Benim birlikte çalıştığım arkadaşımla aramızda bir çekim var. Biz hep flörleşiyoruz ama sevgili değiliz ce bizden de olmaz zaten. Ama aramızda bir çekim var, konuşurken falan hep birbirimize dokunuyoruz, geçen akşam iş yerinde herkes çıkmıştı, biz sohbet ediyorduk, sonra bir anda biz öpüştük, çok saçmaydı ama yaptık bunu😅 biraz devam ettik, o benim göğüslerini eliyordu ben de dur dedim. Bizden olmaz, birbirmize bunu yapmayalım ve duralım dedim. O da emin misin dedi evet dedim durduk. Ama ikimiz içinde garip bir andı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu kadın sevişmek için illa sevmem gerek der nedense anlamadım gitti. Oysa ortalama bir tipte itici olmayan bir karşı cinsle şahane sevişilir. Hatta hiç beğenmediğin tiple ya da kavgalı gibi olduğun biriyle seviştin mi epey zevk alırsım. Zaten böylesi daha iyi sevgili olunca afra, tafra oluyor annen, baban gibi her halta karışıyor. Bazen garip bir cinsel çekim oluyor o durum olursa müthiş zevkli oluyor. Bu cinsel çekimi yakalamışsınız. Bu fırsatı kaçırmayın. Geçen sefer bir anda olunca tuhaf oldum onun için kalsın dedim, devamını yapalım mutlaka de.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBir biriniz ile sevişecek kadar iyi anlaşmak, geçinmek, uyum için de olmak, dokunmak, sarılmak, öpüşmek iyi ise de bunun için ille de sevgili olmak şart değil. Ama işin daha ilerisi olacak ise de aşık olmak, sevgili olmak gerektiğini de düşünmüyor değilim.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir, neden olmasın ki. En azından sana olumlu&olumsuz deneyim katacak ve bunu yaşamadan anlamayacaksın. Bırak milletin yorumunu içinden geldiği yaşa bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendinizi kullandırmaya devam edin çocuk sana aşık o yüzden seni taciz etti yoksa amacı senden faydalanıp arkadaşları arasında sohbete meze etmek değil !
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
95Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır cinsel çekim biraz sevgi yeterli bazen seks olur ama bu kadar ilerisi olmaz
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılTamamen tercih ve kişilik meselesi.. Keyifli geceler..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İlla sevgili olmaya gerek yok tabiki kişilerin tercihine kalmış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgili olmaya gerek yoktur
00 Yorumla
+1 yılİlla sevgili olmak şart değil.. Ama yine de bunun kararını sen ve düşüncelerin vermeli.. Sen çekim hissediyorsun ama sevgili değilsiniz diye aklına takiliyorsa belki de emin olmadan böyle bişey yasanmamalıdır.. Evet sevgililik şart değil ama senin düşüncelerin bu hususta çok daha önemli.. İçin rahat olacaksa seviş, sonradan pişmanlık yaşayacaksan biraz daha düşün ve bekle..
00 YorumlaSevgili ya da aşık olmadan seks yapan kişiler var. Özellikle Ukrayna ve rusya da. Kadın şunu ister kaliteli orgazm. Kadinlar orada kolay kolay evlenmezler. Evlilige ikna için popon yirtarsin ama o aksam kahve ile baslayan konyak ile devam eden. Sonunda da sabah kilotsuz uyanilan gece olur. Slav kadınları kilotunu yatagin basina asar 😉 mesaji al yani diye. Sabah kahvesi içilir kız evine bırakılır. ya da kendi evine volta alırsın. Hatun kişinin ya da erkek kişinin kimin cani isterse yazar. Bu aksam kahve icelim mi 😉
Kısacası vereceksen ver. İlla aşk mi olacak? Canın çeker verirsin. Zaten sevgili olmayacaksin. FB olursunuz...00 Yorumla
+1 yılYani saflık var galiba sende kötü anlamda demiyorum ama her erkek zaten sevişmek ister ve çoğu sevgililik sevişmek için evliliklerin çoğu da öyle. Sen adama hiç bir sorumluluk yüklemeden direk istediğini veriyorsun yani normalde böyle şeyleri kızlar kabul etmez yoksa ooo sevgililik diye bişey kalmazdı. Senin gibisini duymadım yani 😁 gerçi sizinki fb olayına dönüşür bu gidişle
22 Yorumla- +1 yıl
Dimi yani bedava sahip olmak bu.
- Cinsel Yaşam konusunda 619 cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki hayır canınız istiyorsa sevişin sıfat şart değil mutlu hissettirecekse yap
112 Yorumla- +1 yıl
bize böyle paylaşımcı kızlar lazım
Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Yapabilirsiniz illaki sevgililik şart değil bence kk aç yasindasibiz
70 Yorumla
+1 yılBu konuda insanın kendi fikri önemli.. Öncesini ve sonrasını düşünerek hareket etmeli.. Birilerinden etkilenerek davranmak doğru değil..
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence sevgili olmaya gerek yok. Arkadaş asla olmaz. Bence flörtle de olmaz. Ya f*ck olacaksın ya sevgili. ya da günlük bi ilişki olur
830 Yorumla- +1 yıl
Kuru yavan ilişkiden nasıl zevk alıyor bu aptal insanlık anlamış değilim.
Cevap sahibi+1 yılİnsanlık ihtiyacı bi şey için kaç ay bekleyemem
- +1 yıl
Seni sevgi için bekleyecek değiller ya aşağıda topcuklarını rahatlamak için bekleyecek onlar da senin gibi
- +1 yıl
@ertekinst o senin aklından geçen. Ben de senin gibi tipleri görünce adam akıllı karakterli insan yok ne diye aşık olayım seks yapayım ki diyorum.
Cevap sahibi+1 yılİsteyen seks yapar zevkine varır. İstemeyen boş yere durur. Herkesin kendi tercihi. Kimseyle ilgilenmiyorum
- +1 yıl
Bir zamandan sonra inan seks bile keyif vermiyor bunları da geçtim kimse ne sevgiye inanıyor ne aşka zamanında öyle bir aşk adamıydım ki sen sevdiğim kişinin yerinde olmak isterdin. Şimdi ne oldu? Koca bir hiç ne sevgim kaldı ne saygım herkes kendine çalışıyor o zaman ben de kendime dedim
- +1 yıl
@ertekinst sen acı çekmek istemişsin eğer isteseydin sevgine değer birini bulurdun.
- +1 yıl
@ertekinst yok mu niye? Sevilmek istemişsin sevmemiş silip atacaksın canından değerli mi bence sen kendine değer verseydin öyle kalitesiz birine seni üzen birine aşık olmazdın. Kendine kaliteli zaman ayırdığın anı yaşadığın an ona duyduğun nefret bitecek bence sen onu aşk sanıyorsun aslında nefret enerjini kessen hatırlamazsın bile neyse sen bilirsin artık.
Cevap sahibi+1 yılBaşta herkes iyi ki. Herkes roll yapıyor sonradan gösteriyor kendini
Cevap sahibi+1 yılKeşke herkes başta ki gibi olsa
Cevap sahibi+1 yılBen zaten insanların duygularıyla oynamaya kesinlikle karşıyım. Sevmiyorsan söyleyeceksin. Neyseki şuana kadar kimseyi kendime aşık edip çekip gitmedim
- +1 yıl
Evett haklısın görüş sahibi Allah kaliteli insanla karşılaştırsın
Cevap sahibi+1 yılMüslüman değilim ama teşekkür ediyorum genede. İyi günler dilerim sizede 💖
- +1 yıl
Rica ederim iyi günler 💚
- +1 yıl
@ertekinst olur
- +1 yıl
arkadasla da f*ck olunur agzı saglamsa
Cevap sahibi+1 yılArkadaşla bi şey olmaz. Sevgilimin de arkadaşıma karışmasına izin vermem. Sonra kanka ayağından işi yürütüyorsunuz oluyor.
- +1 yıl
ewt ama kadınla erkek ark kalamıyo baksana
Cevap sahibi+1 yılYa sıkıntılı mısın kardeşim. Arkadaşın yeri ayrı f*ck budynin yeri ayrııı
- +1 yıl
tamam naparsan yap yav
Cevap sahibi+1 yılGayet de arkadaş da oluyor. Siz kafanızda kuruyorsunuz böyle
- +1 yıl
Hiç böyle bir tecrüben oldu mu? genelde sahiplenme oluyor TR de?
Cevap sahibi+1 yılŞimdii öylesine olanlar farklı ciddi olan farklı. Ben bi ciddi ilişki yapsam f*ck falan yapmam zaten. Ama ciddi ilişki benlik değil o yüzden şuana kadarların hepsi öylesineydi maksat eğlence olsuunn
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Evet belki cok atesli bi seks deneyimi yasarsiniz ama bi sure sonra onun icin siradanlasir ve duygu olmadigi icin uzaklasir senden ve sende degersiz hissedersin. Ister istemez farkli bakmaya baslarsin cunku
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl😂😂 benim dizi izler gibi soruyu okumam peki 😂😂 ee sonra noldu filan diye en heyecanlı yerine geldik film bitti işte bu beni üzer 😂
24 Yorumla- +1 yıl
Aynısı bende de oldu 😀 Burçlarımız mı aynı acaba? Bir çok gör0ştede oldu.
- +1 yıl
Yengeç burcuyum ben
- +1 yıl
Ya ben böyle içinde aşk ihtiras intikam vss olan şeyleri seviyorum 😂😂
- +1 yıl
Ben de 😀
+1 yılBazılarının ihtiyaç duymadığını biliyorum örneğin o…pular, e…rtlar, bunlar sevgili olmadan her istedikleriyle sexs yapabiliyorlar mesela , hadi iyi geceler.
00 Yorumlaseks için sevgili olmaya gerek yok tabii. Tutku yeter
52 Yorumla- +1 yıl
Demi
- +1 yıl
onlarda da var ztn
+1 yılŞart değil. Duygu beslenmeden de bal gibi olur bu işler.
33 Yorumla- +1 yıl
Duygu beslenmeden mi
- +1 yıl
@İstanbul_bey Evet nolmuş 😁
- +1 yıl
@istanbull_hanım olur.. ama biri takıntı yapmayacak
+1 yılBence hayır. Ama güven ortamının olusması çok zor o yüzden güvendiğin biriyle olmalı sonra haberlere çıkarsın.
12 Yorumla- +1 yıl
neden cıksın kı habere
- +1 yıl
Oldurulur
+1 yılSevgili olmak şart değil kimisi için seks ihtiyaç, eğer böyle bir ihtiyaçın varsa çekimde varmış zaten yaşa gitsin. Ama ben olsam yapmazdım.
10 Yorumla
+1 yılŞu kadar arsız şu kadar umursamaz olsam dünyayı yakmıştım sanırım. Gerçekten yaşadığınız hayatları hayal bile edemiyorum ben.
10 Yorumla
+1 yılBen sevgili olayına sıcak bakmam bana göre değil, bu yüzden partnerlerimle aynı zamanda iyi birer dostum
00 Yorumla
+1 yılYorum yapan kızlar ne kadar beyinsizler yaa hiç mi aklınız yok adam sana değer vermiyor seni aşağısı için yanında tutuyor. Yazık gerçekten
00 Yorumla
+1 yılseks sonunda kadında oksitosin salgılanırken erkekte dopamin salgılanır kadın aşık olabilir ama erkek olmaz. Sevgili olmadan olurdaaa olmamalı bence
00 YorumlaHayır yok öyle bir şey birbirinizden elektrik alıp beğendiysen iz gizlilik içinde birlikte olabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılherkesin prensipleri farklı bana ters.. kız benim her yerimi görecek dokunacak vs onunla nasıl arkadaş kalabilirim imkanı yok..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBende de öyle var bi tane.. bizden olmaz.. ama cinsel çekim var.. bir şeyler yapsak ve ileri gitmeden takılsak keşke 😂😂
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hayır gerekli değil. Önce hoslanti ile bedenler tanışır, sonrasına zaman içinde karar verilir, ilişki boyutu şekillenir.
00 YorumlaHayır.
İstediğin biri beğendiğin biri varsa oda seni istiyorsa cinsel olarak sevgili olmasanız bile sevişebilirsiniz02 Yorumla- +1 yıl
Reis yine mekana gelmiş 😂😂
- +1 yıl
puahahhahahwb
Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı. Bu senin vereceğin karar ama o noktadan sonra durmak da helal olsun yani zamanında aynısını bende yaşadım iş yerinde dur dedi durmadım 5 dakika sadece sonrasında durma diye bağırıyordu 😀
10 Yorumla
+1 yılÇekim varsa arada bir bağ kurulmuştur. Uygulamada sevgili, teoride değilsiniz.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. lazım degil ama sewgiliyken daha etik ve guvenli
10 Yorumla
+1 yılVah vah anan baban da kızım iş yerimde ekmek parasını kazanıyor diyordur. Aferin babasının kızı
10 Yorumla
+1 yılSevmediğim biriyle sevişmem çünkü ben biraz bu duruma daha ruhsal ve derin bakıyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bazen gerekmez hayat nereye götürürse oraya git
00 Yorumlaİki taraf da aynı şeyi isterse gayet de olur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılSevgiliyken daha heyecanlı ve güzel oluyor.
00 Yorumla Sevgili olmaya gerek yok, sevişebilirsiniz, daha açık ve rahattır.
00 Yorumlahiç bişey 0lmanıza gerek y0k istemeniz yeterli
00 YorumlaHayır tabiki cinselik ile sevgi sevgili aşk farklı şeyler
00 YorumlaSevgili olmaya gerek yok ama sana tuhaf geldiği için bu yapmazsın sen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. Gerekmiyor ya, salın biraz kendinizi. Bazen sadece fiziksel zevk almak ister insan.
00 Yorumla
+1 yılOhaaa baya baya siz cosmussunuz. Buyukmu goguslerin
00 YorumlaTabikide her gelene direk gel. Sevişelim desem şahsen şimdiye hayata olmazdım
00 YorumlaSevgili olmaya gerek yok. Karşında kim olursa olsun zaten hemen ateş başlar
00 Yorumla
+1 yılSevgili mi? Evli olmadan sevişemezsinden sevgili olmadan sevişemez miyize geldik. İnsanız biz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili olmanız şart değil, sadece istediğin için bile sevişebilirsin.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili olmaya gerek yok FB denilen olay bunun icin var
00 Yorumla
+1 yılDevam etseydiniz çekirdek almıştım o kadar lan sjsjsj
02 Yorumla- +1 yıl
😂
- +1 yıl
Neye
+1 yıldeğil tabiki. kız gelsin bana anında miker miker bırakırım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgililiği geç benim için evli olmak lazım
37 Yorumla- +1 yıl
Yaş kaç
Cevap sahibi+1 yılKonumuzla bağlantısı nedir
- +1 yıl
Merak ettim ya
- +1 yıl
Harbiden
Cevap sahibi+1 yıl@Professore 18-24 arası
Cevap sahibi+1 yıl@Professore burdan sor
- +1 yıl
Rica ettim valla bak.. sorayım.. hemen engelle. Söz
Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. durmanı gerektirmeyecek bir yere geçmeniz gerek kısa süre içinde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç alakası yok sevgili olmakla. Aranızda çekim varsa sevişin ne olacak. Benim zamanında seviştiğim insanlar oldu ve sevgili değildik ama yine de iletişimimizi devam ettiriyorduk onların da tek amacı sevişmek değildi, normal sohbet de edebiliyorduk
44 Yorumla- +1 yıl
En mantıklısı
- +1 yıl
Duygusallık için sorun çıkarmasalar bari
- +1 yıl
Ne kadar değersizleştiriyorsunuz kendinizi yaa senle ettiği sohbetin aynısını başkasıyla da ediyordur emin ol.
Cevap sahibi+1 yılDeğersizlikle alakası nedir? Canım nasıl isterse öyle davranmak yasak mı? Benim düşüncem bu yönde ve daha önce zararını görmedim, sen başka şekilde yap. Ben istediğim insanla sevişebilirim sen yapmazsın yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendi değerini düşürüyorsun bence kendini bu kadar basitlestirmemeni tavsiye ederim
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında güven özen va arzularına göre bazı özellikleri taşıyan birisi yalanlarla dolu sevgili olmadan unutulmazı yaşamak bazen en doğrusu
00 Yorumla
+1 yılHayatım boyunca hiç böyle düşünmedim olmadıda zaten.
48 Yorumla- +1 yıl
Nasıl düşünmedin
- +1 yıl
@Professore bilmem bu yönden düşünmedim
- +1 yıl
Yani direk seviştin mi
- +1 yıl
@Professore hayır
- +1 yıl
Sevgili olayım mi dedin yani
- +1 yıl
@Professore gardaşım anlamıyonmu, hic biri jxjdjdj
- +1 yıl
Evlenmeden olmaz yani
- +1 yıl
Reis çok ileri zekalısın anlayamadım ahh ahh 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvli olmak lazım.
Evlilik dışı o*rspuluk olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZevk içinse bir şey diyemem her önüne gelene diktirendir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerek yok ama sevgili olarak sevişmenin arzusu da tutkusu da başka.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılRezaletsiniz. Sizin gibilerden nefret ediyorum artık. Umarım adınız çıkar.
00 Yorumla
+1 yılFrekans tutuyorsa gerek yok bir adının konmasına bence.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır şart değil. Ama karşılıklı istek ve arzu olmalı
00 Yorumla - Devamını Gör (71)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım