Evlenmeden yapmak istemem. İstesem 4 5 kişiyle yapabilirdim ama hep uzak durdum. Çevremdekiler hatta manyak mısın filan dedi ama dediğim gibi evlenmeden istemem. Libidom yüksek ama başka türlü nasıl hakim olabilirim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Halal olsun dayı oğli :).. evlenene kadar mastürbasyonla idare et en doğrusu
Sen de mi benim gibi mastla idare ediyosun
Hayır ben yapmam. Siz erkekler için soyledim ben
Mastta mı yapmıyosun
Ara sıra nadiren olursa olur.
İllaki olur hak veririm. Bazen evde kimse olmuyor o zaman dayanamıyorum. Ama evlenmeden asla istemem
En dogrusu evet. Ama bi kız gördüğünde de dik dik orasina burasına bakmamakta önemli. Bunu yapabiliyorsun ne mutlu
Tabii ki de bakmiyom. Ama bazıları aşırı abartıyo o zaman bakmamak elde degil. Mesela diyelim ki siz kuyumcuya girdiniz yüzük vb. nasıl ilginizi çekiyosa bizde de öyle
Örnek pek uymadı ama neyse :) bakma demiyorum ben ama böyle yicek gibi ağzından salyalar akarcasina bakanlar var o şekil yapma. diyorum. yoksa tabi yanindan geçen mini etekli dekolteli bayana gözün kayar normal
Anladım demek istediğini sapık gibi bakmam. Mesela sevgilin yanındayken dekolteli kızlar geçince bakar miydi sen ne hissederdin ne yapardin ona
Ağzını burnunu kirarim. Benim yanımda başka kızlara bakamaz
Karadenizli misin korktum mesajını okurken😅
Ya mealen söyledim. Yani ilişkimi bitiririm onla eğer öyle yaparsa. Sanki bakacağı kizlarda olan bende yokmu niye bakacakmis
Yani hak veririm. Sevgililerin sana diğer türlü yaklaşmaya çalıştı mı ne yaptın onlara karşı
Ne türlü anlamadım
Öpüşmek sevişme vb.
Yüzeysel. İlerisine izin vermem
Anladım. Yüzeysel derken soyunarak mı yoksa öpüşmek mi onu anlamadim.
Kendi kendime çelişmişim anladım anlamadim demişim😅
Tam soyunma değilde işte birazcık. Evet öpüşme v. s
Anladım ilerisi olmamış zaten. Ben şimdi yemek yemeye gidiyorum vaktin olursa sohbet etmej isterim yanlis anlama art niyetim yok zaten anonimiz
Yanlış anladın galiba beni çok özür dilerim amacım kötü değildi sadece sohbet etmekti
Hakkını helal et en azından ben üzülürüm yanlış anlaşılmaya. Cevap vermeyince kötü şey düşünme. Sonra istersen engelle ama bir şey deyin
Sıkıntı yok.. isim vardı bakamadım
He tamam ben de bir şey oldu sandım. Alınmam bak yanlış anlamadın demi beni
Dm'den sohbet edelim mi vaktin varsa
Naptın peki mastürbasyon mu
Evet yaptım 1 saat önce filan. Yatmadan yine yaparim
Senin durumun nasıl yaptin mi ama böyle şeyleri burdan mi konuşcaz😅
Okadar sık neden yapıyorsun ki. Haftada bir olmuyormu
Haftada 1 cok az yas 26 kimseyke öpüşmedim bile baya yüksegim sen ne zaman yaptin en son
Olsun sağlığına zararlı olmaz mı. Kız arkadaşın var mı peki. Ben en son 3 hafta önceydi galiba
Hayir yok ama evlenmeden yapmam. Her gün yapmiyorum sagliga zarari olcagini da düşünmuyorum
Tamam yapma evlenmeden zaten. Kız arkadaş var mı yani onu sordum.. elini falan tutmadınmi hiç opmedin mi ufakta olsa
Hayir uzak mesafe oldu kimseyi öpmedim. Büyük konusmim ama en fazla yanaktan öperdim
Sosyal olman açısından dedim, bı elini tutsan gezsen v. s yanaktanza olsa hafif öpsem belki o zaman bukadar çok mastürbasyon. da yaomazsin
Bilmiyorum ama yine yaparım gibimr geliyo. Sevgilisi olup çok mastürbasyon. yapan var zaten. Senin sevgilin olsa en fazla ne kadar yakınlaşırdin
Vardı zaten, bahsetmiştim ya yukarılarda. Öyle ileri şeyler olmadı tabi
İleriden kastın cinsellik galiba. Anladigim kadariyka seviştin
Ya öyle değil tam olarak. Sana ters biliyorum, belkide kızdın ama öyle anladığın gibi değil
Hayir kizmadim belki ben de kendime hakim olamayacam bilemeyiz ben simdi sa a linkimi atiyom oraya yazar misin
www.kizlarsoruyor.com/uye/gidenlergitti/duzenle
Kimseyi dinleme yapmamaya devam et. Zamanını boş geçirmemeye çalış. Bir şeyler ile meşgul ol
Zaten işe girdim 5 gündür mastürbasyon bile yapmadim bugün tatildi mastürbasyon yaptim Tabii evli olsaydim farkli olabilirdi
yaş 27 oldu ben de senin gibi zor saklıyorum. sağda solda da harcamak istemiyorum :))
Ben de aynı senin gibi düşünüyom
evlenmeden yapma
İnşallah
karşına yapmayan denk gelir merak etme bu dünyada insanlar nasılsa karşısına öyle gelir
EEee
Ne eeeesi
Ezik misin
Helal olsun sana
Teşekkür ederim. Ama zor durum 26 oldu yaşım. Umarım eşim olursa o da yakınlaşmamış olur
Şimdi tabii ki böyle düşünmen güzel ama geçmişle yaşayamayız ya da değiştiremeyiz her şeyden önce seni sevsin sana sadık olsun geçmişini çok kurcalama derim
Geçmişte 5 6 erkekle yatmış olsa ben kıskanırdım. Geçmişj kurcalarım kimseyi yadırgamam ama kıskanırım.
Tabii ki haklisin ama cok kurcalarsan kendine yazik edersin o insan geçmişi icin tövbe etmişse ve birbirini çok seviyorsaniz kurcalama demek istedim
O konu benim zaaf noktam. Tabii kimseyi kınamam Ama kıskanirim. Mesela eşim benden önce biriyle sevişse birine oral yapsa o dudagi öperken midem bulanır. Heleki sokakta o kişiyke karşılassa akıllarindan o an geçecek
Tabii ki bende düşünürsem o şekilde kıskanırım ve midem bulanır istemem o yüzden dedim geçmişi hakkında çok şey bilmek de iyi değil sonuçta benden sonrası onemli
Peki özel olcakta senin isteğijmn yüksek mi dayanman zor mu oluyor bir kız olarak yoksa kafan rahat mi
Bende çok istekli değilim ve bastiriyorum
Yani iyi yanı da var kötü yanı da umarım evlendiğindr sorun olmaz
Senin yaşın kaç eşin olcak birinin nasıl birisi olmasini isterdin
23, düzgün bir adam olsun iyi bir eş ve baba olsun
Bi erkeğin ilki olsan senin gözünde onun ayrı bi değeri olur mu nasıl davranirsin
Seni takip etmem de sakınca olur mu
Hayır
www.kizlarsoruyor.com/uye/gidenlergitti/duzenle linkim bu müsait oluna yazar misin eklim seni
Gördüğünde haber verirsin😌
Bende senin gibiyim
Libidon baya mı yüksek yani. Nasil dayanıyosun peki
Evet. mastürbasyon ile idare ediyorum
Yaşın kaç haftada kaç kez yapiyosun
23 yaşındayım. haftada 4 5 kez
Benim gibisin daha öncr hiç yakınlastin mi biriyle ben kimseyle öpüşmedim bile
Sevgilimle öpüşmüştük
Ilerisi olmadi yani göğüs okşama filan
Geçmişte sevişse cinsellik yaşasa peki sorun eder miydin yoksa tecrübeli mi istiyosun
Hayır benimle tecrübe etsin isterim
Vayy peki genel olarak nasil birini istersin tip karater olarak
Bunu nasıl tarif edeyim😄
Sohbet edelim mi ne dersin😅
İstemiyosun galiba
Edelim
www.kizlarsoruyor.com/uye/gidenlergitti/mesajlar yazarsin ☺