+1 yılMerhaba,
Aslında erkeklerin duasında kazanmak veya bir şeyleri elde etmek başarmak vardır cinsel ilişkide bunlardan bir tanesidir örnek veriyorum cinsel ilişki içinde bulunduğu kadını mutlu eden bir erkek kendisini tam Sayar, özellikle Türk toplumunda cinsellik dendiği zaman erkeklerin daha ön planda olduğunu göz önüne alacak olursak bu duruma çok da şaşırmamak gerek yani aslında hava atılacak bir şey değildir insanın mahremi arasında kalmalıdır eğer bir erkek gidip de eşiyle sevgilisiyle veya başkasıyla yaptığı bir şeyi ağzını geri geri anlatıyorsa emin olun ki o erkek sevdiği kadınlara değer verdiği için değil sadece cinsel obje olarak gördüğü için ilişkiye girmiştir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılGerek sekse gerek hayata dair her ne sebeple olursa olsun yalan söylemek aptallıktır ve yanlıştır. Bu yalan illa ki ortaya çıkacak sonuçta ve rezil olacaksın. Bazen bir yalanı örtmek için başka yalanlar söylemek zorunda kalır yaşancılık yapan kişi. Ve sonunda rezillik boyunu aşar. O zaman o yalanı söylememek en doğru iştir. Yoksa isktir ederler insanı.
00 Yorumla
Bu alet Hayrat çeşmesi değil o yüzden her açtığında akmaz. Bunun ideali 10 dakika 15 dakikadır fazlası zaten her iki tarafa da zarar verir.
Kaldı ki iş içeride ne kadar durduğun değil karşı tarafı ne kadar memnun edebildiğinle alakalı bir durum.
Çok iyi bir ön sevişme yaparsın ardından 2 dakikalık geri çık bile sen nirvana'ya ulaştırmaya yetebilir.
00 Yorumla
+1 yılYine çok eğlenceli Bi soru ama büyük Bi gerçekten barındırıyor içinde
Lafta bütün erkeklerimiz SİNS
Ama yatakta daha öpüşürken işi biten oluyor
O yüzden dobra olmak lazım bencil olmamak lazım hem zevk verip hem uzun tutmanın yolunu aramak lazım
İlk dobralıkta benden olsun
Maximum 1 saat oda sevişmesi öpüşmesi falanı fıstığı 😊04 Yorumla- +1 yıl
😂😂 aynen öyle çok haklısın ben yorumlarda çok denk geliyorum öyle yaparım böyle yaparım diye yazıyorlar 😂 vayy bee ne adamlar var diyorum 🤣 tm atta biraz okkalı at bir oluru olsun 😂 adam hiç çıkartmadan rahat 4 ,5 posta atıyorum diyor 🤣 şimdi gelde gülme 😂
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür 🙏🙏
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence en az 1 saat olmalı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Mümkğn olduğunca uzun olması dsha iyi somuc verir, orgazmı erteleyip daha yoğun orgazm yaşamayı tercih ederim ben. Partnerimden de ağır olmasını isterim ki daha yoğun tatmin yaşasın.
Süre olarak orgazm kadın içinde erkek içinde 2 dk içinde bile gercekleşebilir ya da 1 saatte sürebilir.
Fazla uzaması, kadını kurutuyor. Bu yüzden abartmadan tatmine gitmeli, 2. Birleşme için hazır hale gelmesini sağlamalı
16 Yorumla- +1 yıl
Gayet açık ve net olmuş görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim tecrübeli insanın hali de başka oluyor tabi 😂
- +1 yıl
Doğru anlatmışsın ama bu konuda tecrübe sahibi olmuşsun belli
- +1 yıl
😂😂 olsun tabi erkeğin tecrübelisi iyi olurda kadının fazla tecrübeli olması iyi değildir diye düşünüyorum
+1 yılÖn sevişmeyi uzun tutarsa eğer bir erkek 1 saati bulur bunun 40 dakikasi sevişmek 20 dk boşalması
19 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle bu konuda çok haklısın gerçekten ben yorumlarda da görüyorum adam öyle yaparım 😂 böyle yaparım diyor 😂 vayy bee diyorum ne adamlar varmış 😂 tamam arkadaş atta biraz okkalı at bir oluru olsun 😂 adam yazıyor hiç çıkartmadan rahat 4 , 5 posta atıyorum 😂😂 şimdi gelde gülme 😂
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
peki senin seksin ne kadar sürüyor
- +1 yıl
🤣🤣 ben saat tutmuyorum kum saati koyuyorum yanıma o nazaman biterse 🤣🤣🤣
- +1 yıl
evet ama seni beceren o kadar mı dayanıyor :)
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
sen uzun süre dayanabilir misin sevişmeye
- +1 yıl
Şşşt reis sakin ol burada konu benmiyim şimdi 😂
- +1 yıl
evet merak ettim seni ister isen dm yazışalım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu bir gerçek. Klavyede herkes birbirini kırıyor ama gerçekte hayaller :))
Ben hiç cinsellik yaşamadım ama iyi bir şekilde sevişip performansli bir şekilde yapacagimi düşünüyorum. Ama bunda kendime çok guvenirim felâket fışkırarak bosalirim rahat 1 metre öteye gider
02 Yorumla- +1 yıl
Gayet açıklayıcı ve net olmuş yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
Cevap sahibi+1 yılİnanmadın mı peki
+1 yılbaşlı başına penisin büyük olması bile bir hava unsuru olabiliyor erkekte. Kadının gözünü doyurması ve erkeğin daha özgüvenli olması noktasında. Gel gelelim ki performans ve işlev çok ayrı şeyler. Yani kadına girdiğin gibi boşalırsan +20 şeyin olsa ne yazar? O sebeple hava atmak laftadır. Yatakta icraatı önemli
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısın bunu görsellik olarak düşünürsek evet gözün doyar fakat işlev olarak düşünürsek ruhen ve bedenen aç kalma olasılığı da bir okadar yüksektir oyuzden derler her şey göründüğü gibi değildir diye... görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
- +1 yıl
çünkü çoğunluk sok çıkar boşal kafasında. Haliyle kadın burada seks objesinden başka bir şey olmuyor. O sebeple kadını hazırlamak (ön sevişme ve dokunuşlar) ve orgazma ulaştırmak erkeğin elinde. Erkek için evet delik büyük bir şans, tadı da zevki de başka ama kadın için acıdan bir şey değilse (kuru kalan vajinalar için söylüyorum) keyif vermez kadına. Erkek bilinçli olup, ereksiyon olduktan sonra hemen içe girmeyi düşünmemeli. Kadının da vajinasını hazır hale getirmeli. Senin de söylediğin gibi; büyük penis takdir görüyor bunu defalarca yaşadım ama devamını getirmezse erkek önemi kalmıyor bamya kadar penisten
Gizli Üye(30-35)+1 yıl45 dakika normal zamanda oluyor. Gec bosalma sorunum var. Kıl olduğum bir kiz vardi. Senin a*mini paramparça edicem dedim. 1 saat 20 dakika da boşaldım. Ağlıyordu, bırak beni, bosal artık diye. Dalga geçmişti benimle, özür dileye , dileye agzi yamuldu.
00 Yorumla
+1 yılŞakasız 30-40 dk sürüyor ama bu benim sorunum, yeterince zevk almadığımı düşünüyorum.
Hatun yoruluyor e hadi ama demeye varıyor sonra. 😂
İdeali 20-25 dakikadır bence, pozisyon değiştir devam. 🔥
00 Yorumla
+1 yılTamamen deneyimsizlikke
Ve erkeğin stresli yorgun olup olmamasıyla alakalı
Yoksa sağlıklı bir erkek
Istediği kadar pompa yapabilir
00 Yorumla
+1 yılYani erkekler havasını seviyorlar Yok benimki çok az büyük yok bilmem ne Bence bir ilişkiden olmaz süre bir saat olması lazım bazen de bir saate geçiyor
00 Yorumla
+1 yılsağlıklı ilişkinin süresi kadının boşalması ve onun orgazıma ulaşdırılmasına kadar geçen zamandır.
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısın bu konuda görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılİlk sefer 25 dkk gibi.. diğerleri daha uzun..🌹🌹🌹
013 Yorumla- +1 yıl
Tm peki görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim seksi şeyyy seni 🤣
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim.. Bu güzel Seksi sorun içinn😍😁
- +1 yıl
Aman efendim estafurullah teveccühünüz 🤣 sorularım genelde mizah amaçlıdır çünkü eğlenmek için burdayiz öyle degilmi
- +1 yıl
Tabiikide. Öyle 😁😁mizaha bakışını çok sevdim.. sende takibe alırsan memnun olurum... mümkünse tabiii😁😁
- +1 yıl
Seni takip mi edeyim 😂 dedektifmiyim 😂 laa ben seni takip edicem 😂😂
- +1 yıl
Ben emiyorummmya.. ondan dedim.. belki iki fıkra atarız şoordan😁😁😁
- +1 yıl
Ediyorummm olcaktı
- +1 yıl
😂😂 bunu açıklaman çok iyi oldu 🤣 içime su serptin doğrusu 😂
- +1 yıl
😁😁Ne mutlu bana😊😊😁😁🙈🙈birinin içine su serptim
- +1 yıl
Niyeki laa 😂 daha önce kimsenin içine su serpmedin mi? Hınzır şeyyy seni 🤣🤣
- +1 yıl
Serrpmisimdir. ama kimse demedi.. sen saģol.. iyi serptimmi?😊😊😁😁
- +1 yıl
😂😂 hemde nasıl dedim laa bu diriftmi atıyor 😂 bu nasıl su serpme böyle bahçe mi suluyon @mk 😂😂
- +1 yıl
😁😁😁😁Deli kız..
en az 40 dakika olmalı. 2 dakika olanlar cok komik geliyor ona cinsellik demesinler bence 2 dakikalık cinsellik mi olurmuş jdlwmxkf
00 Yorumlabol keseden dağıtanlar var olan açığı kapatıyorlardır
02 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂 aynen ben yorumlarda çok denk geliyorum zaten böyle yaparım şöyle yaparım diye 😂 vayy bee ne adamlar var diyorum 🤣 tamam at da biraz okkalı at bir oluru olsun hiç çıkarmadan 4 5 posta atıyorum diyor adam 😂🤣 simdi gelde gülme 😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. 30 35 dakika ideal bir süre hava atan erkek işi bilmeyen dır
018 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle ben yorumlarda çok denk geliyorum böyle yaparım şöyle yaparım diye 😂 vayy bee ne adamlar varmış diyorum 😂 tm atda biraz okkalı at bir oluru olsun 😂 adam yazıyor hiç çıkartmadan 4 5 posta atıyorum diyor 😂 şimdi gelde gülme 😂😂
- +1 yıl
😂😂 yalana saygım sonsuz yeter ki inandırsınlar 😂 bu konuşan tayfayı birde pistlerde görmek isteriz 😂 lafla peynir gemisi yürümüyor reiss 😂
- +1 yıl
Eyvallah reiss 😂
- +1 yıl
Noldu reiss 🤣 hayırdır
- +1 yıl
Tm peki 🖐️
- +1 yıl
Ama seni sinirlendiren şey neydi merak ettim açıkçası
- +1 yıl
Napalım reiss onlarda öyle mutlu oluyorlar demekki o şekilde egolarını tatmin ediyorlar yapicak bir şey yok bunda sinirlenicek bir durum da yok bu dünyanın düzeni böyle it ürür kervan yürür misali böyle seylere kafanı takma kimse mutlu değil zaten ve hiç birşeyde göründüğü gibi değildir bunu unutma 🙋
- +1 yıl
Tm peki sen öyle diyorsan öyle olsun ... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılkızlarla yatmak için söylemedikleri yalan yok. ama kızlarda öyle yüksek beklenti içindeki erkekler kızların duymak istediklerini söylüyor. 21 cm 45 dakika yaparım falan filan
05 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle ben yorumlarda da çok denk geliyorum 😂 öyle yaparım böyle yaparım 🤣 vayy bee ne adamlar var diyorum 🤣 tamam atda biraz okkalı at bir oluru olsun 😂 adam diyor hiç çıkarmadan 4 5 posta atıyorum 😂 şimdi gelde buna gülme 😂
- +1 yıl
işte buna sebep olan kızlar var maalesef :D görüyorum bircok kız porrnno izleyip seks hayatını oordaki gibi sanıyor ya da olmasını istiyor erkeğe soruyor filmdeki gibi cevap alamayınca reddediyor. e erkeklerde duymak istenileni söylüğyor ama yatakta 2 atar anca cıukarmadan :D
- +1 yıl
😂😂 erkeklerde aynı ama türk kadınlarini p*rno kadınlarla bir tutuyor aynı performansı bekliyor. Biz onlar gibi değiliz ki olamayız da biz Türkiye de çocukluktan itibaren toplumsal ve kültürel baskıyla büyütülüyoruz oyuzden de kendimizi açık ve net ifade edemiyoruz utaniyoruz çok az kadın var kendini bu konuda aşmış çoğu kadın bu cinsel isteklerini açık birsekilde ifade edemiyor yaşamak istedigi cinseligi özgürce yaşayamıyor ya da gizli saklı yapma eyleminde oluyor aslında bu bizim suçumuz degilki toplumun bize uyguladığı baskıdan örf ve adetlerden kaynaklanıyor oyuzden bizim p*rno filmlerinde gördüğünüz kadınlar gibi olmamızı beklemeniz hata olur
- +1 yıl
emin ol erkekler o kadar beklentide değil çünkü nefes alsın yeter derler. o baskıyı yapanlar kendi bacıları kızları evden çıkmasın ama başka kızlar bende seks yapsın diyen zihniyet.
- +1 yıl
Sonuç değişmiyor ama kimin yaptığı niye yaptığı önemli değil kadınlar toplumsal baskı altında büyütülüyor ve hiç bir şey bu gerçeği değiştirmiyor
+1 yılBence ön sevişme dahil 1 saat en azından benim için bu
00 Yorumla
+1 yıl30 dk garantisi verebilirim. Hatta boşaltmayan kadın bile olmuştu.
00 Yorumla
+1 yılboş ver gel çay içelim sen çay dök ben içimi..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence ifşa cok gereksiz ve yanlis iki kisi arasinda ozel olmali ve kalmali...
00 Yorumla
+1 yılHava atmayı sever birçoğu bu kişinin psikolojik ve gününde olmasına bağlıdır aslında
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Evet ya erkeklerin büyük çoğunluğu bu konuda çok yüksekten uçuyor.
Hayatlar Johnny Sins
Hayatlar Aydemir Akbaş
🙈🙈🙈
014 Yorumla- +1 yıl
😂😂 aynen öyle yalana saygimsiz sonsuz yeterki inandırsınlar 😂 ben yorumlari okuyorum vayy bee ne adamlar varmış diyorum 😂 tm atda biraz okkalı at bir inandırıcılığı olsun😂 adam yazıyor hiç çıkartmadan 4 5 posta atıyorum diyor 🤣 şimdi buna gelde gülme 😂
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
😂😂😂 aynen öyle
- +1 yıl
Çünkü gerek yok böyle şeylere herkesin yaradılışı kişiliği sağlık durumu vss bir değildir ki bu her insanda farklılık gösterir birde kaliteli malın reklamı olmaz derler 😂😂😂
- +1 yıl
Sustummm 😂
- +1 yıl
Çok laf sahtelik barindirir kadınların en büyük yalanları işte çok istekliyiim eşim kaçıyor benden ya da her gün libidom çok yüksek vss demeleri külliyen yalan mesela
- +1 yıl
🤣🤣🤣
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 5dk dayanırım ilki ikincisi 10dk 3cüsü 15dk
04 Yorumla- +1 yıl
4. süde kesin 20 dk dır 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl4dü sen istemezsin zaten
- +1 yıl
3 kafi dört bizi bozar bünye alışık değil o bakımdan 🤣
Cevap sahibi+1 yılBişeyler yaşamaya varmsın
Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir ama ben iddialıyım 1 saat garanti bahse girerim
00 YorumlaKarşındakini tatmin edene kadar olmalı...
10 YorumlaOnlar seks yapmamış abazalar
21 Yorumla- +1 yıl
Bak bu doğru yorum, tecrübesiz ve yokluk yaşayan bir adamdan büyük performanslar beklemeyin burdaki sorun sadece erkeklerde değil böyle bir erkeğe ayak uydurabilecek kadında azdır
+1 yılErkekler değil “türk” erkekleri
20 Yorumla
+1 yılBalla seks yapmadım bilmiyorum ne kadar dayanırım
07 Yorumla- +1 yıl
😂😂 be sana söyliyim daha ilk girişte patlarsin 😂 hiç yapnadigin için
- +1 yıl
Öyle mi olur 😀
- +1 yıl
Bilemiyorum
- +1 yıl
Öyle olur ama ikinci üçüncü yapışın uzun sürer. Ama ilk yapışında iki dakika da patlarsin 😂
- +1 yıl
😀nasıl engel olcam 😀
- +1 yıl
Olamazsın ki bu mümkün değil. Dediğim gibi 2 . Posta uzun sürer ama
- +1 yıl
😀ilaçla peki
- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yıl1 saat yeterli
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. alayı kurusıkı
00 Yorumla
+1 yılmerak ettim videoyu
00 Yorumla
+1 yıl30 dakkika yeterli fazla hava atmaya gerek yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılLink at reis😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin deneyim oldu mu bu konuda?
04 Yorumla- +1 yıl
burada konu benmiyim peki beyefendi 😂
Cevap sahibi+1 yılbenim deneyimlerim 10-15 dk sürüyor kadina da yetiyor 😊
- +1 yıl
Tm peki görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖnsevişme dahil bir saat olmalı bence.
00 Yorumla 30 dk olur. Bence
41 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yıl45 dk yeterli
20 Yorumla
+1 yıl1.5 saat falan
02 Yorumla- +1 yıl
1.5 saat mi 🤣🤣 hayrat mı bu 24 saat aksın 😂😂 aslan parçası 😄
- +1 yıl
yani etik olacağını bilsem ispanya'daki tinder'dan tanıştığım kızlarla olan konuşmamı atarım ama neyse ispat etme zorunluluğum yok :D
bu video nerede
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTedavi olunur
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım