Gizli Üye(30-35)+1 yılDurumuna üzüldüm :(
Bütün erkekler bakireliği önemser.
Diyelim ki sevgilin seni çok seviyor ve sana hep inanıyor ve varsayalım sen ona, ben küçükken bir kaza geçirdim bekaretim gitti diyorsun;
Bu durumda bile o sana hep inanan, çok seven erkek içinde herzaman, acaba yalanmı söylüyor, acaba biriylemi yattı, acaba kaç kişiyle ilişkisi oldu diye düşünür.
Sana yansıtmasa bile içinde bu kuşku herzaman olur ve gün gelir kendi içinde bile olsa, seni başka erkeklerle yatmış bir bayan olarak görür.
Bakma burada, namus zardan ibaret değil diye hikaye anlattıklarına, bunu bayanları etkilemek için kullanıyorlar, anlayışlı erkeği oynuyorlar, amaç güven verip karşıdaki kızı yatağa atacak kıvama getirmek,
bakirelik benim için önemli değil derler ama oysaki hepsi aynıdır inan bana kardeşim.
İş ciddileşip evliliğe geldiğinde ise, olmadık bir sorun, bir tartışma çıkartırlar. Konu bakirelik olmaz, başka bir şeyi bahane ederler ve sonra da "bak işte anlaşamıyoruz, ayrılalım derler" ya da ben seni çok sevip istiyorum ama ailem karşı çıkıyor, ailemi karşıma alamam o yüzden evlenemeyiz derler
Klasik erkek taktikleridir bunlar...07 Yorumla
Soran+1 yılYok zaten ben zina yolu ile kayıp etmediğimden bakireliğimi, birisiyle evlenmeden birlikte olmam ama bunu anlayabilecek insan da yok gibi...
Cevap sahibi+1 yılMaalesef öyle :(
Belki de en iyisi diktirmek
Soran+1 yılYok asla diktirmeyeceğim o vicdan azabına asla giremem yüzüne nasıl bakarım, durumumu anlatırım ama dikirme asla olmaz
Cevap sahibi+1 yılGidip biriyle yatmadın ki, neden yüzüne bakamayacaksın?
Soran+1 yılBakire değilken bakireyim mi diyeceğim yapamam hakkına girerim.
Cevap sahibi+1 yılEvet bakiresin çünkü biriyle olmamışsın.
O yüzden diktirmenin hiç bir sakıncası yok
Soran+1 yılYok teşekkür ederim o işe hiç girmeyeceğim sağol
En İyi Cevaplar
Bekaret olayının bizim ülkemiz kadar abartıldığı başka bir ülke yok. Adamın gitmediği genelev kalmamış “ benim karım bakire olacak “ diyor :) ( kendini eşlerine saklayan kardeşlerim ayrı onlara saygım sonsuz, kendileri gibi bir kadın bulmalarını dilerim. ) durumunuz tam olarak ne bilmiyorum o sadece sizi ilgilendirir o ayrı. Bunu sizinle evlenme niyetindeki insana anlattığınız zaman size güvenmeyip yanınızda olmuyorsa zaten onunla evlenilmez :)
07 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ama ben hep kendimi eşime saklamak istedim şimdi bu durum gelince başıma evlenemeyeceğim diye korkmaya başladım
Soran+1 yılHayır kimseyle cinsel ilişkiye girmedim mâlesef kendi kendimi bozdum desem yalan olmaz
Soran+1 yılİnandıramam ki bunu ilerde ki eşime, inanmaz
Soran+1 yılBana duâ edin inşAllah🥲🤲🏻
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBu şekilde düşünmen yanlış seni seven sen olduğun için sevmeli.. karşına çıkan bekaretinle ilgileniyorsa ondan koca olmaz zaten... bir şey yapmana gerek yok doğruları söyle seven zaten inanır.. ya da bir şey söyleme senden bekaret testi yaptıranlada evlenme.. bu çok saygısızca bir davranış..
