Öpüşüyorduk bende tayt vardı elleri popoma ve vajinama gitti üstünden ama ben o an çok titredim ama zevk almamdan değil sanırsam çünkü ellerini iktirdikce o daha çok baskı uyguladı baktım titriyorum çok utandım şuanda aklımdan çıkmıyor rezil oldum herhalde ne yapabilirim 😂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yabancı bir elin ilk dokunuşu bir kadında böyle bir etki yaratır. Böyle art niyetli kişilerle biraz samimiyeti ilerlet güven vericiyse gir bu işe adamın niyeti bozuksa bunu yapar. Bence bu adamın niyeti sana sahip olup bırakmakmış bana öyle geldi. Bir kadına o kadar sert girişilmez
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kanka sen utancından titredin. O canım ise sen zevk alıyorsun die titrediğini düşünerek devam etmiş. Normal şeyler. Yakında herşeyi yaşarsınızz emin ol 😊 o eski utangaç kız tam bir dişi olur
019 Yorumla
Soran+1 yılİşte bunu düşündüğü için ben şu an kendi kendimi yiyorum rezil oldum diye kafama takip duruyorum aglicam herşeye yaşamaya gelirsej bı daha buluşmuyorum
- +1 yıl
Bir kere o cesareti aldı. İlk bulışmanız da fırsatını buldupunda yine yapışcak. Sana tavsiyem. Ona güzel bir yazı yaz. O gün çok heyecanlandım. Bu ben değilim. Eğer bir daha böyle bişey yapmak istersen hiç buluşmayalım de. Eğer seviyorsa kbl eder. Sevmiyor seni kullanıcaksa sana yol verecektir.
Soran+1 yılAma izin vermedim ki ondan kurtulup gittim şimdi en ufak bişey yazmaya utanıyorum oda sadece napiyorsun yazmış cevap bile veremedim
Soran+1 yılTamamdır teşekkürler
Soran+1 yılYeni tanismiyoruz 4 senedir
Soran+1 yılHayır ya kendisinin ben peşinden kosuyordum buda canı sıkılınca geliyordu işte bana geri. normalde öpüşürken elleri ya belimde çok az da göğüsumde olurdu ama asla alt taraflara inmezdi bende ona güvendiğim için asla şey yapmazdım seneledir görmedim o an ilk defa yaşayınca işte kötü oldum
Soran+1 yılPeki bide şu var benim ilişkiye girmek istemediğimi biliyor oda onun için geliyorsa sürekli neden kendini hatırlatıp duruyo ki ben ona istemediğimi belli ediyorum etrafında çok insan var
Soran+1 yılKaç yaşındasın sen
Soran+1 yıl20 yaşındayım ama sen büyüksün
Soran+1 yılTamam dur dur fikir vermen lazım çünkü hala kötü hsiediommm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
21Cevap
+1 yılçok merak ettim bana ayrıntılı anlatır mısın
04 Yorumla- +1 yıl
bekliyom
Soran+1 yılAyrıntılı anlattım zaten oku
- +1 yıl
daha çok ayrıntılı
- +1 yıl
taktik vereyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiçbir şey yapma, ben böyle birkaç kez yapmıştım , sonra reel seks oldu
32 Yorumla
Soran+1 yılAma utanç verici durum değil mi
Cevap sahibi+1 yılEvet ben hala hani soyunma vs durumunda utanırım , farklı şey yapmaya başladım zaten son dönemde. ay neyse burada anlatmiyim,, mesajda konusalma sansimiz var mı , gizliden çıksam yazar misin
- Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılRezil olmamissin zamanla o utangaclik aşılıyor her seyi yapar hale geliyosun merak etme 😄
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBence de o kadar yakınlaşmayın bir daha. Utanmak iyidir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir sey olmaz bir dahakine daha iyi yaparsin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hiç bir şey yapma. Zevk almanın nesi kötü. Belli ki o da tutamamış kendini 😊
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılYoo normal o an her kiz zevkten titrer hatta bence doğal olma onun hosuna gitmistir
08 Yorumla
Soran+1 yılBen rezil olduğumu düşünüp kendi kendime utancımdan yerin dibine giriicem az kaldı aahjaka
- +1 yıl
Sacmalama o an doğal olarak o tepkiyi vermissin normaldir
Soran+1 yılHerkeste mi aynısı olur peki
- +1 yıl
Evet yani o an kendinden sonucta zevke geldin diye ve kizlar zevke gelince titrer yani bu normal titremesen sıkıntı olurdu😅
Soran+1 yılÖyle olmuş olsa ben kendimi tutamazdim herhalde bence tam oda değil
- +1 yıl
İslandin mi o an
Soran+1 yılNe bilyim ben
- +1 yıl
Hisseder insan
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence harikaymış neden rezil olasın ileri niye gitmedin
08 Yorumla
Soran+1 yılİlk kez böyle durumla karşılaştım korktum
Cevap sahibi+1 yılDetaylı anlatma şansın var mi
Cevap sahibi+1 yılBence korkma
Soran+1 yılBen utanıyorum hala zaten 10 dk sonra kalktım eve geldim
Cevap sahibi+1 yılRahatlarsın birine derdini anlatınca ister misin bunu
Cevap sahibi+1 yılGzldn çksm olur nu
Soran+1 yılÇık bakiyim
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Zevkten değil mi o titreme?
012 Yorumla
Soran+1 yılBen daha çok korktum ama gittim zaten sonrasında
- +1 yıl
Gittim derken? Neyden korktun öyle 😁
Soran+1 yılNe biliyim ilk defa böyle bişi yaşadım ondan da titremis olabilirim ama utandım zaten ayy çok kötüydü hatırlatmayın 😂😂
- +1 yıl
Kötü olamaz o baskıyı mastürbasyon yparken kendin uygulamiyormusun da😁
Soran+1 yılYapmiyordum ama tahmin edemicegin kadar çok baskı uyguladı of ya bıktım rezillikten😂
- +1 yıl
Onu uygulamasinin nedeni zaten vajinan da parmaklarını hissedip tahrik olmanı sağlamak aslında 😁 fakat sen korktum diyorsun
Soran+1 yılYahu o an orada tahrik olsam ne evde değiliz bı kere hem o öyle anlamış olabilir ama ben korktum hiçte tahrikte felan değildi oghhhhk 😂
- +1 yıl
Nerde yaptı öyle ama sende ilk kez yaşadın onun da şoku var tabi 😁
Soran+1 yılYa nasi desem orman desen orman değil masalar falan var az ilerde zaten arkdslarimiz var ben dedim ben gidiyom gel bişi konuscam dedi aldı arkdslarimizin yanından ağacın arkasına geldik öpmeye başladı sonrası da öyle işte hatırlamak istemiyorum dahi benim için kötü ve rezil tecrübeler😂😂🤦🤦
- +1 yıl
Oww ortam kötüymüş ama öyle... O tedirginlik felan ile zaten ne yaşadığını anlamamissin 😁 devamı gelir ama bak
Soran+1 yılAynen kah. pelere bide bağırdım hiçbiride gelmedi bırak bırak diye ama işte yapicak bişi yok bulusmam olur biter devamı gelmez
- +1 yıl
Manita felan degilmiydi bu oha o nasıl iş öyle
+1 yılDevamı gelir durmaz artık.
02 Yorumla
Soran+1 yılYani peki ben buna sinir olduğum konuyu ona bahsetsem yine aynı benzer şeyler olur mu
- +1 yıl
Sen niye sinir oldun ki. Hoşuna gitmedi mi
zevk almadıysan titremenin sebebi neydi?
03 Yorumla
Soran+1 yılİlk defa karşılaştığım bı durum diye düşünüyorum ama bilmiyorum değişik bı duyguydu
- +1 yıl
O zaman net zevktir o
+1 yılSokakta da kendini elletmezsin
02 Yorumla
Soran+1 yılSokakta değildik
- +1 yıl
Yyiyin birbirinizi
Bir daha ki sefere yararsınız
00 Yorumla
+1 yılYo normal bu. utanma.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılE verseydin madem
18 Yorumla
Soran+1 yılUtandım 10 dk sonra kalktım gittim çünkü ilk kez yaşadığım bı duygu
Cevap sahibi+1 yılE öyle olur zaten. Neyse bari kendine hakimmis dua et real sekse donmemis is
Soran+1 yılBen hakimim ellerini falan çok zor tuttum
Cevap sahibi+1 yılİşte sende kendinden geçip karşı koyamayabilirdin, kendinizi soyunuk vaziyette bulabilirdin
Soran+1 yılEvet iyi ki ilerisi olmadı ama utanıyorum hala ikimizde ayaktaydik ben bildiğin titriyordum utanç verici bı ann
Cevap sahibi+1 yılBı tek dokunmayla nasıl böyle oldun hiç oranı burani ellemeden
Soran+1 yılGoguslerime elliyordu zaten sonra vajinama elledi ben elini iktirdikce bu daha çok bastırdı yani tek hemen dokunup çekme değil
Cevap sahibi+1 yılİşte etkilenmissin sende o zaman. Üstünü cikarmismiydi
Gizli Üye(18-24)+1 yılTitredikten sonra islanma oldu mu peki vajinanda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonraki buluşma bekaret gitti geçmiş olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ilk olduğu için normal ya geçer o
00 Yorumla
+1 yılzevk almışsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Normal bu
00 Yorumla
+1 yılNe yapalım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOrgazm oldun galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSulanmıştır😅😅😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılçok stres yapmışsın
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk defa birisi dokunduğu için korktum ama o yanlış anlamış mıdır?
- +1 yıl
detayları bilmeden bişi diyemem
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım