+1 yılartık bundan sonra her önüne gelene kanmayacaksın bekar olan kişi senin kapı acık olduğu için bana kalmazsın diye senin ile sevişmek için yalanlar söylemiş bundan sonra sen başkalarını kullanacaksın cinsel anlamda parasal yönden isteklerini alacaksın bırakacaksın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu nasıl kullanılmak olarak algılıyorsun anlamıyorum. Sonuçta sen de zevk alıyorsun ve kimse zorlamıyor seni. Kandırdı beni desen tamam okey ama kullandı nedir ya? Sana da ders olmuş oldu, bir daha böyle gereksiz insanları almazsın hayatına. Birşeyler yaşayacaksan da doğru düzgün insanlarla yaşarsın.
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlatmak istediğim onun amacı buymuş kullanmakmış
Cevap sahibi+1 yılNeyse ki ilişkiniz daha da ileriye gitmeden farketmiş oldun bunu. Artık hayatına birisini alırken, güvenirken bir kaç kere düşünürsün. Alakasız olacak belki ama boşandıktan ne kadar zaman sonra hayatına aldın bu kişiyi?
Soran+1 yıl3 yıl sonra
+1 yılsaçmalama yaa neden seksi erkek için yapılan bir şey diye anlıyor bu kadınlar sonuçta seks iki kişi arasında olan bir şey iki kişininde zevk aldığı bir durum o yüzden üzülme ilerde evleneceğin kişiyide senin yaşadıkların ilgilendirmez rahat ol
08 Yorumla
Soran+1 yılTamam ama kandırdı evlencez dedi ben sevmiştim güvenmiştim ona tek amacı cinsellikmiş ve ben buna aptal gibi izin verdim.
- +1 yıl
ama bu doğal bir şey cinsellik birlikte olan insanları birbiriyle yaşamalılar yaşayamıyorlarsa aldatmalar oluyor ama evlenecez diye evlenmek zorunlu değil yani kendini kullanıldım diye düşünme bence yaşandı ve bitti olarak düşün kız abisi olarak söylüyorum bunları
Soran+1 yılKafama taktığım şey ilerde evlenirsem evleniceğim insanın yüzüne nasıl bakıcam sonuçta evlendiği insanın geçmişi kirli ona hep sadik kalirim ama bu yaptığımdan dolayı kocamdan hep utanırım
- +1 yıl
saçmalama öyle düşünme yaa sonuçta kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez
Soran+1 yılBenden önce de bakire bi kızla yaşamış bu durumu sonra o kız da başkasıyla evlenmiş nasıl evlenebilmiş bilmiyorum
- +1 yıl
bende bakire olmayan biriyle evlene bilirim bunu sorun etmezdim yani
Soran+1 yılHerkes senin gibi düşünmüyor ama
- +1 yıl
insan kendi düşünlerine uyan insanlarla olmalı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılZaten senu kullanmis bu kisi. Konustugun kisi daha once hic cinsel birliktelik yasamis birisi mi peki. Senin bakire olmadığını bildigi icin sana cinsellik için gelmis buyuk ihtimalle
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce bakire biriyle de birlikte olmuş sonra kız başkasıyla evlenmiş bunu bana iş işten geçtikten sonra söyledi
Cevap sahibi+1 yılOda aynisini sana yapmis iste
+1 yılhayatına devam edeceksin
buda sana bir ders olacak
bir daha kimsenin seni kullanmasına izin vermeyeceksin gizli..00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılOlan oldu yapacak bir şey yok tecrübe kazandın
00 Yorumla
+1 yılkullanılmışsın kanka. bir daha yapmazsın olur biter.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUmursama ya sen bozulmadın sadece iyi niyetinden oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen 13 yaşımda bu kadar aptal saf değildim bu insanlar neden boyle anlamıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBundan sonra daha dikkatli olacaksın temkinli adimlar atacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBnde ciddi anlamda evlilik dusunuyorum üniversite bitti hiç evlenmedim eger ciddi anlamda evlilik dusunurseniz
00 YorumlaBüyük bir ders almış olman gerekmiyor mu şu an?
02 Yorumla
Soran+1 yılAldım birdaha yapmam dürüst insanlara bile güvenemem onun yüzünden ama bu hatayı hiç yapmamış olmak isterdim şu an pişmanlığımı kelimelere dökmem imkansız
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖlüm kurtuluş değil
Tövbe et hayatına devam et
İyi geceler🌠10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yapacak bişey yok dsdi
00 YorumlaKapı açılmış bir kere
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 887 cevap paylaştı.
+1 yılBir sorun yok aslında
00 Yorumla
+1 yılUnutmaya çalışacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl6 ay seks ıcın mı beklemıs
00 Yorumla
+1 yılHer önüne gelen kişiye verne
01 Yorumla
Soran+1 yıl6 ay sevgili olduk hiç o niyette birisi gibi deyildi bu konuları konuşmuyorduk bile ne zaman geliyoruz istemeye tarih ver artık derdi ben hep acele etmeyelim derdim seviyo gibiydi ya kandım işte çok pişmanım anlatamam
Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı. Üzüldüm
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun sevişmekmiş amacı
00 Yorumlasen kullanmışsın adamı
00 Yorumlaüzülme
00 Yorumla
+1 yılİyi yapmışsın
00 YorumlaFark etmişsin işte kullanıldığını
00 YorumlaBulursun yenisinj
00 YorumlaBaşkasını bul
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın kaç tesettürlumusun zor bı durumda