Cinsel Yaşam Bir türlü domalmayı öğrenemiyorum napıcam? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Veya onlar öğretemiyor🙄 Bir türlü domalmayı öğrenemiyorum napıcam? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
JazherR Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Asko karın kasların kısa.Cat cow pose var o esneme haraketini yap. Erkek halimle duruş için ben bile yapıyorum. Bir domalırsın sksmssm sonra 0 0 Yorumla
solitaria_bayan Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Millet derdim var diye yanıyor dışarda bizim kızlar... Valla hiç normal değil şu yaptığınız 3 1 Yorumla xkaracocukx +1 yıl 👏👏👏👏 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Detay kısmına güldüm bence sorun onlarda sen canını sıkma 4 1 Yorumla sakinn06 +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Öğretemiyorlar sorun sende değil, illaki öğreten çıkar 0 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Erkekler bu işi daha iyi biliyor. Görüşlere bak djkdknxc 0 0 Yorumla
PastırmaKrali Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Mantık basit. Dizlerinin üzerinde dururken belini aşağıya indir. 0 0 Yorumla
Aspaldiko Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bak. Yatağa uzan. Kalçanı kaldır ve göğüslerini de yatağa değdirmeye çalış. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ellerini masaya koy bir ayağın sandalyede olsun biraz kalçalarını dışa çıkar bu şekilde adım adım tam domalmayı öğrenirsin 0 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Onlar öğretemiyor canım dizlerini ayır beli indir popoyu dik iki deligin doyumsuz olur sana öğretirim 0 0 Yorumla
viopiaylin2 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Köpek olduğunu farzet ve doğal ol 2 1 Yorumla Psikopatdonsuz +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. erkek seni o pozisyona sokabilmeli 0 0 Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 44 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Bukadar basit bişeydi yapamıyonmu şakamı kız 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Çılgın bakirenin şizofrenik hayal dünyası 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Uzulme hic bir turk kadini bilmiyor 0 0 Yorumla
burkiii41 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl nasıl öğrenemiyon ya yönlendirmiyor lar mı 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. acemi partnerin var demekki 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Basit öğrenirsin. 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. videoları izle ve ayna karşısında dene 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Öğretirim ben 0 0 Yorumla
Trueemage Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Ben sana bi öğretirim 3 ay şeftalin yanar ajkdkd 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ogretememisler bne agzimla ogretirdim 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dilimle falan Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. öğretiriz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Asko karın kasların kısa.
Cat cow pose var o esneme haraketini yap. Erkek halimle duruş için ben bile yapıyorum.
Bir domalırsın sksmssm sonra
Millet derdim var diye yanıyor dışarda bizim kızlar... Valla hiç normal değil şu yaptığınız
👏👏👏👏
Detay kısmına güldüm bence sorun onlarda sen canını sıkma
🤣🤣🤣
Öğretemiyorlar sorun sende değil, illaki öğreten çıkar
Erkekler bu işi daha iyi biliyor. Görüşlere bak djkdknxc
Mantık basit. Dizlerinin üzerinde dururken belini aşağıya indir.
Bak. Yatağa uzan. Kalçanı kaldır ve göğüslerini de yatağa değdirmeye çalış.
ellerini masaya koy bir ayağın sandalyede olsun biraz kalçalarını dışa çıkar bu şekilde adım adım tam domalmayı öğrenirsin
Onlar öğretemiyor canım dizlerini ayır beli indir popoyu dik iki deligin doyumsuz olur sana öğretirim
Köpek olduğunu farzet ve doğal ol
🤣🤣
erkek seni o pozisyona sokabilmeli
Bukadar basit bişeydi yapamıyonmu şakamı kız
Onlarda iş yok seni hazırlayamıyolar
Çok basit bak gel öğreteyim
Çılgın bakirenin şizofrenik hayal dünyası
Uzulme hic bir turk kadini bilmiyor
Kaç kişi denedi üstünde
nasıl öğrenemiyon ya yönlendirmiyor lar mı
Aceleye geliyorsa normal 😂😂
acemi partnerin var demekki