şöyle izah edeyim. kafana göre birini bulursan sürekli istiyorsun. kafana göre yoksa zaten istek değil bıkkınlık oluyr
ben titiz biriyim. kişisel temizlik ve bakım konusunda hassasım. ayrıca karşılıklı aktivasyon gerek bencil olmamak gerek. ben ne kadar ilgileniyorsam o kadar da ilgi bekliyorum. ve bu da hakkım. ben kadını saçının telinden ayaklarına kadar yalıyor ilgileniyorsam en azından bir öpüşme ya da kısa bir oral ya da bir 69 hak ediyorum diye düşünüyorum. bunlar olursa tadına doyum olmuyor sürekli istek geliyor enerji geliyor. ama bencil biri olursa tüm istek ve enerji gidiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
ben yıllardır acısını çıkarayım diyorum ama yetmiyor
günlük düzenli de olsa yetmiyor. bitişik ikiz gibi gezmek lazım :)
Seks yapıyorsun ama yetmiyor mu bunu mu diyorsun
şöyle izah edeyim.
kafana göre birini bulursan sürekli istiyorsun. kafana göre yoksa zaten istek değil bıkkınlık oluyr
ben titiz biriyim. kişisel temizlik ve bakım konusunda hassasım. ayrıca karşılıklı aktivasyon gerek bencil olmamak gerek. ben ne kadar ilgileniyorsam o kadar da ilgi bekliyorum. ve bu da hakkım.
ben kadını saçının telinden ayaklarına kadar yalıyor ilgileniyorsam en azından bir öpüşme ya da kısa bir oral ya da bir 69 hak ediyorum diye düşünüyorum. bunlar olursa tadına doyum olmuyor sürekli istek geliyor enerji geliyor.
ama bencil biri olursa tüm istek ve enerji gidiyor
Güzel bir gece şarap tutkulu sevişme ve sert seks mi..
25 yıllık yalnızlığın acısını evlenince nasıl çıkarırım bunu ben bile tahmin edemiyorum o derece yani 😅😂
Ki ALLAH'TAN hâlâ yalnızım yani evlenecek birini bulamadım yoksa vay o kızın haline adcxadcs 😂😂😂🤭🤭🤭🙈🙈🙈
Yani öyle bir gerçek var ama yıllar demeyelim. Askerden gelince olmuştu benim oyle
Benim sevgilim olursa olabilecek hadise.
mmmm böyle bir kadın isterdim..
hiç yapmamışsa gerçek oluyor
Kan görüyorum hocammmmm
Evet yılların acısı güzel çıkıyor fghhj
gerçek ama iki defa olduktan sonrası fıs :)
Gerçek tabikide ama yapabilene denk gelmek mesele
Öküz değilim ama bu benim için gerçek olacak 😄
O zaman adres belli 🤣🤣
2 yılın acısını gecede 8 posta ile çıkarmıştım.
Ben nedense gecede 8 falan inanmıyorum
Beraber olduğum kız da öyle demişti 😂 8. de altımdan kaçtı
Komik buluyorum
Ne komiği
Yılların acısını çıkarmak
Düşününce hiç komik gelmiyor nerede öyle skcek delikanlı
Bulursun bu hızla gidersen
Bilmiyorum
Hayat senin hayatin
Sağ ol
Sen sagol
Cinsellik için mi