Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki de hayır evlenmeden ilişkiye girmeye karşı biriyim çünkü 👌✔️
Yoksa senin ciddi düşündüğün adam evlenmeden birlikte olmak istediğini falan mı söyledi, eğer öyleyse uzak dur, çünkü birlikte olduktan sonra kızı terk eden hemcinsin çok bu ülkede ne yazık ki 😒😑
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl*hemcinsim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
+1 yılSevdigim adamla olurum. İstediğim adamla da olurum. Yakın hissettiğimle olurum. Ciddiysek de ciddiyizdir. Birlikte olmak suç değil.
00 YorumlaHayır olmaz olamaz kimse ya. Bence ciddi düşündüğünü söyleyip kızı avucuna alıp seks yapıp yine yoluna bakar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılHayır zina Allah'ın en nefret ettiği 7 büyük günahtan biridir. O yüzden bana göre değil
00 Yorumla Heralde, evlilikte sonra bu olmaz şu olmaz diye diye mıy miy kizlarla uğraşamam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİsterse olurum erkenden karım olur ama olursada eminim ki daha çok bağlanırız birbirimize
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHeyecanlı olan kısmı da o zaten beklemek
Daha tahrik edici20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. olurum nie olmayayım ki zaten ciddi düşünüyorum er ya da geç olsun ne farkeder ki
09 Yorumla- +1 yıl
Çok şey farkeder ya bir şey olur da evlilik işi falan bozulursa düşüncesi bile korkunç 🤨
- +1 yıl
@tugce082000 iş o ciddiyete gelmişse kolay bozulcaanı sanmıyorum kendi açımdan
- +1 yıl
Ama her şey olabilir karşıdakini düşünmek lazım bugün yapar alır zevkini bırakmam etmem der yarın olur ben sıkıldım senle zaten anlaşamayız diyip gitme ihtimali de var başka şeyler de olabilir yapmam etmem diye bir şey yok her şey olabilir hiç değilse ben evlilik dışı yapmam
- +1 yıl
@tugce082000 herkesin kendi fikri saygı duyarım lakin ben o aşamaya gelmişsem geri dönüşü olmaz lakin sen haklısın kendi açından o aşamada bile ayrılan binlerce insan war
- +1 yıl
Ama şöyle olabilir kız ben evlilik dışı da yaparım evlenince de derse ayrılık falan olursa eğer bunu problem etmeyecek biriyse sorun olmaz ama kız o anki duygusuna uyarsa sonra ah vah diyip karşıda ki çekip giderse bu büyük problem olur önceden herşeyi detaylıca düşünmek lazım
- +1 yıl
@tugce082000 aynen öyle katılıyorum
- +1 yıl
22 yaşındayım hiç bir şeyde tecrübem yok hayat tecrübem bile yok ama gördüğüm kadar ne yapıp ne yapmayacağımı az çok biliyorum böyle şeyleri çok iyi düşünmek lazım mış bir kız anlattı evlenme aşamasındaydık evlenmeden olduk hamile kaldım sonra bir not yazıp çekip gitti dedi aman Allah'ım korkunç bu dedim
- +1 yıl
@tugce082000 bunu o kıza yapanı bulup kolunu bacağını kırıp çühükünüde kesip ağzına sokmak lazım
- +1 yıl
Çok kötü bir durum ondan dolayı evlilik olmadan yapmak çok riskli her şey olabilir Allah korusun başıma böyle şeyler gelsin istemem
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen asla yapmam cinsellik olursa bir yerden sonra bıkarsın
00 Yorumla
+1 yılAslaaaaa ciddiyet nikahtir bnde.
00 Yorumla
+1 yılDüşünsem veye düşünmesem yinede evlenmeden yapmam
00 Yorumla
+1 yılciddiysek tabiki birliktelik yasariz
00 YorumlaOlurum tabiki, hemde catir catir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOldum ama sonra ailesi yüzünden evlenemwsik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddi adımlar atmamışsam olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendime dahi guvenemezken başkasına asla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılortak karar verirsek olabilir
00 Yorumla
+1 yılHayır olmam 🤨
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı. Evet
00 YorumlaEvet tabiki gayet normal bir şey
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Olurum tabi
00 Yorumla
+1 yılEğer ciddiysem olurum ama değilsem olmam
00 YorumlaOlurum tabii
00 Yorumla
+1 yılOlabikir
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlurum
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaska erkekle. ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır aska
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı.
+1 yılOlurum tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılolurum evt
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne