Abicim yemekle ne alaka😀 tamam dur şakayı bi kenara koyuyorum sen de bir kenara koy şu şakayı troll soru olur da böylesi olmaz. Yapmayın artık bizi şunu yapamıyor bunu yapamıyor böyle kadın mı olur falan diye konuşmayın artık ya.
Direk düşüncelerimi söylesem devam etcektin onu savunma tabii yapmalı bla bla bla aşağıda okudum sana hak verir gibi yapıp dikkat çekince söylediklerini dinletebilmek daha kolay:)
Herhalde haklı? Beden onun bedeni. Yapmak zorunda değil. Zaten kadın için ileri de sorun yaşama ihtimali olan bir şeyi isteyen erkeğin de kadına saygısı yoktur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tabe ayrıl len öyle de kadın mı olurmuş püüüü onaaa..
utanmalısın diyorum ben napayım diyor
Tabii utanmalı ne kadar haklısın yaa bugün anal yapamayan yarın kimbilir neler yapamaz. Demi ama?
Yemekte yapamaz bence
Abicim yemekle ne alaka😀 tamam dur şakayı bi kenara koyuyorum sen de bir kenara koy şu şakayı troll soru olur da böylesi olmaz. Yapmayın artık bizi şunu yapamıyor bunu yapamıyor böyle kadın mı olur falan diye konuşmayın artık ya.
Tamam😂😂
Heh dikkatini çekebilmeme sevindim:)
Neden istedin dikkat çekmek😂
Direk düşüncelerimi söylesem devam etcektin onu savunma tabii yapmalı bla bla bla aşağıda okudum sana hak verir gibi yapıp dikkat çekince söylediklerini dinletebilmek daha kolay:)
Çok zekisin beybi😂
Thanks beyb😘
Robotmu lan bu sanki ürün almışta memnun kalmamış gibi konuşuyorsun
Klmadım memnum
Ya buna çok güldüm. Allah sizi de güldürsün😀😀
Babal dene moruk. Belkide sen yerlestirmedin. Kizda ne suç buluyorsun.
Yorumlar sorudan daha eğlenceli😀😀
bu iş aceleye gelmez
Tüh ya
inanamıyorum cidden elim ayağım titriyor.
Ben yaosrim dert etme
tamamdır
Ay cidden ayrılda kız kurtulsun senden
Sırf kadın diye savunma bana onu
Ayrıl da kurtulsun
Bana savunma onu sanki haklıymış gibi
Herhalde haklı? Beden onun bedeni. Yapmak zorunda değil. Zaten kadın için ileri de sorun yaşama ihtimali olan bir şeyi isteyen erkeğin de kadına saygısı yoktur.
Ya sanki kaf dağını taşı dedik inanamıyorum sana şu an
Çok kolaysa kendine salatalık sok bakalım da cesaretinle bize de örnek ol aslan parçası
Konuyu çarpıtma. Hem nimetle öyle şeyler yapılmaz...
Niye canısı? Kolay bulduğun şeyi yaşamak niye konuyu çarptırmak olsun. Yapay penis olsa deneyeceksin yani öyle mi?
Evet desem gay diyeceksin, hayır desem kendinle çeliştin diyeceksin ben pas diyorum