Cinsel Yaşam Küçük göğüs mü büyük göğüs mü? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Küçük göğüs mü büyük göğüs mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. kadın bütün sevilir. ve görselliğin anlamı yoktur. esas kriter kişisel temizlik ve bakımdır 0 1 Yorumla builder +1 yıl görselliğin anlamı yoktur derken yani ölçünün anlamı yoktur. meme kalça büyük küçük fark etmez Yorumla
Mazin0 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Yani bence o kadar önemli değil çekici geliyorsa küçük büyük ayrımı yapılmaz kişiden kişiye göre değişir 0 0 Yorumla
ByTequiIa Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. 80/85 B-C iyidir ya ♥ 0 0 Yorumla
Zerooo3207 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Büyük tabikide elini dolduracak taşıracak 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. İri diri. Arasında Uyutmalı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben küçük göğüs ama büyük kalp 😔❤ 2 1 Yorumla firefokus +1 yıl Bugün bütün sigaralar senin için yandı küçük göğüslü Reis😭😭 Yorumla
Netmiyiz Takip Et Xper 7 Yaş: 125 , eic 100% +1 yıl Küçük tabi ki 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Netmiyiz +1 yıl Tatlı oluyor. İlerde de sarkmaz Yorumla Soran +1 yıl Yaşlanınca illaki sarkıyor genetiğe bağlı Yorumla Netmiyiz +1 yıl Olsun küçük olunca çok sarkmaz. Minyon tipli kız güzeldir Yorumla Netmiyiz +1 yıl Senin küçük mü Yorumla Soran +1 yıl Hayır büyük ve çok diridir zayıf olmama rağmen genetiğimle alakalı Yorumla Netmiyiz +1 yıl Seviyor musun bu halini Yorumla Soran +1 yıl Yani evet Yorumla Netmiyiz +1 yıl Dikkat çekiyordur. Sadece göğüs mü belirgin Yorumla Soran +1 yıl Çok çekiyor kapalı giyinsemde overside giyinsemde bol tişörtlerin içinde bile belli oluyor ve asla sütyen takmam sevmiyorum bide o var Yorumla Netmiyiz +1 yıl Sutyensiz belirgin olur tabi. Yorumla Soran +1 yıl Giysem daha belli oluyor Yorumla Netmiyiz +1 yıl Tesettürlü değilsin sanırım Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Netmiyiz +1 yıl Tişört içine ne glyordun Yorumla Soran +1 yıl Hiç bir şey. Yorumla Netmiyiz +1 yıl Sallana sallana yürüyorsun Yorumla Netmiyiz +1 yıl Kaç beden Yorumla Soran +1 yıl 85 d Yorumla Netmiyiz +1 yıl hoş geldin Yorumla
theprotection Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı. Ikiside 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl oluyor o nefes alsın yeter gibi mi Yorumla theprotection +1 yıl Hayir göğüse göre ayırmam demek Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Büyük olmalı kanka 0 0 Yorumla
Haşindelikanli10 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Küçük. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Nedeni? Yorumla Haşindelikanli10 +1 yıl Emmesi daha kolay ve güzel ağzıma giriyor yarısı Yorumla Soran +1 yıl Ozaman senin ağzın küçük Yorumla Haşindelikanli10 +1 yıl Olduğu kadar.. Seninkiler Ne kadr Yorumla Soran +1 yıl 85 ama ince sırt zayıfım Yorumla Haşindelikanli10 +1 yıl Hmm görme şansımız var mı :) Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Haşindelikanli10 +1 yıl Tüh be ozldn blki yazarsın sandım ama :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
kadın bütün sevilir. ve görselliğin anlamı yoktur. esas kriter kişisel temizlik ve bakımdır
görselliğin anlamı yoktur derken yani ölçünün anlamı yoktur. meme kalça büyük küçük fark etmez
Ne çok büyük ne çok küçük orta 👌
Seninkiler nasıl
Yani bence o kadar önemli değil çekici geliyorsa küçük büyük ayrımı yapılmaz kişiden kişiye göre değişir
80/85 B-C iyidir ya ♥
Tabii ki büyük. Hiç sorulur mu
Bnmkiler büyük hic sevmiyorum
Büyük tabikide elini dolduracak taşıracak
İri diri. Arasında Uyutmalı
Ben küçük göğüs ama büyük kalp 😔❤
Bugün bütün sigaralar senin için yandı küçük göğüslü Reis😭😭
Orta😂
Küçük tabi ki
Neden
Tatlı oluyor. İlerde de sarkmaz
Yaşlanınca illaki sarkıyor genetiğe bağlı
Olsun küçük olunca çok sarkmaz. Minyon tipli kız güzeldir
Senin küçük mü
Hayır büyük ve çok diridir zayıf olmama rağmen genetiğimle alakalı
Seviyor musun bu halini
Yani evet
Dikkat çekiyordur. Sadece göğüs mü belirgin
Çok çekiyor kapalı giyinsemde overside giyinsemde bol tişörtlerin içinde bile belli oluyor ve asla sütyen takmam sevmiyorum bide o var
Sutyensiz belirgin olur tabi.
Giysem daha belli oluyor
Tesettürlü değilsin sanırım
Hayır
Tişört içine ne glyordun
Hiç bir şey.
Sallana sallana yürüyorsun
Kaç beden
85 d
hoş geldin
Ikiside
Nasıl oluyor o nefes alsın yeter gibi mi
Hayir göğüse göre ayırmam demek
İdeal olan b cup
Ne küçük ne büyük
Ideal en iyisi.
Küçük
Büyük olmalı kanka
Ortaaaa
büyük
En sevdiğim 😂
Küçük ve orta
Orta
85C en sevdiğim göğüs ölçüsü sanırım.
Kocaman memee😋 var mı senin genetikte 😂
Küöük
Küçük
Büyük tâbi ki
Büyük
anneminki g, bi 85 olan
Küçük.
Nedeni?
Emmesi daha kolay ve güzel ağzıma giriyor yarısı
Ozaman senin ağzın küçük
Olduğu kadar.. Seninkiler Ne kadr
85 ama ince sırt zayıfım
Hmm görme şansımız var mı :)
Hayır
Tüh be ozldn blki yazarsın sandım ama :)
Max 85 olanı
Küçük
Büyük tabikide
Büyük göğüs.