre durumunu anlayamazsın
Alıcagın arabayı ya kullanıcısına soru aksın ya da binip kullanıp testini yapacaksın yani kimse yoğurdun ekşi demezde bunu anlayamassın
misal çok hızlı yemek yiyen erkek kesin öyledir nerden biliyorsun diye sorma dkdkdkdkdk
Abim çok hızlı yer ve yengem gayet memnun aşık abime
Alakası yok bence
herkes öyle değil tabiki ama çoğu öyle. bu arada yengenle bu durumları rahatça konuşabiliyor musunuz :)
Abimin adını ağzından düşürmediğine göre ve abime bağlanmış iyice
Tabi ki de konuşmadık
iyi de bundan cinsellikte iyi olduğunu çıkaramayız ki.
Bilemeyiz ama
Abim yeterince kıllı hanzo bi tip
Yengemin onu tek sevebileceği konu odur bence
sanmıyorum. yani sırf cinsel konuda iyi diye sevmez ki bir insan.
Bilmiyorum o konuları evli değilim
Bi erkeği sevebilecek kadar yakınlaşmadım
Tahmin yürütüyorum
cinsellik tabiki evlilikte önemli bir şey ama sonuçta evlilik öncesi durum var. abin sana göre hanzo biri olabilir ama yengen için öyle değildir. kaldı ki inan birçok hızlı yemek yiyen erkekte iktidarsızlık ve erken boşalma görülür.
Anladım
Ne alakası var bende hızlı yerim ve gayet sağlam ve memnunlar
Dudaklarına yapışırsın sonra elinle aşağıyı kontrol edersin dimdik olmuşsa sorun yoktur.
Bunu deneyeceğim
Hayır evlenmeden ya da bir cinsellik yaşamadan erkek bile kendi iktidarsız mi değil mi bilmiyor ki
Ama mastürbasyon filan yaptığında anlar ki nasıl bilmiyor
Anlamaz çünkü erkek vajinanın yapısını tanımıyor eliyle yaptığı mastürbasyon da yanlış mastürbasyonu tekniklerini yapıyor öyle olunca kendisini iyi görüyor aşık temelde bunun eğitimi yok verilmiyor
Nasıl anlayacağım
Kılsız tüysüz çelimsiz biriyse
Fiziksel özellikle de anlamazsın yaşaman gerek o kişi kimse ilişkide ne kadar iyi ne verebiliyor neler biliyor boşalma süresi ne kadar kendini kontrol etmesi ne seviyede falan bunu hep mastürbasyon yapan kişi kendi kendine anlamaz kadında ister istemez baktığında seksten ne kadar zevk alacağını penisin içinde ne hissettirecegini bilmiyor yaşamadan göremez bilemez kimse
Bizde biliyoruz yaşamasan anlamayacağımızı ama illa ki bi falso verir yani karşı taraf
Direk sorsam da yok öyle bi şey der
Öyle olmaz işte erkekte anlayamaz
Hımm yaşamasan anlayamaz diyorsun yani
Tamam
Evet
Tamam
Evlenmeden önce herhangi bir deneyim olmadığı sürece anlayamazsın
Vardır illa ki
Özgüvensiz tavırlar vs sergiler bence
aslında çok kolayda, benim açımdan yani, ama seniniçin bilemedim:)
Anlaman zor yatip kalktiktan o anki zevki islevinden anlarsin
Anlaşılmaz maalesef sözde 5 atarım diyen erkeklere aldanma yatağa girince 1 zor atıyor uyuyor
Ön sevişme sırasında ereksiyon olup olmadığını kontrol et.
Genelde seks konusunda uzak tır ve mastürbasyon yapmayan
iktidarsız denilince nedense aklıma politika geliyor.
Valla beni çok pis şekilde denediler, tavsiyem sen bari yapma!
Neredeyse rezil oluyordum! Kendimi son an kurtardım!
Nasıl yaptılar
Herkesin önünde mi anlatayım?
Biraz ayıp, ama onu da anlamak gerek ve anlayışla da karşıladım, kızmadım!
Naptılar ya
Aşırı merak ettim
Benim birkaç saatlik işim var, gelince bir usulünü bulup anlatmaya çalışacam, ama özelden!
Çünkü hakkımızda yanlış düşüncelerin oluşmasını istemem!
Zaten gizlisin
Öyle fakat yanlış anlaşıla bilir! Yani, arkadaşım başka bir arkadaşıyla bu anımızı paylaştıysa, hakkımızda ileri geri konuşulur, o yüzden kusura bakma!
Şöyle siyeyim, Allahtan babası yetişti 😃😃😃
Merak ettim aşırı
Tamam o zaman özelde anlatırım!
Aslında bu iki kez başıma geldi, ilki seneler önceydi.
Bu yaz olan da sevdiğim kız yaptı, bir anlam verememiştim, ama güzel yaptı!
Diğeri yabancıydı ve az kalsın elimden kaza çıkacaktı!
İlk olanını anlatayım! Kız deli mi neydi, evinde tamirat yağıyordum ve bunu da normal iş çıkışından sonra yapıyordum!
Kız baya güzeldi ve sportif bir yapısı vardı!
Zaman içinde bu beni baya beğenmiş, fakat ben de işten başka bir şey düşünmüyordum!
Zamanla iyice garipleşti ve yanımda daha da açık gezmeye başladı! Çok fazla yakın duruyordu, iç çamaşırlarını ortada bırakıyordu, en son bikinili halini gördüm!
İyi ama bende de tık yok, hala kafam işte, biran önce bitsin de dinleneyim derdindeydim!
Öyle bir gece banyoda bir iki şey kalmıştı ve içi de fazla bir geniş değildi!
Bu canım beni eğilik görünce, yüz vermediğim için, acaba bu değişik, yumuşak biri düşüncesiyle, geldi parmak attı!
Fırladım birden bire, buma döndüm dedim ki;
“ ne yapıyorsun lan canımsın
Bu da;
“hiç, tepki vermediğin için seni ip sandım” dedi!
Çok kızmıştım, ben iş peşindeysen, bu oynaşma peşindeymiş!
Diğeri de çok farklı, ne de olsa kızı çok seviyorum ve ahlaksızlık yapmadı, sadece evleneceği kişinin sağlam mı, yoksa çürük mü öğrenmek istedi!
Şüphe duyuyorsan açık açık konuşman gerekir
Sor. Bende var. Bi kızla görüşürsem söylerim zaten. Ona göre karar versin
Bence de böyle dürüst ol
Yoksa başına kakar durur
Ama severse de tam sevilirsin yani
Yok soylicem zaten. Yoksa ikimiz de huzursuz oluruz
Tedavi olabilir yani niye bunu dert ettin? Aşk cinsellikten önemli değil miydi kadınlara göre?
Tedavisi varsa tamam
Var tabi ki
Bu durumdan bende çok korkuyorum özellikle evleneceğim kişinin iyi sevişen biri olmasını isterim🤪🤪
Kaç yaşındasın
28
Nasıl birini isterdin
O da bende kalsım
Konuşmak ister misin
Yoo
Neden, ben ciddiyim
tamam da neden konuşayım bunu seninle
Belki birbirimizi beğeniriz hoşumuza gider , ben zaten evlenmeden cinsellik yaşamıyorum
Yav he he başkasına yaz burdan bir şey çıkmaz sana
bir şey istemiyorum, sadece konuşmak
@cadıavlayan bir şey istemediğin için konuşmak istemiyor zaten, iki gözüm 😃😃😃 hadi iyisin gene, kızı ayarla, tatlılar benden! Gider isteriz anasını satayım 😃😃😃
Yemin ederim bir şey istemiyorum
Erkekler hem iktidarsız, hem çirkin, hem de doğaya zarar. Erkeklere nefret ediyorum.
Elbette vardır iktidarsız erkekler lakin benim gibi doyumsuzlar da çok
Bir kere anal seks dene nasil koyuyor anlarsin suphen kalmaz 🤣
Yürüyüşü davranışları konuşmaları yumuşak ve yuvarlaksa sıkıntı olabilir
Herhangi bir deneyim olmadan anlasilmaz
Kılsız tüysüz ezik biriyse
Peki özgüvenli biri tam tersidir dimi
Spora filan giden Dalyan gibi delikanlı bu da iyidir yani
Şansına ne çıkarsa kank
Yaygın mı bu erkekler arasında
Yanio kank
Evlenmeden önce anlayamazsın ki
Anlaşılır illa ki
Muayene de veya tahlilerde belli olur
Üroloğa mı götüreyim yani
Evet kendisi kabul eder mi birde o tarafı var ondan şüphe mi ediyon
Bunu nasıl söyleyeceğim
Yani biri yok daha olursa die dedim
Evlilik için rapor alıyon bildiğim kadarıyla bel ki üroloğada götürebilirsin
Aynı yatağa girmeden anlayamazsın.
İmkansız bu
Hali tavrı ele vermez mi
Hiperaktif kişiler Zeki olur
Kalite kontrol şart
evlenmden önce ilişkiye girersin belli olur :D
Bilemezsin ki onu yaşamak lazım
Yatman lazim hepsiyle tek tek
Fotosunu iste atar zaten
Deneyeceksin başka yolu yok sksjdjs
Evlenmeden cinselliğe karşı mısın
İktidarı erkeller de sapik oluyor bu arada
Yakınlaşınca anlarsın.
Neyden korkuyorsun ki
var tabide yazsam mı bilemedim
Yaz
onun koynuna gizlice birisini sok yaşadıklarını sana anlatsın ilerde sorun çıkmaması için tek yol
Bunu kabul ederse iktidar olmasına gerek kalmadan beni kaybeder
iyi o zaman saçma saçma düşler kurup slk slk testlerle erkeği anlamayı düşünme
sevişmen lazım en azından
O esnada nasıl anlıycam
Uzun süre mesela be kadar
10 dk filan
Evlenmeden önce deneme sürüşü yap
opusurkenn peenisini yokla
Birleşme olmuyor mu ki? sertlesemez varsa
Bu kadar önemli mi ki
Önemliymiş demek ki evli arkadaşım anlattığına göre
Yatarak
oral seks çek anlarsın
oral seks çek
Bendede vardı macun aldım eskisinden Peter oldum
Sevgilinin eski sevgilisine sor😂😂
Vermeden bilemezsin
Anlayamazsın
yok mu çare
Kalkıp kalkmadığını nasıl göreceksin? Tabiki yok.
Çadır kurmuşsa iktidarsız olmuyor dimi
Yani olmuyor ama erken boşalmada bir iktidarsızlık problemidir
Üfff iyice kafam karıştı
Yok illa ilişki şart
Anlaşılmaz
elinle tut çek lastik gibi uzasın
bunu deneyebilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?