@Reniriya çok denedim evet domaltıp da zevkten dört köşe yapmadığım kadın yoktu varsa merakın giderebilirim @noname21gibi senin için de geçerli her lafa sazan gibi atlama
kardeş kız gelişine vurdu ve seni ortadan ikiye böldü. yok 1000 kadın domalttım, 999 zevkten öldü 1 tanesi hala yoğun bakımda falan diye ezik ezik zırlama burada :D
sosyal medyada bile gülüp geçeceği şeye bu kadar sinirlenen adamın akıldan bahsetmesi daha komik. hele hele bir de sinirlendiği kişi bir kadın :D hayır eziklik kaçıncı seviye. gül ge. işte mq bir de ciddi ciddi laf sokmaya çalışıyor velet gibi scıacıasnc
@noname21gibi hem kaşınıyorsunuz hemde konuşuyorsunuz derdiniz ne sizin geldiniz benim yorumuma yorum yaptınız hadi kız kendi çapında bir espiri yaptı sana noluyor baş yağdanlık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Bence değil harika ötesi pozisyon neden öyle düşünüyorsunuz ki
Alacağın zevki bilsen sadece dogy pozisyonunda istersin
Sen nerden bilion denedin galiba djdhdjdj
@Reniriya qwofnqwoıncqowcwq
emotional damage
@Reniriya çok denedim evet domaltıp da zevkten dört köşe yapmadığım kadın yoktu varsa merakın giderebilirim @noname21gibi senin için de geçerli her lafa sazan gibi atlama
kardeş kız gelişine vurdu ve seni ortadan ikiye böldü. yok 1000 kadın domalttım, 999 zevkten öldü 1 tanesi hala yoğun bakımda falan diye ezik ezik zırlama burada :D
@noname21gibi fark etmez ezik durumda değilim söylediğimi anlamayacak kadar zeka seviyeniz düşükse yapacak tek şey s*ke s*ke anlatmak
Ml adamın tekisin kudur dur skshsjdkdj
tamam kardeş en büyük sensin. john sins gelsin elini öpsün :D
sosyal medyada bile gülüp geçeceği şeye bu kadar sinirlenen adamın akıldan bahsetmesi daha komik. hele hele bir de sinirlendiği kişi bir kadın :D hayır eziklik kaçıncı seviye. gül ge. işte mq bir de ciddi ciddi laf sokmaya çalışıyor velet gibi scıacıasnc
@noname21gibi hem kaşınıyorsunuz hemde konuşuyorsunuz derdiniz ne sizin geldiniz benim yorumuma yorum yaptınız hadi kız kendi çapında bir espiri yaptı sana noluyor baş yağdanlık
tamam ulu insan :D
@noname21gibi bekleme yapma yağdanlık başka sorularda yalamalık yapılacak cevaplar araştır devam et
:D :D :D
Asla degl Severimmm 🌸
sen hagi pozisyonu seviyorsun peki?
Pozisyon şekli değil içeri önemlidir
En güzel pozisyon bence
Sen bir kere eğiliyorsun erkek 100 kere 🤣🤣
öyle bir eğilirsinkiiii
Kızılay çadırında kan verir gibi yat o zaman
Eğilmiyorsun zaten domalıyorsun
eğilmeden nasıl domalacaksın peki süper zeka gizli üye
Eğilmek ayrı domalmak ayrı. Ultra zeki insan
öne doğru eğil denilse amuda kalkarsın sen o zsman sjsjshdhdgd