erkek arkadaşımla cinsel ilişkimiz var birlikte olmuyoruz ancak onu rahatlatıyorum. bu da bana hem zevk veriyor hem iyi hissettiriyor. ilişkimiz zaten tamamen bunun üzerine kurulu. onu seviyordum ama soğuttu kendinden. şimdi sadece zevk için onunla olmak istiyorum her ne kadar yanlış olsa da. sizce ne yapmalıyım? bu arada onun da beni sevdiği falan yok kullanma adamı falan demeyin 😂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kuşum ikimizde karşılıklı birbirinizi kullanıyorsunuz. Bunda bir şey yok. Seni mutlu eden şey ise başkasının mutluluğun dan mutlu olmandır. Ve mutlu olma nedenini sen yapıyorsan daha çok mutlu olursun. Bunun cinsellik ile alakası yok. Çünkü doğru düzgün yapmıyorsunuz bile. sadece elle müdahale ediyorsun galiba. Dediğim gibi
08 Yorumla
Soran+1 yılel ve ağız onun da sadece göğüslerimi yalamasına izin veriyorum.
Soran+1 yılaslında zevk veriyor :D neden vermesin ki?
Soran+1 yılbakire değilim de kimseyle birlikte olmadım
Soran+1 yılumarım ileride yaşarım da anlarım :D
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir ara eşimle cinsel hayatımız kötüydü sağlık sorunları yüzünden. Ben memlekete felan gidiyordum Allah Allah hiç benim herifi özlemiyorum neyse her şey rayına oturdu adamı sürekli istiyorum yanımda sonradan anladım ben adamı değil şeyini özlüyor musum 😁
02 Yorumla
Soran+1 yılPSKSMLDDDMLDPLDŞDPĞC çok garip
- +1 yıl
ne şey varmıs adamda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
29Cevap
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılDemeyiz merak etme , sen herşeyin farkındasın :) ne yapayım diye soruyorsun , zükünü vakumlayarak yala , en iyisi bu sanki
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D bence de fazlasını hak etmiyor
- +1 yıl
:) bence de
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Arkadaşın o işin keyfini yaşatmış ayrılınca bu devam eder birini bursun çunki alışmış kudurmuştan beterdir derler
00 Yorumla
+1 yılPeki mutlu etmek istiyorsan 5 k versem beni de yudeysrl mutlu etsen
02 Yorumla
Soran+1 yılparayla bi şey yapıyor gibi mi duruyorum oradan
- +1 yıl
Hyr da sexsi seviyon yapacak gibisin
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılhersey iyo güzel de pwki söyle düşün bide ya senin bu hallerini herkese qnlatirsa
022 Yorumla
Soran+1 yılanlatsın ne kaybedeceğim tanıdığımız ortak biri yok :D
- +1 yıl
ortak birisi olmasın arkadaşlarına anlatsa ve onlar da seni rahatsız etse ya da seni görünce imalı konuşsa bu durum seni rahatsız etmez mi
Soran+1 yılarkadaşlarını görmedim hiç arkamdan dedikleri de kulağıma gelmeyecek :D
- +1 yıl
madem bu kadar eminsin güveniyorsun inanıyorsun umurunda degil dünya devam edebilirsin yaptığına
Soran+1 yılailem sorunn sadece ne zaman bi yere gitsem zırt pırt arıyorlar :d tam sevişiyoruz telefon çalıyor :D
- +1 yıl
buna bisey diyemem tesadüf ya da şans diyebilirsin ama benim merak ettiğim bisey var olurda bi duygusal bi ilişkin olursa o zaman ne yapacaksın
Soran+1 yılolabilir karşımdaki bana hiçbir şey yaşamadan mı gelecek de benim yaptığım absürt olsun?
- +1 yıl
yaşamayan kişiler var tabiki de ama benim dediğim bu değil ilişki oldu ve artık arkadaşına yapmak istemediğini ilişkin olduğunu söylersen ve bunu kabul etmez devam edeceğiz derse yoksa herseyi anlatırım derse ne yapacaksın anlamında sordum ben
Soran+1 yılhı anladım ama biz zaten sevgiliyiz :d ayrılmayı düşünüyorum bi süre sonra çünkü bu yaşadığımız doğru gelmiyor bana da
- +1 yıl
bu yüzden diyorum iste yaptığın kime göre yanlış kime göre normal herkesin fikri ve düşüncesi farklı tabi ama önemli olan geleceğine düşünmek bu durumu sürekli alışkanlık haline gelirse hoş olmaz haftada 3 4 defa bir araya gelmek gibi mesela
Soran+1 yılyok bitmesi gereken bi ilişki zaten şu an onunla olmamdaki sebep de canını yakmak istemem ona aşığım seviyorum sanıyor çünkü
- +1 yıl
acı çektirmek için onu mutlu ediyorsun sevindiriyorsun bu iste bi terslik var bence
Soran+1 yılbaşta sevindiriyorum sonra yakıcam canını
- +1 yıl
😇 işte o yıkım anında bu durumu kullanırsa ya da o kişi bunun farkındaysa oda şimdiden tedbirini alıyorsa ne yapacaksın giden senden gitmiş olacak gene
Soran+1 yılbenden gidecek bi şey yok artık. o bunu hak ediyor
- +1 yıl
herkesin intikam duygusu farklıdır ya da düşüncesi fikri ama senin bu düşüncen bana göre bence yanlış tepki verecek bir plan ya da intikam
Soran+1 yılne olabilir ki yanlış tepki?
- +1 yıl
karşı taraf ben alacagimi yapacağımı yaptım der seni umursamaz görmezden gelir ya da sen ayırdığın zaman zaten ortalık m@lı der yolluydu derse bunlar senin gururunu ve ruhunu incitebilir
Soran+1 yılöyle olmadığımı bildiğim için sorun yok
- +1 yıl
umursamaz birisiyim diyorsun yani
Soran+1 yılgerçek olmayan şeyleri umursamak garip
- +1 yıl
pwki sen bilirsin umarım hersey gönlünce olur ve istediğini alırsın
Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Çıkar ilişkisi al gülüm ver gülüm en sevdiğim 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılbaşka türlü erkekten ne hayır gelir ki zaten
Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. ondan soğuduysan başka erkekle aynı şeyi yapman daha mantıklı gibi
04 Yorumla
Soran+1 yılondan soğudum da onda soğumadığım başka bi şey var :D
Soran+1 yıllibidosu fazla yüksek :D ve sevdiğim diğer seyi tahmin ediyorsundur :D
+1 yılistiyorsan yaparsın yani bizden onay mı bekliyorrsun :D
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSadece cinsel ihtiyciniz icin birliktesiniz herhalde
06 Yorumla
Soran+1 yılöyle olduğunu söylüyorum aksini iddia ediyor ancak birlikte yaptığımız tek şey sevişmek 😅
Cevap sahibi+1 yılAksi olarak ne diyor peki birbirimize asık miyiz diyor. 😂
Soran+1 yılseni seviyorum sevmesem neden seninle uğraşayım başka kadın mı yok sana yok abicim dicem olmicak
Cevap sahibi+1 yılSiz yinede sadece cinsel ihtiyacınız oldukca bulusun ihtiyacınızi giderin
Soran+1 yılonun gibi biriyle bunu yaşamaya da gerek yok
Cevap sahibi+1 yılVaktin var mı tkp edebilir misin
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece göğüslerini yalatıp nasıl oral yaptırmadan dayanabiliyorsun?
015 Yorumla
Soran+1 yılcanım istiyor ama yaptırmak da doğru gelmiyor daha doğrusu içim huzursuz olacak yaptırırsam
Cevap sahibi+1 yılYa da şöyle sorayım. Göğüslerini yalayıp oral yapmadan o nasıl durabiliyor:))
Soran+1 yıldurmak istemiyor kaç kez pantolonumu çıkarmaya çalıştı ama izin vermedim :D
Cevap sahibi+1 yılolm pantolonla mı gidiyorsun o işe insan bi elbise, ince çorap falan bişi giyer :D :D
Soran+1 yılmaalesef iş çıkışı görüşüyoruz çünkü :((
Cevap sahibi+1 yılE işe hep pantolonla mı gitmek zorundasın?:)
Soran+1 yılailemden dolayı evet
Cevap sahibi+1 yılHe anladım ama ben kısa elbise ya da etekten bahsetmedim ki. uzun da olur?
Soran+1 yıluzun sevmiyorum dpldödşfşf
Cevap sahibi+1 yılÇok soran var herkese yetişiyorsun ama sabah sabah yükseldim biraz sormaya devam edicem asşdmasds. Sadece yalıyor mu yok emiyor mu?
Cevap sahibi+1 yılöhöm
Soran+1 yılikisi de
Cevap sahibi+1 yılGöğüslerinin yalanması nasıl bir duygu? Çok merak ediyorum ya sdlnasds
Cevap sahibi+1 yılhuuu
Cevap sahibi+1 yılSes deneme
Gizli Üye(25-29)+1 yılDevam sjdjsjks aklındaki herşeyi dene üstünde onun sjdjjsjs
05 Yorumla
Soran+1 yıldeniyorum mesela göğüs yalamak nedense zevkli olur diye düşünüyordum denedim gerçekten oyleymış onu kaç kez göğüslerini yalayarak boşalttım :D
Cevap sahibi+1 yılJdhsjsksk ohaa neler neler
Soran+1 yıldaha denemek istediğim var da ona dayanamıyor :D
Soran+1 yılhayır manitamı aldatmıyorum :D
Cevap sahibi+1 yılAldat demiyorum zaten sjxjsjs neyse yamam 🤣🤣
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. la ne istiyosan yap ne ince detay düşünüyosun boş yere
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. seks istiyorsan yap sorun ne ki seks arkadaşı olursunuz işte
06 Yorumla
Soran+1 yılsorun onun davranışları
Soran+1 yılcinsellik için benimle olduğunu kabul etmiyor seviyorum vs diyor aradan zaman geçiyor benden ilgi görünce sevmiyorum diyor anlamıyorum
Soran+1 yılayrılıcam
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tadını çıkar aklında duracağına içinde dursun
02 Yorumla
Soran+1 yıliçime almıyorum ama neyse şföflflkd
haha güle güle kullan halde🤣
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. win win diyorsun devam o zaman
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsan git ver bence
00 Yorumla
+1 yılbacım kılıf arayanlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılf*ck siniz işte.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen oral seks yapiyosun ama o yapmiyor mu
08 Yorumla
Soran+1 yılben izin vermiyorum
Cevap sahibi+1 yılKomik cidden
Sen ayrilsan da adam zaten kabul ederki
Adaminkini yala ve sadece bunun icin gorusun
Her erkegin istedigi iliski turu
Soran+1 yılayrılıcam ve kabul edecek zaten başka şansı mı var
Cevap sahibi+1 yılZaten ederki bu sartlarda
Soran+1 yıletmeli zaten :D şartlar farklı olsa da etmeli ama bi salmıyor beni
Cevap sahibi+1 yılYani sadece karsi tarafi bosaltan ilgi istemeyen kiz bulmis bende birakmam
Biz yalatana kadar 2 saat yaliyoruz
Soran+1 yılben seviyorum yalamayı ama o hak etmiyor pdldöfplfşğd
Cevap sahibi+1 yılFarketmez umursamaz zten
fiziği etkilemiş
03 Yorumla
Soran+1 yılçöp gibi bi şey fizik demeye bin şahit gerek 😂
+1 yılO seni rahatlatıyor mu
05 Yorumla
Soran+1 yılhayır ben istemiyorum çünkü
- +1 yıl
Niye devam ediyorsun
Soran+1 yılonu rahatlatıyor olmak zevk veriyor :D
- +1 yıl
İlginç senden kaldı mı yaa😊
Soran+1 yılvardır bi yerlerde :d
devam o zaman. korku ne?
02 Yorumla
Soran+1 yılkorku yok :D
Başka birini bulanmıyon mu a q
08 Yorumla
Soran+1 yılzevk için bulabilirim de neden arayım zaten var işte
Soran+1 yılseven mi var? valla yok :D ben de ondan ayrılıcam zaten bi süre sonra her şey zevk içindi diyeceğim :D
Soran+1 yıl:D yok ben bana bi şey yapmasını istemiyorum
Soran+1 yılbirine zevk veriyor olmak benim için yeterince zevkli
Ver gitsin
00 Yorumla
+1 yılBunu yaşayan cok kişi var
00 Yorumla
+1 yılZevk için onunla olmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuygularını soğutacak ne yaptı?
06 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum dedi sonra sevmiorum dedi aşırı saygısız biri at hırsızına benziyor :D
Cevap sahibi+1 yılAma iyi * desene:)
Cevap sahibi+1 yılAt hırsızı nin atlar ile ortak özelliği var mi?:)
Soran+1 yılvar :d
Cevap sahibi+1 yılNedir nedir:) iyi makara yapılır senle sevdim:)
Cevap sahibi+1 yılAsk olsun burada meraktan catlayalim mi?;)
+1 yılÇekim kuvvetli
03 Yorumla
Soran+1 yılaramızda olan tek sey arzu ve tutku :D
- +1 yıl
İyi geliyorsa sahane, 😂 ben bunu olmaması gereken biriyle yasıyorum, 😂
Soran+1 yılo ne demek
+1 yılNapalim
01 Yorumla- +1 yıl
Versin mi kanki
+1 yılNapalim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında