Beni her halimle kabul etmiyor.1 kilo bile almamı istemiyor. Sürekli hiç yaşlanmamalısın falan diyor, kendisi benden 9 yaş büyük ve sürekli sigara içiyor.
Sürekli genç ve güzel kalmalısın vs demesi bana kötü hissettiriyor ne yapmalıyım
Beni her halimle kabul etmiyor.1 kilo bile almamı istemiyor. Sürekli hiç yaşlanmamalısın falan diyor, kendisi benden 9 yaş büyük ve sürekli sigara içiyor.
Sürekli genç ve güzel kalmalısın vs demesi bana kötü hissettiriyor ne yapmalıyım
Ne sanıyormuş kendisini Brad Pitt mi?
Öncelikle sen ondan küçüksün senin yaşın kaç bilmiyorum. Ama ona diyeceksin ki önce sen kendine bak önce sen kendine çeki düzen ver belki ben de seni beğenmiyorumdur? İlla yüzüne mi söyleyeyim de.
Benden 9.5 yaş büyük
Ben onun tipine odaklı değilim ki insanlar onu çok beğenmiyor ama ben her haliyle beğeniyorum
Bulmuş gencecik kızı birde laf mı ediyor. Üzgünüm ama o adam dış güzelliğe düşen birisi. Sen biraz bozulsan, genç karım var demez gözü dışarıya kayar onun
Çok mu gencim ona göre 9.5 yaş var aramızda
tabiki gençsin
Cevap
7Cevap
Aynısı bendede var. Zayifladim ve ona senin icin değil kendim icin yaptım herseyi dedim ssnin güzellik algilarin umrumda değil sen kendi göbeğinle mesgul kal dedim. Nasil bir lutuf ki adam heryerden zayifladi ama göbeği gitmedi. herseyi kendini iyi hissetmek için yap tatlim onlar sadece vızıltı olsun senin icin ve olaki konusmaya devam ederse sende onun kusurlarını yuzune vur kendini bir halt saynmasina izin verme
Sen önce kendine bak her şey karşılıklı aşkım demelisin bence 😅 kendini ne sanıyor acaba🤷🏻♀️
Her yaşın bir ayrı güzelliği var şarap bile eskdikce güzelleşir antikalar seneler üstünden geçtik e degerlenirken neyin kafasını yaşıyor o
Kendi kompleksini senle kapatıyor o adamdan hiç hayır gelmez
boşansın mı kız? şöyle şeyler yazmayın.
olayın iç yüzünü anlamadan, iki tarafıda dinlemeden insanları böyle gaza getirmemek lazım. bir psikolog olarak söylüyorum
tamam ok kanka
@noname21gibi psikolog olmadığın fazla belli ya
tamam kanka
Sen de ona uygula aynı tarifeyi yaşlısın 9 yaş var aramızda de iyi bak kendine ki ileride hasta bakıcı olmayayım de saçların dökülüyo beyazlamış iyice yaşlanmışsın ya de
Ya çok kötü hissediyorum ben
Aynı şeyi eşine yaparsan empati kurup sakinleşecektir üzme kendini boş ver 10 yaş büyükmüş senden sen yaşlanıyorsan o daha çok yaşlanır
Yani benim gibi olma güzel ol farkimiz olsun diyor işte😀
Sende ona o şekilde davran empati yapsın takıntıya dönmüş onun ki.
Güzellğğini ve gençliğini kullanarak onu parmağında oynatırsın. Sen işi bilmiyorsun
Kocan sana değer veriyor güzel olmanı istiyor şaşırma yani
Kocanın senden büyük olması gayet normal ama seni görüşü ve yaklaşımı aptalca sanırım adamda aşagılık kompleksi var
bunun için sana yatırım yapıyor mu
Hayır tabiki de aynı maaşı alıyoruz ve bana fazla harcatmiyor
Yazık valla.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?