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ama toplumun düşüncesi böyle değil mâlesef
- +1 yıl
Her kadın bakirede olsa ilişki sırasında kanama olmaz zaten bazı kadınların vajinası esnektir bazı kadınlar çocukken oyun oynarken ya da düşünce bile kızlık zarı zarar görmüş olabiliyor... mastürbasyon esnasına kızlık zarıuna zarar veren çok kişi var... sana bu dayatmayı yapan önce kendi bakirliğini sorgulamalı... toplumda bakir erkek yok sonuçta varsada çok az..
Soran+1 yılAma mâlesef ne kendilerini sorguluyorlar, ne de benim durumuma inanırlar...
- +1 yıl
Bu kadar takma kafaya kendini sorgulamayan insan karşısındakine değer veremez zaten...
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılKimseyi kandırmayı istemiyor olman güzel. Olur da biriyle ilişkin olursa, aynen buraya yazdığın gibi doğrusunu söylersin. İnanmaz veya güvenmezse zaten bir ilişkiniz olamaz, olmamalı. Bir erkekle de olsaydı saklamaman gerekirdi zaten. İnsanın en büyük erdemi dürüstlüktür.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim, mâlesef kimseyi kandırıp hakkına giremem...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle karamsar a düşünme elbetteki evlenme bilirsin bakireligine üstünde artı eskisi kadarda durulmuyor ve sen kimseye de beraber olmamışsın ve bakire sayılırsın hem valina içi ameliyat olan bakire kadınlar bile var hastalık için bakirelikleri bozuluyor onlar evleniyor ilişkiye girenler evleniyor hatta 2 3 koca degiştirip evlenen bile cok senin durumun da onlara göre gayet normal karamsallıga düşme
010 Yorumla
Soran+1 yılYaşım geçince bu düşüncelere kapılıyorum mâlesef...
- +1 yıl
Anlıyorum yaşında geç meç degil şu an kadınların evlilik yaşı 26 29 oldu giderek hayat şartları yükseltiyor sen bakire sin unutma tecrube li biri bunu cok kolay anlar vajina giriş deligi cok kücük tür ilişki yaşayan esner büuür epey
Soran+1 yılYok benim vajinamın hepsi yırtık değil zaten alt kısmında yırtıklık var ama bakalım
- +1 yıl
Genede sorun etme dediğim gibi 2 3 4 kere evlenen kadınlar cok sen onlar gibi degil sin bile önemli olan evlenmek degil dogru kişiyi bulmak asıl önemli olan bu
Soran+1 yılUmarım gerçekten inanan beni seven Allah korkusu olan birisini olur Allah ne yazdıysa o...
- +1 yıl
Emin ol ki olacak sen hayatına giren yanlış kişilere dikkat et tanırken cunkü oda onların içinde doğru kişi olacak
Soran+1 yılDuânızı beklerim teşekkür ederim😊🤲🏻
- +1 yıl
İşşallah kalbindeki mükemmel eşi bulür bir ömür cocuklarınızla mutlu olursunuz amin rica ederim by🙏
Soran+1 yılAmin teşekkür ederim, Allah razı olsun🤲🏻
- +1 yıl
Siz dende Allah razı olsun 🙂
+1 yılHer kalbin, bedenin ve beynin ilgiye, iltifata, sevgiye ve cinselliğe ihtiyaçı var. Bunu arama, bulma ve giderme en doğal hakkındır. Benim gibi güvenilir, sadık, ketum, merhameti, şefkatli, olgun, arzulu ve tecrübeli erkek sana çok iyi gelecektir.
02 Yorumla
Soran+1 yılLütfen böyle şeyler yazmayın, ben derdimi paylaşmaya geldim buraya birisini bulup cinsellik yaşamaya değil, iyi günler
- +1 yıl
Derdine ortak ve derman olurum.
+1 yılŞimdi biriyle sevgili olsan bastan desen böyle oldu tamm soru degil der sonra kafasinda kurar beni kandiriyor kimbilir kim bozdu diye oda seni kullanmak istiycek bu düşünceyle düğüne yakın söylesen diycek bu zamana kadar beni kandirdi simdimi aklina geldi soylemek birakip gidecek belkide yani bu o kadar sacma bir durum ki ne diyelim kader kismet
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bende aynen senin gibi düşünüyorum ama ben zina yoluyla kayıp etmediğimden, zaten birlikte olmam evlenmeden ama evlendiğim kişi bunu olgunlukla karşılayabillir mi bilmiyorum
- +1 yıl
Bu zamanda onu olgunlukla karsilayabilecek erkek cok zor bulmak herkesin aklı bir karış havada herşeyi düşünüyor yani inşallah cikar oyle biri
- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenebilirsin tabi ki eğer bunu gerçekten kendin yaptıysan zaten içinde herhangi bi vicdan azabı olmayacak çünkü tamamıyla kendi yaptığın bi durum. Sen o hissiyatı verdikten sonra erkeğin seninle alakalı zamanla kötü düşüneceği bişi olmaz baksana etrafına herkes seks makinesi olmuş veren verene onlar bile evlenebiliyor o duyguyla sende evleneceksin ve çocuk sahibi olacağına inanıyorum biriyle tanış konuş sohbet et devamı gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhabalar öncelikle hayırlı günler olsun hanımefendi içinde bulunduğunuz bu durumdan ötürünü ne kadar üzgün olduğunuzu anlayabiliyorum. Mademki bir hata sonucu böyle olmuş hiç bir şekilde evlenemeyeceğim korkusuna kapılmayın. Yüce Allah a dua edin ki karsınıza anlayışlı bir bey cıkartsın. Herşe gönlünüzce olsun
07 Yorumla
Soran+1 yılHep duâ ediyorum bakalım inşAllah🤲🏻
Cevap sahibi+1 yılSıkmayın canınıızı sizi seveninanın kusurlarınızla sizi sevecektir
Soran+1 yılUmarım bulurum öylesini😊
Cevap sahibi+1 yılNeden bulamayasınız hangı şehirde yasıyorsunuz
Soran+1 yılİstanbul'da
Cevap sahibi+1 yılAaa neresınde
Cevap sahibi+1 yılCalısıyorsunuz galıba
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVijdan azabı nasıl olur dersen bir sürü erkek ile olursun sonra diktirirsin vijdan azabı çekersin ortada bir erkek veya erkekler yok bu bence vijdan azabı konusuna girmiyor sıkıntı yaşamak istemiyorsan abicim bu dikim işi şart gibi bir durum erkeklerin % 99 sana kendim bozdum desen inanmaz inansa bile içinde acaba kalır bu yüzden biri ile iş ciddiye binerse bu işi sen çözeceksin yoksa bir gün burada yazarsın sevgilim eşim bana inanmadı diye
00 Yorumla
+1 yılKardeşim senin bikere düşüncen temiz önüne hayırlı bi insan çıkar inşallah. Millet 50 kişiyle yatıp 51. yle evleniyor gene yatmaya devam ediyor. Umarım hayırlısı ve gönlündekini bulursun
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşAllah teşekkür ederim😊🤲🏻
+1 yılOlabilir neden olmasin. İnsandan insans degisiyor o. Ben olsam mesela seninn karakterine bakar ve seninle evlenmek isterdim. Bende istanbuldayim. Hata ile kendinmi bozdun bekaretini?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tabii ki evlenirsin, seni bir parça zar ile değerlendirecek ama kendi her boku yemiş bir adamla evlenme zaten.
011 Yorumla
Soran+1 yılGünümüzde böyle değil mâlesef
Soran+1 yılİnşAllah bende, beni anlayabillecek birisini bulurum.
- +1 yıl
Anlatmak zorunda değilsin, açıklamak, yanlış veya eksik değilsin. Böyle hissetme ve bunun kırgınlığını yaşama. Basitçe seni böyle kabul edecek o kadar. Kendini defolu biri gibi görme büyük haksızlık bu. Sen de bir insansın, bireysin, sana saçma davranışlarda bulunacağından korktuğun insanlardan bir ekaiğin yok kesinlikle. Daha değerli bile olabilirsin.
Soran+1 yılİnşAllah dediğin gibi olur ama işte bazen ümitsizlik kaplıyor etrafımı
- +1 yıl
Seni anlıyorum özellikle toplum baskısı ve çevre ama senin duygularını o köhne kafaların bozmasına izin verme. Ayrıca sen birşeyler yaşamış da olabilirdin, bunu isteyerek yaşamış ya da hata yapmış da olabilirdin. Sen insansın, bir parça zar değilsin. Senin değerini de o belirlemiyor.
Soran+1 yılYorumlarında hep doğruyu söylüyorsun ama öyle olmuyor ki, bakire değilsen evlenemeyiz sen pissin başkasının olmuşsun lafları hadi ben öyle olmadım ama inanmazlar ki, bu sefer yalancı diyecekler
Soran+1 yılMâlesef yüzyıllardan beri böyle kurumaz kolay kolay
Soran+1 yılTeşekkür ederim😊🤲🏻
Eski fb olduğum kişi anal vajinal her şeyi fazlasiyla yapan biriydi şimdi doğulu bi arkadaşla evliler
05 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah bende hayırlısını bulurum🤲🏻
Soran+1 yılTekstil üzerine çalışıyorum
+1 yılKendini geliştirmiş bir kadının temizliğini bacak arasında aramayan bir adam bulacaksın, kıt kafalılardan uzak dur
00 Yorumla
+1 yılYalan söylemediğini düşünecek kadar güvenen biri çıkarsa durumu izah edersin sana inanır. Zaten bunu dediğin halde sana inanmıyorsa güvenmiyordur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kendi hatam demişin daha sonra nasılsa oldu deyip devam ettin mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabi ki de
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiye girmeden bakirelik gitmez. Kızlık zarının zarar görmesi bakireliğe engel değildir.
01 Yorumla
Soran+1 yılDoktorum öyle demedi yine de teşekkürler
Bunu anlayışla karşılayacak birini bulman lazm evlenmek istiyorsan
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın, umarım bulurum duâlarınızda beni de unutmayın🤲🏻
Bunu Kabullenen bir erkek çıkar Merak etme.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ooooo her bakire olmayan evde kalsaydı bitmişti bunulke
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu durumu önemsemeyenler de var hanımefendi, bir şekilde sürecin akışın, biraz da arayışınızın detaylarıyla dilediğiniz karşınıza çıkabilir yani.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı.
+1 yılAfedersin ama saçmalıyorsun. Bekaret takıntısı olmayan ben dahil milyonlarca erkek var.
00 Yorumla Bişi dicem mastürbasyon yaparken mi bozdun kendini?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer zina yoluyla kaybetmediysen asla sorun yok, ha zina yoluyla olsa bile sorun yok yazar mısın bana acaba konuşalım?
05 Yorumla
Soran+1 yılBenim amacım derdimi paylaşmak sadece lütfen yanlış anlaşılma olmasın.
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum anliyorum da seni, ben de konuşurum sorun yok diyorum derdini dinlerim. Lütfen yaz bana bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılYazacak mısınız?
Soran+1 yılYazmayacağım, teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılBöyle yaşamaya devam. et, kimse seni hayatina sokmaz mk
+1 yılİstanbul'da oturmanın konu ile ne alakası var :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki evlenirsin hersey bakirelik degil yani ask evliligi yaparsan eminim sevgilin bu durumu sorun yapmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılAşk evliliği pek istemiyordum bakalım hayırlısı herşeyin, teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişkiye girmediysen eğer hâlâ bakiresin demektir 😉👌
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenden 1 yaş büyüksün yoksa seni tanımak isterdim doğrusu prenses 🙃❤️🙏
96'limisin?
Soran+1 yılİlişkiye girmedim tabi ki, ama mâlesef doktor değilsin dedi
Cevap sahibi+1 yılHmm anladım
Cevap sahibi+1 yıl96'limisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekaretin yoksa niye ilişki yaşamıyorsun onu anlamadım zaten gitmiş
02 Yorumla
Soran+1 yılGünah çünkü, ben zina yolu ile kayıp etmedim
Cevap sahibi+1 yılOlsun bir kez deneyebilirdin
+1 yılvijdanlı birisin bu anlaşılıyor üzülme karşına çıkan kişiye anlatırsan anlar bunu çünkü senin durumunda olan birini tanıdım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBnde İstanbul da yasayan evi araci olan bi adamim evlenmek istersen evlenirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakincasi yoksa talipbim yanliz iliskide sınırlarin varsa uzak durun
00 YorumlaBunu takan biriyle evlenme zaten kendin kendini bozmuşsun mesaj atsana normal bişi sorucam
04 Yorumla
Soran+1 yılMesaj atmıyorum, teşekkür ederim
Soran+1 yılBurdan sorabilirsin
+1 yılEvlat edinmek haramdır
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlenirsem ve kız evlat edinirsem eşime haram, ama erkek evlat edinirsem bana haram, ( ama evlenemeyeceğime göre Allah bilir tabi ) kız evlat bana haram değil, çok araştırdım bu konuyu siz de düzgünce araştırıp bilgi edinebilrisniz
- +1 yıl
Yanlış araştırmışsın bence sen tekrar araştır.
Soran+1 yılÇok hocaya sordum cevaptan eminim yine de teşekkür ederim
- +1 yıl
Türk hocaları sorduysan vay haline
Evlenirsin neden evlenemiycen ki
03 Yorumla
Soran+1 yıl30 yaşından sonra tek başıma evlat edinebiliyorum. Araştırdım teşekkür ederim.
- Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılİstanbul'da bakire köpek yok sen normalsin knk
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Bak bi resim var paylaşayım mı :₺
- +1 yıl
Gülücük olacaktı :)
+1 yılYapma kızlık zarı çıkmış haberin yok mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılKimseyi kandırmak istemem
- +1 yıl
Umarım bulursun seni kabul edecek birini
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılniye evlenemeyesin öyle olan kaç kişi var
00 Yorumla Yanu evlende gerisi gelir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKendi başına ne yaptın ki kanki 😄
00 Yorumla
+1 yılBu kadar takıntılı olmayın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılDikim istemiyorsan durumu anlat bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yaparım birisi olunca
- +1 yıl
En iyisi dürüst olmak. Parmağın mı girdi mastürbasyon yaparken?
Cinsel Yaşam konusunda 994 cevap paylaştı. Evlenirsin bu kadar dert etme kendine.
00 Yorumla
+1 yılHatasız kul olmaz 🍆🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunu anlamanin yolu var aslinda
09 Yorumla
Soran+1 yılDoktora gittiğimi belirtmiştim
Cevap sahibi+1 yılgzliden cjksam geljr mjsjn birsey dicem
Cevap sahibi+1 yılyaş kaç senin
Cevap sahibi+1 yılolani oldugu gibi anlatinca sana inanan birini bulabilirsin ama
Soran+1 yılİnşAllah anlayan düzgün birisi çıkar🤲🏻
Cevap sahibi+1 yılseni tanimak istiyorum cikayim mi
Soran+1 yılKonuşmamız pek uygun olmaz teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılneden olmasin ki ama ben söylediklerinin doğruluğuna inanıyorum samimiyetine de
Cevap sahibi+1 yıllütfen
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirsin sorun edilecek bisey degil
05 Yorumla
Soran+1 yılİnşAllah🤲🏻
- +1 yıl
Önemli olan duyguların sen iki bacak arasında aklı olan erkek hoc kocan olmasın yani
Soran+1 yılEvet ama evlenmek istediğim kişi hep namazında olsun kişilerdi şimdi onlara bu durumu nasıl anlatırım ki, anlatsam da inanmazlar ki...
- +1 yıl
Ondan emin ol anlamaz ne desen aklına senin bir erkekle yaptığın sahne canlandırır dikilir yâda suni zar kullan ilk geçene madem zaten çok dardır farkedilmez
Soran+1 yılHakkına giremem diktirip neden soruyu düzgün okumuyorsunuz :(
+1 yılBakire. Olmadığını nasıl anladin
03 Yorumla- +1 yıl
Soru sordum belki hala bakiresindir yanılmış olamamışsın çünkü okadsr kolay olan bi olay değil
Soran+1 yılJinekolağa gittiğim de değilsin dedi mâlesef
- +1 yıl
Bence başka birine daha git eger dedgin şey parmaksa parmakla oyle kolay bozulmaz ki başka biseyse kan mı geldi nekadsr geldi ve kız lik filan değil ama kimse kendi kendine yaptigina inanmaz sikinti o bence zaten hiç biryle opustun ya da sevistin mi bence ozmanda kisdegilsin zaten mantık olarak oraya bisey girmedi diye kız olunmiyoe
Gizli Üye(30-35)+1 yılTıp bunu ispatlayamaz mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen evlenirim seninle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgel tanışalım bende evlenmek istiyorum yetti artık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılFazla mı soktun parmağı
01 Yorumla- +1 yıl
Yardım istersen anlatırım
+1 yılBence durumu evleneceğim insana anlat
00 Yorumla
+1 yılEclenirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşAllah 🤲🏻😊
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Niye evlenemiyesin
06 Yorumla
Soran+1 yılDurumu anlattım yukarı da
Soran+1 yılBilmiyorum beni yaşımdan dolayı bir korku aldı herhalde
Soran+1 yılNasıl değişiyor mesela
+1 yılAbimle kinus
02 Yorumla
Soran+1 yıl😅 teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenrisin
06 Yorumla
Soran+1 yılİnşAllah😊🤲🏻
- +1 yıl
Neden evlenmeyeceksinki
Soran+1 yılBakire olmadığım için öyle düşünüyorum
- +1 yıl
Oyle dusunme seni taniyan insan san guvenirse sorun yok
Soran+1 yılİnşAllah dediğiniz gibi olur...🤲🏻
- +1 yıl
Yani olur sen kendine guven
Evlenirsin ne olacak sanki
04 Yorumla
Soran+1 yılZenginlik mutluluk getiriyor demedim ki zaten kaldı ki ben zaten zengin olsun eşim de demedim.
Soran+1 yılAllah'a şükür yetiyor diyelim
+1 yılEvlenmek mı istiyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılYapmasaydın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçmalama lütfen
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirsin
010 Yorumla
Soran+1 yılİnşAllah🤲🏻
- +1 yıl
Allah her doğrunun gönlüne göre doğru kişiyi cikarirmis sen dua et o en iyisini bilendir
Soran+1 yılTeşekkür ederim en iyi yorumu okudum şimdiye kadar kii🤲🏻
- +1 yıl
Rica ederim 👍
- +1 yıl
Ama şunu unutma çokta onemsenecek bir konu değil önemli olan ordaki zar değil beyindeki kalpteki zarlar
- +1 yıl
Önemli olan
Soran+1 yılHer erkek sizin gibi düşünmüyor mâlesef, teşekkür ederim yine de :)
- +1 yıl
Vardır illaki bu şekilde düşünen ama denk gelmiyor dur ayrıca bu şekilde düşünmeyen erkeklere şunu sormak lazım kendileri geçmişinde yaptıklarına bir baksın ona göre karşısına çıkacak kişiyi öyle beklesin neyse umarım kalbinizden geçen omrunuze nasip olur iyi günler dilerim
Soran+1 yılAllah razı olsun güzel duâlarınız için🤲🏻
- +1 yıl
Rica ederim böyle olması gerekiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılBulursun tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılParmakladın mı gerçekten onu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ciddiysen eğer
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem