Cinsel hayatın cok iyi olduğu bir evlilik dusunelim, yine de ciftlerden birinin kendi kendine mastürbasyon yapması normal midir ya da yapabilmeli midir? Evlilikte de özel alanlarimiz olmalı mı? Ne düşünüyorsunuz? Gizli ya da alenen mastürbasyon yapılmasını normal karsilar misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYani evliyim ve özel alanım olmalı. Çünkü yapıyorum. Ayrıca seks hayatı çok iyi olup da kendine özel alan yaratıp mastürbasyon yapn evli kadınlar da var. Mastın yeri çok ayrıdır. Kimş aleni yapılmasından hoşlanır. Kimi gizli. Evli misin yapıyo musun
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten bu sorum erkekler icin degildi. Her iki taraf icin de geçerli
- +1 yıl
Ben de soruyu öyle algıladım zaten. İki yönlü cevap verdim
En İyi Cevaplar
+1 yılNeden benimle yapsin ben yapayim neden ozel alan tek kisi olsun partneriyim en basta kocasiyim yani
14 Yorumla
Soran+1 yılElbette esiyle yapsin herkes ama bazi durumlarda başvuruluyor mu acaba bilemiyorum. Mesela kadinin regl oldugu dönemde erkek istediyse ya da kadinin olmadigi durumlarda bir anlik rahatlama icin. Bu bana kadini kirmak gibi geliyor. Üzülüyorum
- +1 yıl
Regl bile olsa kadin daha da istekli olur partnerimden biliyorum rahatlatiyoduk birbirimizi ama yalniz kalmak tek kalmak ben istemem asil o zaman bir sorun vardir ben onun partneriysem beni reddetmeyecek sirtini dönmeyecek eger ki yalniz kalmak ozel alan diyosa ben bana sirtini ceviriyo olarsk algilarim kadinim olmadigi zamanlarda zaten istek gelirse mastürbasyonunu yap kim ne der ama partnerin varsa olay biter
Soran+1 yılPeki erkek cok istemisken kadin istemiyorsa banyo yaptigini düşünürken aslinda amaci mastürbasyon ile rahatlamak ise bunu nasil karsilamali kadin? Normal mi? Ya da birseyler izlemesi normal geliyor mu size? Sonucta ekrandakilere bakarak orgazm yasamis oluyor. Bu durum partner icin uzucu degil mi? Ya da ne bileyim o an baska kadin izleyip yapıyoruz ama onlar anlık seyler, sevdigimiz kisi yine bambaşka ve eşsiz mi diyorsunuz? Anlatabilir misiniz?
- +1 yıl
Bunu nasil karsilamali kadin derken erkek mi banyoda mastürbasyon yapip rahatliyo? Bunun cinsiyetle alakasi yok bence kadında erkekte çiftsin partnerin var ve mastürbasyon yapmak istiyosun. Ne derim biliyomusun ben buna partner bencillik ediyodur abi net. Zamaninda cok yaptigi masturbasyonlar gun gelir tirmalar boyle kendine saygisi yoktur. Ekrandakilere bakarak orgazm olmak nedir partnerim varken ben neden ekrana bakayim hayalr kapalıyım gercegini yasamak varken? Giderim ne istiyosam partnerimden isterim. Ama dedigim gibi partnerim yoktur hayale kapilir videoya bakar kendimi tatmin ederim. Ama çiftsen bırak artık bazı şeyleri karsılıklı yaşa. Tabi ki sevdigimiz kisi farkli ozel bize aittir eşsizdir. Ben onunla oturup hayalimi fantazilerimi anlatamiyosam ona o fantazilerimi yaşatıp onu mutlu edebiliyomuyum diye düşünmüyosam onun fikirlerini de alıp kendimde harmanlamıyosam çift olmayalım ya ne gerek var. Çiftler birbiri arasında iletişim kuramadigi icin boyle sonuçlar ortaya çıkıyor bence. Yapilmasi gereken önce birlikte olurken kendinden bir seyler katarak partnerini mutlu edip zevkin doruguna getirmeye calismak ama hüsran oldu olmadi diyelim o zaman careyi mastürbasyon ds p. orno da mı arayalım yoksa oturup konusup birbirimizi yonlendirip mutluluga ulasmaya mi çalışalım. Ben partnerimi zevke getirip ona o şehveti yaşatbiliyosam ben mutlu olup zevk alıyorumdur zaten onunla yaşadıgın her an degerlidir cunku. Hayat aldığımız nefeslerin toplamı degil nefesimizi kesen anların toplamidir der yazar ve ben onunla vakit gecirirken soludugun her an bana ozeldir nokta
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeraber daha güzeli varken soyutlayacak bir durumdur bu sanki.
