Sevgilisi, karısı olan bir erkek cuckold fantezisi ister mi?

Bir erkek bu kadar aşağılık olabilir mi? Burada gizli bir yorum okudum. İnsan karısını başka bir adamla paylaşmak ister mi? Adam dediğin karısını karşı cinsten sakınır. Sahiplenir. Böyle insanlar eşini hiç sevmiyor mu? Çocuklarının annesi o senin ya da gelecekteki çocuklarının annesi hadi henüz çocuk yapmadık desen. Böyle şeyler okudukça ya da böyle evlenme karşıtı erkekler olunca hayatta kendimi çok güvensiz yalnız hissediyorum. Şöyle sevecek, merhametli, dürüst, işten eve evden işe gidip gelen, eşine sadık, iyi huylu, karısını koruyup kollayan, bazı konularda hayatını kolaylaştıran, duygusal yok mu böyle adam ya? Yaş 30’a dayandı. Hayatımda sevip güvenebileceğim kimse yok. Almaya da cesaretim yok. Ya cinsellik beklentisi var alayının ya çok güzel fizik ya da para beklentisi var. Çalışma evet isterim ama memurluk dışındaki işlerin koşulları çok ağır. İsterdim ki bana hayatım istersen çalış istemezsen çalışma evle çocuğumuzla ilgilen ya da tamam hayatım otur memur olmaya çalış diyen bir adam çok isterdim. Hayatta her şey zorlaşıyor. Sevgi aşk bile zor. Yine tamam kadına karşı şiddet falan çok fazla var. Ata erkil sistem vs diyoruz ama şunu da itiraf edelim ki adam gibi adamlık da yok oluyor. Karısı çocukları için fedakarlık yapan, karısını başka erkeklerden sakınan adamların da nesli tükeniyor.

Not: SaIak saIak çıkıp da dinsel ve ideolojik yorum yaparsınız diye diyorum akpli başı kapalı bir kadın değilim. Kadına karşı şiddete karşıyım.

Güncellemeler
+1 yıl
Cinsellik beklentisi derken evlenince kardeş kardeş oturacak değiliz ama erkekler de kadınlar da seks odaklı bakmaya başladı ilişkilere. Birbirini sevip güvendikten sonra zaten seks olacak. Niye olmasın? Olmaması abes olur zaten ama millet daha sevgiyi güveni oluşturmadan bunun derdine düşmüş.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben bu tip erkekleri babasıyla problemli erkekler olarak görüyorum. O yüzden böylesiniz. Bir laf var: KIZ ANADAN GÖRMEYİNCE ÖĞÜT ALMAZ; OĞLAN ATADAN GÖRMEYİNCE SOFRA ÇEKMEZ.

Bir evli çift sosyalleşecekse birlikte sosyalleşir. Kadının ayrı erkeğin ayrı hayatı olamaz evlilikte. Kadın da erkek de kazandığını ailesiyle paylaşmalı. Ve bir erkek asla nikahlı karısını başka bir adamın koynunda görme fantezisinde olamaz. Bunu yapan herif karısını para için satmaktan da çekinmez. Zaten aynı şey.
Sevgilisi, karısı olan bir erkek cuckold fantezisi ister mi?