Islak ıslak suyun altın da yapılan seks yatakta yapmaktan daha mı haz vericidir?

Islak ıslak suyun altın da yapılan seks yatakta yapmaktan daha mı haz vericidir?

Pek sıcak bakmıyorum banyoda başlayıp yatakta bitmesi daha iyi ıslaklık kaybolunca kadın zevk almaz yoksa bacakları kenetleyip küvet içinde sevişmeyi bende isterdim.
Degill su zevk suyunun kayganligini aliyor fakat banyoda baslayip yatakta son bulan iyi
Sonun da beklediğim yorum 😂😂
Olur😂
Cevap
32Cevap
Bence keyifli olabilir ve zevkli
hollywood filmleri gibi değil. Banyo da seks aksine işkencedir. Seks yapayım derken sakatlanır insan. Sevişme olabilir lakin seks saçma
Haklısın
her zaman :)
Wkwkwmwk
Sen nasıl oldun bakiyim :)
İyim ya çok daha iyiyim seni sormalı
Bomba gibiyim :D
sevindim ama seni tekrardan görmek iyi oldu
Teşekkür ederim 😊
Kişiye göre değişir ama hepsinin yeri ayrı banyo otırma odası yatak odası balkon falan
Daha zevkli, 2 sene önce takıldığım ukraynalı vardı taş gibi, duşta s. kiyordum sıcak suyun altında, fena zevkli oluyordu, birazda alkol alıyorduk öncesinde
Yatakta daha zevkli. Bonyodaki seks güzeldir ama bir süre sonra sudan dolayi baştaki gibi zevk alamazsın. Ama banyoda başlayıp yatakta devam eden seç çok güzel olur.
ıslak tenin büyüsü farklı
@prestiqe33 yatakta devam ama
Her kadın bayno'da kabul etmiyor
@Darbeli_Hilti tercih meselesi
Bir kaç kadının canının fazlaca yandığı işe karşılaştım..
her erkek devam edemez
banyoda seks degil de banyoda sevişip sonra yatakta devam eden bir seks gibisi yok ıslak ıslak çıkınca bide güzel ses cıkıyor o zaman yatakta:)
Güzelde alan geniş olursa güzel. Dönmeye bile yer olmayan ufacık duşakabinlerde hiçbir şey olmuyor.
Oldukça keyifli ve şehvetli olabilir. Anın tadını çıkarmak lazım
bence aşırı iyi hem sıcak hemde hazzı apayrıı canım öekti beee :-D
Denemedim ilerde denersem bakarım belki güzel gelir bellide gelmez
yetenek isi :)
oyle haz mi verir tutkuyumu atesler bilmem ama cokda kolay degil bu kesin :)
Banyoda seks yerine yerine sevişmeyi tercih ederim o daha zevkli bence seks için yataktan iyi bir yer yok 😃 #yineben
Suyun altında yapılan zannedildiği kadar zevk veren bir şey değil ama banyoda farklı tatlar zevk ve fanteziler yaşanabilir
Daha başka. Anal denemesi için yapılacak en iyi yer.
Guzel oluyor ama turkiyedeki banyo ve duşakabinler cok kucuk oldugu icin seks yapmaya elverisli degil maalesef ama genis bi banyoda olabilir
Ayakta daha zor ve yorucu değil mi aslında?
Herkes yapamaz zaten 💚
görsel olarak güzel ancak işlevsiz, konsatre bozacak çok etken var, banyodaki çıkan sesin yakısı, posizyon zorluğu, kayma düşme riski vs..
Bacak yoruldugu için titreme yapıyor baldır ağrısı yapıyor erkeğin dengesini bozuyor işlevini bozuyor yeteri kadar hız sağlanmıyor kayganlaştırıcı etkisi gidiyor sürekli su değdiği için vajinanın ıslak yapısı bozuluyor. Ve daha bir sürü şey
sorunun cevabı verilmiş :)
erkeğe zor sen keyfine bak
kucakta olunca farkı yok musluktan tutup poponu dönersen titrer bacakların
İkisi de farklı güzel
Evet vücudunu sabunlayıp her yerini okşadıktan sonra girmek çok etkileyici
Evet çok ateşli ve harika 😌
evet fazlasıyla ateşli hemde
Duşta ki 🚿 daha heyecanlı oluyor 💦
Seks kötü bişey.. kesinlikle kötü bişey..
Denemek istediğim şeylerden biri bence güzel olur.
Arada evet ama çoğunlukla yaz ayında
çok çok süper bir şey bana göre
Banyoda, ve denizde kadının canı çok yanıyormuş
Evet daha çok zevk verebilir
Banyoda seks ve diğerleri vardır.
değişik oluyor ahaha
Sende biliyon ağzının tadini
Öyle kuru oluyor zor giriyo 😄
@badfingerre sabun yakar biraz pahalı ama zeytin yağı var :D
duşta mı kuru oluo
Banyoda hiç yapmadım
Hamamda spada yaptım köpük masajında eskort masözle