11 Yorumla
Soran+1 yılKatiliyorum size
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu konu bizi aşar değerlerini fikirlerini merak ediyoruz @shraeva
19 Yorumla- +1 yıl
Evli erkekler genelde yaparlarmış. Uzmanların söylediği erkeklerde mastürbasyon alışkanlık haline gelirmiş ve evlendiklerinde de o duyguyu o heyecanı özlerlermiş ve arada sırada da olsa yaparlarmış. Ama kadınlar cinsel ilişkiden aldıkları haz mastürbasyondan fazla olduğu için yapmaya ihtiyaç duymazlarmış. Keşke hangi kanalda izlemiştim hatırlasam da videosunu da bıraksaydım buraya ama sanırım rayka kumrunun kanalında izlemiştim.
- +1 yıl
@shraeva buldum galiba ilgili videoyu
https://youtu.be/4Jstu8ccycE
Soran+1 yılYorumunuz icin cok teşekkür ediyorum. Ben kadinlarin klitoris orgazmi yaşamadan cinsel iliski ile tatmin olduklarina inanmiyorum. Cunku aslinda g noktasi diye birsey yokmus araştırmalarda. Kadinin klitorisi ne ise erkekteki penis de o. Hatta kadinlarda cok daha fazla sinir kökü bulunuyormus erkeklere nazaran bu yuzden de yasadiklari haz daha fazlaymış. Bilemiyorum mutlaka kisinin yasam tarzina, aliskanliklarina gore degisiyordur ama gizlilik icinde yapilmasi diger ese karsi bir saygisizlik mi acaba? burada tikanip kaliyorum
- +1 yıl
G noktasının varlığı yokluğu hala tartışılsa da vajinal orgazm denen bir gerçek var ortada. Buna sebep olan g noktası ya da başka bişey olabilir vajinal ilişkide de klitoral orgazm kadar zevk alınıyor eğer partner zevk verebiliyorsa tabii. Bunu geçersek de gizlilik içinde yapılması hoş değil benim şahsi fikrim ama insanlar eşlerine biliyo musun ben arada mastürbasyon yapıyorum diyemiyor karşı tarafın bu konu hakkında yetersizlik hissetmemesi için. Bence eşler birbirinin durumunu bilmeli aşırıya kaçmıyosa saygı duymalı deniliyor. Ama genel olarak ben türklerde saygı duyulcağını düşünmüyorum.
Soran+1 yılBen vajinal orgazmda doruk noktasi yaşamıyorum klitoris orgazm gibi. Sadece sürekli bir zevk gibi ozellikle sert vuruşlar. Ama sonu yok. Doruk noktasi yok. Bircok birlikteliğim oldu ama sanırım bana vajinal orgazmi yasatacak erkek denk gelmedi ya da vajinal orgazmi her kadin yasamiyor anatomik yapisindan dolayi! Bilemiyorum ve acikcasi eger varsa cok merak ediyorum vajinal orgazmin doruk noktasını!
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel hayatlarında sorun olan kişilerin baş vurdugu bir olay bu
02 Yorumla
Soran+1 yılBazi durumlarda sanırım basvurulabiliyor. Mesela eslerden biri uyuyorsa ve digeri cok arzuluyorsa onu uyandirmak yerine masturbasyona basvuruyor olabilir ya da uzaktalarsa. Bu durumlar icin birbirlerine videolar, görüntüler hazirlayabilirler. Cunku kendi acimdan konusacak olursam baska gorselleri izleyip zevk duymasi onurumu kirar
- +1 yıl
Evet haklısınız özel sıkıntılı durumlar olabiliyor
Kocasının yanında yapabilir
Daha zevkli izlemek12 Yorumla
Soran+1 yılO zaten var olan bir durum. Birlikte hem izliyoruz hem birbirimize yapıyoruz ya da birbirimize yapıyoruz ve orgazm anlarimizi izliyoruz. Bu buyuk bir keyif. Ama esimin benden ayri buna ihtiyac duyması normal bir durum olarak algılanıyor mu genel olarak. Onu merak ediyorum
- +1 yıl
Hayır normal drğil
Skckk Vajina varken
Gizli Üye(30-35)+1 yılo kadarsex yapıyorsun özeli mi kalıyor bu işin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılİsteyen yapsın mastını karışmak ne öyle
02 Yorumla
Soran+1 yılKarsi tarafi kirmak olmaz mi bu 🙁
- +1 yıl
Daha neler ya abartmayn böyle basit insani şeyleri
Yani normal. Olabilir tabiki.
01 Yorumla
Soran+1 yılEsinizin buna ne kadar cok üzüleceğini bilseniz yine de yapar miydiniz? 😒
Yapabilir normaldir
04 Yorumla
Soran+1 yılEsiniz cok üzülürse ama 😞
Soran+1 yılBaska görsellere bakarak tatmin etmek de üzücü degil mi?
- Cinsel Yaşam konusunda 998 cevap paylaştı.
+1 yılNormal bebce
02 Yorumla
Soran+1 yılEsiniz kirilmaz mi bu duruma?
- +1 yıl
Evli değilim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım