Kendimden 6 yaş küçük erkek arkadaşım var dışardan bakınca benden olgun gözüküyor ama çok saf duygusal bı çocuk ben istemeden bir şey yapmaz sadece göğsümde emerek uyumak istiyor ben diyince şöyle şöyle yapalım diye kabul ediyor aslında sekste iyi çabukta gelmiyor ama neden pek fazla istemiyor bilmiyorum bana sert olsun acımasın istiyorum sekste bile suratımı seviyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSert istiyorsan benim gibi biri lazım ama kendinden küçük erkekle yatmanı sevdim ben de ergenken böyle şeyler isterdim hep bana olmadı ama diğer erkeklere olması güzel bir şey
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
23Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. yasin dogruysa sen max 24 o da 18 oluyor. o daha bebek. versinler seni 30lu yaslarda abaza birine de gör acimayi :)
10 Yorumla
+1 yılçok yazık... kadınla sekste düşmanın gibi sevişeceksin. yok öyle romantik romantik hareketler aman canı acımasın...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılTecrubesiz kadınların ne isteyip istemediğini bilemiyor cocuk işte
00 Yorumla Bunu ona belli et ez beni aşağıla acıma bana domalt bağırt erkekliğini göreyim de açık ol her erkeğin içindeki aslan çıkıp seni parçalayacaktır o da ajkdld
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSertlikten hoşlanıyorsanız ve zaten sizin dediklerinizi yapıyorsa söyleyin o zaman.
00 Yorumla
+1 yılBunu yaşayan arkadaşım vardı zamanla alıştı isterseniz dertleşelim nasıl davranman gerekiyor söyleyiym
00 Yorumla
+1 yılNereden buluyorsunuz bunları anlamıyorum gerçekten
00 YorumlaBu sevgili değil baya bebeğin olmuş senin
00 Yorumla
+1 yılYa bence o daha küçük o yüzden
00 Yorumla
+1 yılbu isteklerini olgunlar daha çok yapar
00 YorumlaSen kaçsın çocuk kaç yaşında
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı.
+1 yılOha neler yasiosunuz siz anlatsana ya 😂
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Büyüksen sen öğret o zaman.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynı ben la snsmsmsms
04 Yorumla
Soran+1 yıl😟
Cevap sahibi+1 yılNe oldu
Soran+1 yılOlmayın böyle
Cevap sahibi+1 yılNasıl böyle derken
Gizli Üye(18-24)+1 yılİliskiye girerken sert mi seviyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖğrenecek ablası acele etme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsana ne lazim biliyor musun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. bu isteklerini söyle de yapsın işte
00 Yorumla
+1 yılSen kaç yaşındasın
01 Yorumla
Soran+1 yıl25
+1 yılÖğretir ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen anca çocuk büyüt
00 Yorumla
+1 yılTecrübe ablası
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu ona söyledin mi
116 Yorumla
Soran+1 yılEvet söylüyorum üç dakika sert oluyorsa devamında tekrar şefkat gösteriyor
Cevap sahibi+1 yılKontrolü sen al ve şevkatli davranmasına izin verme. Mesela yüz yüze olmadığınız pozisyonlarda yapın. Doggy falan mesela
Soran+1 yılNeler yapmadım ki ellerini bile bağladım ama aşkla gözlerimin içine bakıp sakin kalıyor
Cevap sahibi+1 yılSonradan utanırsınız belki ama o an argo küfürlü konuşsanız iyi olur belki. Beni or... pun gibi düşün falan de ahhaha
Soran+1 yılDenemedim ama kesin güler denicem😂
Cevap sahibi+1 yılya da sen sert davran. Erkeğin kadının kalçasını şaplaklama olayı var ya. Sizin ilişki de sen yap bunu ahahah. O sana kibar davranınca yapıştır ahahha
Soran+1 yılHdjdj kanka hiç sevmem ki öyle şeyi hakimiyet onda olsun istiyorum bana pasif kalmasın beni yönetsjn istiyorum zamanında okuduğumuz Wattpadlerin mafya hikayelerinden esinleniyorum herhalde 😂
Cevap sahibi+1 yılBeni düşmanın gibi s. k sonra yine şefkatli olursun falan de ahshhshs ya da wattpadleri gönder okusun anlar belki 😂
Soran+1 yılDicem bakalım 😄😂 göğsüme yatar anlat sen ben dinliyorum der ve uygulamaz sjsjs
Cevap sahibi+1 yılGöğüs yayılacak yer değil aşkım ısır onları falan shdhdhs
Soran+1 yılIsırması var var yok değil 😂
Cevap sahibi+1 yılOral yapıyor mu?
Soran+1 yılEvet 🥰 hemde çok güzel ilgilenerek
Cevap sahibi+1 yılE her şeyi de yapıyormuş. Biraz sert olması dışında. Bazı sınırları var galiba onları aşmasını sağlamalısın bence. Mesela sen ona orl yapıp boşaltın mı hiç
Soran+1 yılKız her şeyi burdan konuştuk mesaj at bari 😂
Cevap sahibi+1 yılSorunu beğendim bul beni 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe öğrenmek istiyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDegistir
00 Yorumla
+1 yılYaşlar kaç
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem